Bachelor met een major in muziek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Muziek

Als het maken van muziek je energie geeft en je prikkelt, overweeg dan om van je passie een major te maken op de muziekafdeling van Erskine. Of je nu wilt dirigeren, optreden of lesgeven, de muziekafdeling biedt de tools en expertise om dat doel te bereiken.

129268_IMG_3491.jpg

We bieden toegepaste studie in piano en orgel, blaas-, strijk- en percussie-instrumenten en zang. Bij Erskine kun je je studie afstemmen op je interesses en carrièredoelen.

  • Je kunt een BA in muziek behalen met de nadruk op uitvoering of kerkmuziek.
  • Als je geïnteresseerd bent in het lesgeven in muziek, kun je een BS in muziekeducatie behalen met de nadruk op koor- of instrumentale muziek voor de klassen K-12. Klik hier voor meer details.

Erskine biedt de mogelijkheid om je studie verder op maat te maken. Met facultaire assistentie kunnen studenten alternatieve concentraties voorstellen, die kunnen worden nagestreefd indien goedgekeurd door de muziekfaculteit en de provoost.

Niet-majors

Veel Erskine-studenten die in andere vakgebieden studeren, genieten van de muziekminor, die ofwel een concentratie in een bepaalde uitvoeringsvaardigheid ofwel een algemeen muzieknummer biedt.

Alle studenten, of het nu gaat om muziek majors, minors of niet-majors, worden uitgenodigd om toegepaste muziek te volgen of auditie te doen voor ensembles. De muziekfaculteit van Erskine College zich in om studenten uit te rusten met muziekvaardigheden die ze kunnen gebruiken voor een carrière of een leven lang plezier.

Ensembles

sinfonia

Erskine's kamerorkest van strijkers, houtblazers, koperblazers en percussiespelers, olv Dr. Deborah Caldwell.

Jazzband

De Jazz Band wordt geleid door Dr. Deborah Caldwell en bestaat uit koperblazers en houtblazers en een ritmesectie.

Choraleers

Een auditie gemengd koor van 40 stemmen, de Choraleers wordt geleid door Dr. Keith Timms. Het ensemble zingt uitdagende heilige en wereldlijke literatuur uit de afgelopen vijf eeuwen. De Choraleers maken een jaarlijkse tour in de VS of in het buitenland.

Kamerzangers

Gesproken gemengd ensemble van 12-20 stemmen, geleid door Dr. Keith Timms, open voor leden van de Choraleers. Heilig en populair repertoire.

Bella Voce

Een niet-geauditeerd vrouwenkoor onder leiding van Dr. Keith Timms. Het Women's Chorale voert heilig en seculier repertoire op en naast de campus.

Pep Band

Onder leiding van Sara Glogowski ondersteunt de pepband de Erskine-gemeenschap en atletiekteams. De groep treedt op voor Erskine voetbal agmes en enkele basketbalwedstrijden van Erskine.

129328_2.jpg

Muziekbeursaudities

Blijf tijdens je studiecarrière betrokken bij muziek en ontvang tegelijkertijd een beurs. Bij Erskine hoef je geen muziek major of minor te zijn om een muziekbeurs te ontvangen. Beursontvangers blijven privélessen volgen en nemen deel aan door de faculteit geleide ensembles, maar zijn vrij om welke major (s) ze maar willen te volgen. Bezoek onze website voor meer informatie.

Admissions

Het Office of Admissions accepteert sollicitaties op doorlopende basis. Studenten kunnen toelating aanvragen vanaf 1 januari van het jaar voorafgaand aan de beoogde toelating, en beslissingsmeldingen voor volledige aanvragen worden doorlopend verzonden. Studenten dienen hun inschrijving te bevestigen vóór de antwoorddatum van de nationale kandidaten, 1 mei.

Internationale studenten

  1. Van toepassing zijn. Dien uw aanvraag in, samen met de aanmeldingskosten van $ 25.
  2. Dien transcripties in. Transcripties moeten worden vertaald in een US 4.0-indelingsschaal en door IEE, WES of ECE gaan.
  3. Dien SAT-scores in. Voor meer informatie over het flexibele testbeleid van Erskine, klik hier .
  4. Voltooi de Engelse taalvaardigheidstest. Engelse taalvaardigheid is vereist wanneer de moedertaal van een student geen Engels is. Aanbevolen TOEFL-score: 70 iBT (internettest). Aanbevolen IELTS-score: 6,0.

Inschrijvingsgeld en certificaat van financiering

Bij acceptatie moeten studenten het certificaat van financiën en een inschrijvingsgeld overleggen om hun plaats in de inkomende klas te reserveren. Een I-20 wordt dan afgegeven zodat de student een visum kan krijgen. De student is verantwoordelijk voor alle kosten in verband met het verkrijgen van het studentenvisum. Bezoek onze website voor meer informatie, of klik op "Nu solliciteren" om het sollicitatieproces te starten.

NU TOEPASSEN!

129269_IMG_4260.jpg

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more impor ... Lees meer

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more importantly, we prepare you for your life’s calling. Lees Minder