Bachelor met een major in muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Muziek

Niets raakt de ziel zoals muziek! Of je nu wilt dirigeren, optreden of gewoon graag muziek wilt maken door deel te nemen aan ensembles gedurende je hele tijd bij Erskine, de muziekafdeling biedt de tools en expertise om dat doel te bereiken.

Gecombineerd met een sterk curriculum voor vrije kunsten, biedt het Department of Music toegepast om te studeren in piano, orgel en stem, evenals in de blaas-, strijk- en percussie-instrumenten. Het undergraduate muziekprogramma van Erskine bereidt studenten voor op de professionele studie in performance, kerkmuziek of muziekeducatie.

Veel Erskine-studenten die op andere gebieden studeren, genieten van de muziekminor, die een concentratie biedt in een bepaalde uitvoeringsvaardigheid of een algemene muziektrack

Alle studenten, of ze nu muziek majors, minors of niet-majors zijn, worden uitgenodigd om toegepaste muziek of auditie voor ensembles te nemen. De muziekfaculteit van het Erskine College streeft ernaar studenten uit te rusten met muzikale vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor een carrière of een leven lang plezier.

129268_IMG_3491.jpg

Ensembles

sinfonia

Erskine's kamerorkest van strijkers, houtblazers, koperblazers en percussiespelers, olv Dr. Deborah Caldwell.

Jazzband

De Jazz Band wordt geleid door Dr. Deborah Caldwell en bestaat uit koperblazers en houtblazers en een ritmesectie.

Choraleers

Gesproken gemengd koor van 40 stemmen, olv Dr. Keith Timms. De Choraleers touren jaarlijks in de VS of in het buitenland. De Choraleers zingen uitdagende heilige en seculiere literatuur uit de afgelopen vijf eeuwen. Meer informatie over onze Choraleers

Kamerzangers

Gesproken gemengd ensemble van 12-20 stemmen, geleid door Dr. Keith Timms, open voor leden van de Choraleers. Heilig en populair repertoire.

Bella Voce

Een niet-geauditeerd vrouwenkoor onder leiding van Dr. Keith Timms. Het Women's Chorale voert heilig en seculier repertoire op en naast de campus.

Opera Workshop

Productie uit het opera- en muziektheaterrepertoire.129328_2.jpg

Muziekbeursaudities

Blijf betrokken bij muziek tijdens je universiteitscarrière en ontvang tegelijkertijd een studiebeursfinanciering. Bij Erskine hoef je geen grote of kleinere muziek te zijn om een muziekbeurs te ontvangen. Ontvangers van een studiebeurs blijven privélessen volgen en nemen deel aan facultaire ensembles, maar zijn vrij om elke major (s) te volgen die ze leuk vinden.

Studenten die plaatsen hebben verdiend in de top All-State ensembles komen in aanmerking voor een jaarlijkse muziekbeurs van $ 2500. Dat bedrag kan worden verhoogd met een auditie op de campus. Alle andere studenten die geïnteresseerd zijn in een beurs, moeten een auditie plannen bij de muziekfaculteit.

Het aanvraagformulier voor Music Scholarship kan als PDF worden gedownload.

Auditie-eisen

zangers

Bereid twee contrasterende stukken voor; men moet in een andere taal dan het Engels zijn. Een begeleider kan worden verstrekt, of u kunt uw eigen meenemen (geen vooraf opgenomen begeleidingen). Uit het hoofd geleerde literatuur heeft de voorkeur.

pianisten

Bereid twee contrasterende selecties of enkele bewegingen van grotere werken voor. Uit het hoofd geleerde literatuur heeft de voorkeur.

organisten

Bereid twee contrasterende stukken voor (onthouden is optioneel)

Alle andere instrumentalisten

Bereid twee contrasterende stukken voor (onthouden is optioneel). Een begeleider kan worden verstrekt, of u kunt uw eigen meenemen (geen vooraf opgenomen begeleidingen).

begeleiders

Als je wilt dat Erskine een begeleider voor je auditie levert, moet je minimaal twee weken van tevoren een kopie van je muziek sturen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de selectie van literatuur voor de auditie.

129269_IMG_4260.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als een van de oudste en meest prestigieuze kerk gerelateerde liberale kunst college in het zuiden, Erskine prijzen academische strengheid en christelijke authenticiteit. Onze afgestudeerden leiden be ... Lees meer

Als een van de oudste en meest prestigieuze kerk gerelateerde liberale kunst college in het zuiden, Erskine prijzen academische strengheid en christelijke authenticiteit. Onze afgestudeerden leiden bedrijven, beïnvloeden professionele velden en drukken op veel andere manieren hun stempel op onze cultuur. Lees Minder