Lees de Officiële Beschrijving

INSPIREER DE VOLGENDE GENERATIE

Onze technische opleiding major is de eerste in zijn soort in Ohio en een van de eersten in het land. Het programma bereidt je voor op een secundaire wiskundeleraar met een licentie, maar met een gespecialiseerd technisch perspectief. Je krijgt een solide basis in techniek, wiskunde en onderwijs. Je neemt kerntechnische cursussen en verruimt je technische kennis vervolgens via vijf technische keuzevakken in je interessegebieden.

Ons academisch programma is rigoureus. Verwacht hard te werken en uitgedaagd te worden. Maar er is geen reden om te benadrukken omdat we een ondersteunende en collaboratieve omgeving bieden. Je professoren, andere technische studenten en ONU alumni worden je vrienden en familie. Ze zullen je helpen slagen te maken en deuren voor je te openen.

Het technische onderwijsprogramma combineert uitdagende cursussen met real-world leren. Je werkt aan teamprojecten en lost technische uitdagingen op. Je gaat de gemeenschap en de scholen in om met kinderen samen te werken en ze te introduceren aan engineering met leuke, praktische projecten die je ontwerpt en ontwikkelt. Je leert hoe je effectief kunt communiceren met alle leeftijdsgroepen en ontwerpprojecten, lesplannen en curricula. Deze vaardigheden zijn essentieel voor elke succesvolle leraar.

Na je afstuderen word je een ambassadeur voor het ingenieursvak - klaar om een positieve impact te hebben op jongeren en de wereld te veranderen!107037_13.jpg

KANSENBUREN

SCHOOLDAGEN, PLEZIERDAGEN

Lokale schoolkinderen beweren dat het DE beste dag van het hele schooljaar is. En je zal helpen het te plannen! De STEM-academie (Science, Technology, Engineering en Mathematics) is een leuke dag vol interactieve engineeringprojecten. Schoolkinderen - geleid door ONU ingenieursstudenten - mogen coole dingen doen, zoals het bouwen van batterijen uit citroenen en het ontwerpen van dragende structuren uit een stapel kaarten. Als hoofdvak engineering engineering speel je een hoofdrol in de STEM Academy - het ontwerpen van curricula en tientallen praktijkgerichte activiteiten om vierde-, vijfde- en zesdeklassers enthousiast te maken voor engineering.

ASEE HOOFDSTUK

ONU startte het eerste - en enige - niet-gegradueerde hoofdstuk van de American Society for Engineering Education (ASEE). Leden van deze groep sponsoren gastsprekers, nemen deel aan regionale en nationale conferenties, organiseren leuke sociale activiteiten en nemen deel aan STEM-outreachprogramma's.107033_4.jpg

DENK SUCCES

TYLER HERTENSTEIN BS '15

"HET BESTE ASPECT VAN HET PROGRAMMA VOOR HET ONDERWIJSonderhoud IS DE DIVERSITEIT. IK NEEM MECHANISCHE, ELEKTRISCHE EN CIVIELE ENGINEERING EN DE COMPUTER WETENSCHAP KLASSE DE HELE VIER JAAR ALS WISKUNDIGE EN ONDERWIJSKLASSEN. HET VOELDE ME AAN HOE EEN STERKE LEERDER TE ZIJN DIE IN EEN KORTE TIJD EEN NIEUW ONDERWERP ZOU KUNNEN MAKEN. HET BIEDT OOK MIJ DE GELEGENHEID OM EEN GROTE VERSCHEIDENHEID VAN LOOPBAAN TE NEMEN. "

Tyler Hertenstein studeerde in het voorjaar van 2015 af met een Bachelor of Science in het ingenieursonderwijs en aanvaardde een positie als lerares engineeringtechnologie aan Pleasant Local High School in Marion, Ohio. Toen hij bij de ONU , hielp hij mee aan het plannen van de STEM Academy, reisde hij naar de Dominicaanse Republiek om lokale leraren te laten zien hoe ze techniek in hun lessen konden integreren, en bracht ze een zomer door aan het Olin College in Massachusetts, waar ze aan een onderzoeksproject met technische studenten uit het hele land werkten. . Hij studeerde ook aan de Allen East High School in Lima, Ohio en studeerde in Web Applications Development bij Plumbline Solutions in Findlay, Ohio.107029_6.jpg

UITKOMSTEN EN CURSUSSEN

STEVIGE UITKOMSTEN

 • Het onderdeel wiskunde-educatie van ons programma voor technisch onderwijs is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van Lerarenopleiding (NCATE).
 • ONU studenten hebben de voorbije vijf jaar een doorvoegsnelheid van 100 procent behaald op het docent licentietoets examen.
 • 100 procent van onze majors voor technisch onderwijs heeft een voltijdbaan gevonden of heeft zich binnen zes maanden na afstuderen ingeschreven op de graduate school.

CURSUSSEN

Je hebt 128 credit-uren nodig om je Bachelor of Science (BS) te behalen in technisch onderwijs. We raden u aan gebruik te maken van uw keuzevakken om cursussen of een minor te volgen die aansluiten bij uw interesses en passies.

Hier zijn enkele cursussen die je als een technische opleiding gaat volgen:

 • rekening
 • Fysica
 • Communicatie in de klas
 • Elektrische circuits
 • Computer applicaties
 • Ontwikkeling over de gehele levensduur
 • Onderwijspsychologie
 • Uitzonderlijke leerlingen
 • Curriculum en beoordeling
 • Geïntegreerde wiskundige methoden
 • Student onderwijs107032_3.jpg
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Ohio Northern University »

Laatst bijgewerkt op December 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019