Bachelor met een Major in Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bouwkunde

Erskine College onderhoudt een technisch duaal opleidingsprogramma met Clemson University. Dit programma biedt een robuuste christelijke liberale kunststichting in combinatie met een aanzienlijk niveau van technische specialisatie. Studenten in dit programma voltooien meestal drie jaar bij Erskine en twee tot drie jaar bij Clemson, met een bachelor of science in engineering van Clemson en een bachelor of arts in biologie, chemie, wiskunde of natuurkunde van Erskine.

129268_IMG_3491.jpg

Engineering Dual Education met Erskine College

Met programma's voor duaal leren kunnen studenten aan hun academische carrière beginnen door een bachelor te volgen aan een partnerinstelling en zich voor te bereiden op een ingenieursdiploma van Clemson University. Studenten schrijven zich in voor een vooraf afgesproken driejarig programma voor vrije kunsten of exacte vakken, bestaande uit ten minste 90 uur natuurlijk studiepunten voorafgaand aan de overdracht aan Clemson. Gedurende deze tijd vullen ze hun programma aan met vakken die vereist zijn voor de BS in Engineering.

Na drie jaar kunnen succesvolle studenten overstappen naar Clemson om de graadvereisten voor een van de 10 ingenieursdiploma's van Clemson te behalen. Na afronding van de ingenieursdiploma te Clemson, studenten worden beloond met een BS diploma in hun Engineering major van Clemson, en een BA of BS diploma van Erskine College .

Clemson Engineering Degrees

 • Bioengineering
 • Biosystems Engineering
 • Chemische technologie
 • Civiele techniek
 • Computertechniek
 • Elektrotechniek
 • Milieutechniek
 • Industrial Engineering
 • Materials Science and Engineering
 • Machinebouw129323_4.jpg

Admissions

Je bent op weg om een Erskine-student te worden
 1. Meld je aan voor toelating tot het Erskine College . Er zijn een aanmeldingskosten van $ 25,00.
 2. Voor studenten die in aanmerking komen voor overheidssteun van de VS, dient u de gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA) online in op www.fafsa.ed.gov zo spoedig mogelijk na 1 oktober. De federale schoolcode van Erskine is 003432. Eén ouder en de student zullen ook moet u een FSA-ID aanvragen zodat u de FAFSA online elektronisch kunt ondertekenen op fsaid.ed.gov.
 3. Selecteer de onderstaande optie die het beste bij u past.
US Freshman

Nieuwe eerstejaarsaanvragers die niet meer dan 24 studiepunten op een universiteit of universiteit hebben verworven.

Application Checklist voor first-time eerstejaars:

 1. Nu toepassen
 2. Officieel transcript van de middelbare school (voltooid jeugdjaar / seniorencursus)
 3. Officiële ACT of SAT of CLT * scores

Zodra uw aanvraagpakket compleet is, zullen we een toelatingsbesluit op voortschrijdende basis nemen. Zodra je bent toegelaten, dien je eenvoudig een inschrijfgeld in om een plaats in de inkomende klas te reserveren. Inschrijvingskosten worden alleen geaccepteerd als er nog ruimte beschikbaar is voor de klas.

* Het Erskine College accepteert de Classical Learning Test (CLT) als een van onze opties voor de vereiste gestandaardiseerde testscore die nodig is voor de opname van eerstejaarsstudenten vanaf september 2017.

Amerikaanse overdracht

Middelbare school afgestudeerden die zijn ingeschreven aan een hogeschool of universiteit en hebben (of zullen hebben) 24 credit-uren opgebouwd bij het inschrijven bij Erskine.

Toepassingschecklist voor overdracht van studenten:

 • Nu toepassen
 • Officiële college transcripten van alle instellingen bijgewoond

** De volgende items zijn alleen vereist als u minder dan een 2,0 GPA hebt op de universiteit of minder dan 24 uur collegewerk hebt voltooid. **

 • Officieel transcript van de middelbare school
 • Officiële ACT of SAT scores
 • Zodra uw aanvraagpakket compleet is, zullen we een toelatingsbesluit op voortschrijdende basis nemen.

Zodra je bent toegelaten, dien je eenvoudig een inschrijfgeld in om een plaats in de inkomende klas te reserveren. Inschrijvingskosten worden alleen geaccepteerd als er nog ruimte beschikbaar is voor de klas.

Internationale

Studenten die geen Amerikaanse staatsburgers zijn.

 • Moet de SAT indienen.
 • TOEFL- Engels is vereist als de moedertaal van een student geen Engels is. Aanbevolen TOEFL-score: 70 iBT (internetgebaseerde test).
 • Indiening van transcript (moet worden vertaald naar een US 4.0-indelingsschema en moet worden verwerkt via IEE (foreigntranscripts.com), WES (wes.org) of ECE (ece.org). Als u WES gebruikt, gebruik dan de WES ICAP-evaluatie. Als u ECE gebruikt, gebruik dan de cursus per cursusevaluatie, zodat we de transcriptiewaarde en het officiële transcript van de student kunnen ontvangen. We hebben beide documenten nodig om door te gaan.

129269_IMG_4260.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Lees meer

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Lees Minder