Bachelor met een major in de wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wiskunde

Is het aantrekkelijk om je voor te stellen computerprogramma's te schrijven, oplossingen te vinden voor problemen uit de echte wereld met wiskunde, of kinderen te helpen leren ook van wiskunde te houden? Als je geniet van de precisie en schoonheid van wiskunde, wil je misschien een van de mensen zijn die oplossingen zoekt.

De afdeling wiskunde van het Erskine College wil studenten helpen hun probleemoplossende vaardigheden en abstract redeneervermogen te vergroten om hen voor te bereiden op een snel veranderende samenleving.129268_IMG_3491.jpg

De afdeling wiskunde van Erskine bestaat uit een puur wiskundetraject en een Teachers 'Certification-programma. De zuivere baan bereidt studenten voor op graduate-niveau studies in de wiskunde, alsmede loopbanen in de techniek, informatica, business, recht en onderzoek.

Het Teachers 'Certification Program bereidt studenten voor op het geven van wiskundelessen op middelbare en middelbare schoolniveau, waar gekwalificeerde wiskundeleraren veel vraag hebben. Een minor Educatie is vereist voor deze track.

Pas afgestudeerden met een diploma wiskunde zijn afgestudeerd in wiskunde, natuurkunde, statistiek, computerwetenschappen, filosofie en zelfs jeugdwerk. Sommigen werken in de industrie, leren wiskunde op middelbare scholen, gebruiken hun vaardigheden in de strijdkrachten of praktiseren wetten. De één werd zelfs een muzikant.

Admissions

Het Office of Admissions accepteert aanvragen op voortschrijdende basis. Studenten kunnen toelating aanvragen vanaf 1 januari van het jaar voorafgaand aan de geplande inzending en kennisgevingen van de beslissing voor volledige aanvragen worden op voortgezette basis verzonden. Studenten moeten hun inschrijving bevestigen door de antwoorddatum van de nationale kandidaten op 1 mei.

Internationale studenten
  1. Ingediende applicatie. Er is een vergoeding van $ 25 voor alle applicaties.
  2. Indiening van het transcript. Moet worden vertaald in een US 4.0-cijferindeling en gaan door WES of ECE.
  3. SAT-scores.
  4. Engelse taalvaardigheidstest. Engels is vereist als de moedertaal van een student geen Engels is. Aanbevolen TOEFL-score: 70 iBT (internetgebaseerde test) of IELTS-score: 6,0

Na acceptatie moeten studenten een inschrijfgeld en een Certificate of Finance indienen. Een I-20 wordt vervolgens uitgegeven zodat de student een visum kan verkrijgen. De student is verantwoordelijk voor eventuele kosten in verband met het verkrijgen van het studentenvisum.

Inschrijvingsgeld

Alle toegelaten studenten moeten een inschrijvingsgeld betalen om hun plaats in de inkomende klas te reserveren. Inschrijvingskosten worden geaccepteerd zolang er beschikbare ruimte is in de inkomende klasse. Dit inschrijvingsgeld wordt terugbetaald voor aanvragers van de herfst, tenzij anders vermeld, indien schriftelijk aangevraagd per 1 mei.

129269_IMG_4260.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Lees meer

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Lees Minder