Bachelor met een Major in Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biologie

Hier in Erskine probeert de afdeling Biologie studenten te helpen de wereld waarin we leven beter te begrijpen door hun kennis van de biologische wetenschappen te vergroten. Een major in de biologie legt de nadruk op ontdekking, wetenschappelijk denken en de vaardigheden die nodig zijn voor een carrière of verdere studie.

129266_DSCF0174.jpg

Er zijn twee concentraties beschikbaar.

  • Een major in de biologie met de nadruk op biomedische wetenschappen (BS-Biomed) is bedoeld voor studenten die geavanceerde graden willen studeren in geneeskunde, farmacologie of farmacie, en loopbanen in biomedisch onderzoek, forensische wetenschap, genetica, fysiologie, biochemie of moleculaire biologie.
  • Een major in de biologie met de nadruk op ecologie, milieukunde en biologie voor het wild (BS-EEW) is bedoeld voor studenten die willen werken of afstuderen in de biologie, ecologie, zoölogie, plantkunde, natuurbeheer of milieuwetenschappen.

Erskine's Department of Biology heeft een geschiedenis van het succesvol plaatsen van afgestudeerden in professionele, medische en graduate programma's, variërend van geneeskunde en menselijke genetica tot milieurecht en toxicologie.

Andere afgestudeerden gaan rechtstreeks naar concurrerende banenmarkten en volgen loopbanen als diergeneeskunde, biologie van wilde dieren, genetische technologie en management.129327_8.jpg

Admissions

Het Office of Admissions accepteert aanvragen op voortschrijdende basis. Studenten kunnen toelating aanvragen vanaf 1 januari van het jaar voorafgaand aan de geplande inzending en kennisgevingen van de beslissing voor volledige aanvragen worden op voortgezette basis verzonden. Studenten moeten hun inschrijving bevestigen door de antwoorddatum van de nationale kandidaten op 1 mei.

Internationale studenten
  1. Ingediende applicatie. Er is een vergoeding van $ 25 voor alle applicaties.
  2. Indiening van het transcript. Moet worden vertaald naar een US 4.0-schaal en gaan door IEE, WES of ECE.
  3. SAT-scores.
  4. Engelse taalvaardigheidstest. Engels is vereist als de moedertaal van een student geen Engels is. Aanbevolen TOEFL-score: 70 iBT (internetgebaseerde test) of IELTS-score: 6,0

Na acceptatie moeten studenten een inschrijfgeld en een Certificate of Finance indienen. Een I-20 wordt vervolgens uitgegeven zodat de student een visum kan verkrijgen. De student is verantwoordelijk voor eventuele kosten in verband met het verkrijgen van het studentenvisum.

Inschrijvingsgeld

Alle toegelaten studenten moeten een inschrijvingsgeld betalen om hun plaats in de inkomende klas te reserveren. Inschrijvingskosten worden geaccepteerd zolang er beschikbare ruimte is in de inkomende klasse. Dit inschrijvingsgeld wordt terugbetaald voor aanvragers van de herfst, tenzij anders vermeld, indien schriftelijk aangevraagd per 1 mei.

129269_IMG_4260.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Lees meer

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Lees Minder