Bachelor met een major in de wiskunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wiskunde

Op de afdeling wiskunde van Erskine ontwikkel je probleemoplossende vaardigheden en abstract redeneervermogen, die je voorbereiden op een snel veranderende werkplek. Pas afgestudeerden van het wiskundeprogramma zijn in verschillende carrières terechtgekomen. Sommigen zijn leraar geworden, hebben in het bedrijfsleven gewerkt, in het leger gediend, rechten uitgeoefend of in de industrie gewerkt. Anderen hebben afgestudeerde studies afgerond in wiskunde, natuurkunde, statistiek, informatica en filosofie.

129268_IMG_3491.jpg

Binnen de major wiskunde kun je kiezen uit drie tracks.

  • Een major in pure wiskunde bereidt je voor op studies op graduate-niveau en op een loopbaan in engineering, informatica, bedrijfskunde, rechten en onderzoek.
  • Als je de major wiskunde combineert met een educatieve minor, kun je een onderwijscertificering behalen waarmee je in aanmerking komt voor wiskunde op het niveau van de middelbare en middelbare school.
  • Door het partnerschap van Erskine met Clemson University kun je een duale opleiding in financiën en actuariële wetenschappen voltooien. Meer informatie over het programma Actuariële wetenschappen.

Of je nu van plan bent om naar een graduate school te gaan of aan het werk bent, de wiskunde-afdeling voorziet je van waardevolle kennis en analytische vaardigheden om echte problemen op te lossen.

Admissions

Het Office of Admissions accepteert sollicitaties op doorlopende basis. Studenten kunnen toelating aanvragen vanaf 1 januari van het jaar voorafgaand aan de beoogde toelating, en beslissingsmeldingen voor volledige aanvragen worden doorlopend verzonden. Studenten dienen hun inschrijving te bevestigen vóór de antwoorddatum van de nationale kandidaten, 1 mei.

Internationale studenten

  1. Van toepassing zijn. Dien uw aanvraag in, samen met de aanmeldingskosten van $ 25.
  2. Dien transcripties in. Transcripties moeten worden vertaald in een US 4.0-indelingsschaal en door IEE, WES of ECE gaan.
  3. Dien SAT-scores in.
  4. Voltooi de Engelse taalvaardigheidstest. Engelse taalvaardigheid is vereist wanneer de moedertaal van een student geen Engels is. Aanbevolen TOEFL-score: 70 iBT (internettest). Aanbevolen IELTS-score: 6,0.
Inschrijvingsgeld

Bij acceptatie moeten studenten het certificaat van financiën en een inschrijvingsgeld overleggen om hun plaats in de inkomende klas te reserveren. Een I-20 wordt dan afgegeven zodat de student een visum kan krijgen. De student is verantwoordelijk voor alle kosten in verband met het verkrijgen van het studentenvisum. Bezoek onze website voor meer informatie.

NU TOEPASSEN!

129269_IMG_4260.jpg

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more impor ... Lees meer

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more importantly, we prepare you for your life’s calling. Lees Minder