Bachelor met een major in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Chemie

Het scheikundeprogramma van Erskine is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière in chemie en chemie gerelateerde disciplines. Chemie is een zeer breed studiegebied dat vaardigheden en persoonlijkheden omvat, van zeer analytisch en wiskundig tot breed visionair, synthetisch en creatief. Die diversiteit maakt het studeren van chemie in een christelijke liberale kunstgemeenschap een ideale keuze! Hier bij Erskine worden onze scheikundelliefhebbers aangemoedigd om hun technisch laboratorium en wetenschappelijke vaardigheden op te bouwen terwijl ze een grondig begrip ontwikkelen van de relatie tussen de chemicus, de maatschappij en de kerk.

129266_DSCF0174.jpg

Erskine is een klein college in een klein stadje met een relatief GROOT scheikundeprogramma. Erskine heeft een zeer lange traditie van uitmuntendheid in chemie die dateert uit de vroegste jaren van het college. Het aandeel studenten op de chemiestudie op de campus is verrassend groot en onze uitstekende faciliteiten binnen het Daniel-Moultrie Science Centre weerspiegelen de verplichting van Erskine voor een sterk chemieprogramma. Ons programma is STUDENT gericht en onze studenten hebben toegang tot laboratorium-, leer- en onderzoeksfaciliteiten die veel verder gaan dan wat je zou verwachten in een kleine liberale kunstacademie.

We hebben graadtrajecten voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière als professionele chemicus, evenals een beschikbare nadruk in de biochemie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in biochemie, medicijnen of farmacie. Ons docentencertificeringsprogramma bereidt studenten voor op het geven van chemielessen op middelbare schoolniveau, waar gekwalificeerde bètadocenten veel vraag hebben. Een minor Educatie is vereist voor deze track.

Als u geïnteresseerd bent in scheikunde of een van de breed chemie gerelateerde carrières, dan is het Department of Chemistry in Erskine misschien wel de perfecte plek voor u. Kom ons bezoeken, bekijk onze faciliteiten, ontmoet onze faculteit en deel een maaltijd met onze studenten. We willen je graag helpen ontdekken wat Erskine tot een geweldige plek maakt om scheikunde te studeren! Neem vandaag nog contact op met ons kantoor voor toelating om uw bezoek te plannen. Laat hen weten dat je geïnteresseerd bent in scheikunde en we staan klaar om je te verwelkomen en heten je welkom in de Erskine chemie-familie. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze chemiefaculteit voor meer informatie over ons programma.129322_10.jpg

Admissions

Het Office of Admissions accepteert aanvragen op voortschrijdende basis. Studenten kunnen toelating aanvragen vanaf 1 januari van het jaar voorafgaand aan de geplande inzending en kennisgevingen van de beslissing voor volledige aanvragen worden op voortgezette basis verzonden. Studenten moeten hun inschrijving bevestigen door de antwoorddatum van de nationale kandidaten op 1 mei.

Internationale studenten
  1. Ingediende applicatie. Er is een vergoeding van $ 25 voor alle applicaties.
  2. Indiening van het transcript. Moet worden vertaald in een US 4.0-cijferindeling en gaan door WES of ECE.
  3. SAT-scores.
  4. Engelse taalvaardigheidstest. Engels is vereist als de moedertaal van een student geen Engels is. Aanbevolen TOEFL-score: 70 iBT (internetgebaseerde test) of IELTS-score: 6,0

Na acceptatie moeten studenten een inschrijfgeld en een Certificate of Finance indienen. Een I-20 wordt vervolgens uitgegeven zodat de student een visum kan verkrijgen. De student is verantwoordelijk voor eventuele kosten in verband met het verkrijgen van het studentenvisum.

Inschrijvingsgeld

Alle toegelaten studenten moeten een inschrijvingsgeld betalen om hun plaats in de inkomende klas te reserveren. Inschrijvingskosten worden geaccepteerd zolang er beschikbare ruimte is in de inkomende klasse. Dit inschrijvingsgeld wordt terugbetaald voor aanvragers van de herfst, tenzij anders vermeld, indien schriftelijk aangevraagd per 1 mei.

129269_IMG_4260.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als een van de oudste en meest prestigieuze kerk gerelateerde liberale kunst college in het zuiden, Erskine prijzen academische strengheid en christelijke authenticiteit. Onze afgestudeerden leiden be ... Lees meer

Als een van de oudste en meest prestigieuze kerk gerelateerde liberale kunst college in het zuiden, Erskine prijzen academische strengheid en christelijke authenticiteit. Onze afgestudeerden leiden bedrijven, beïnvloeden professionele velden en drukken op veel andere manieren hun stempel op onze cultuur. Lees Minder