Bachelor of Accountancy (Hons) in Accountancy en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als u een carrière in de accountancy of de financiële sector plant, is studeren aan de University of Stirling het perfecte startpunt. Stirling behoort tot de top 15 van de Britse plaatsen om accountancy en financiën te studeren (The Times en Sunday Times Good University Guide 2018) en biedt 5-sterren onderwijs en viervoudige branche-accreditatie.

Met Accountancy en financiën studeren kun je financiële informatie voorbereiden, presenteren en interpreteren voor een breed scala aan organisaties, en de vaardigheden die je leert zullen investeerders, geldschieters, management en anderen in staat stellen om belangrijke beslissingen te nemen op basis van financiële feiten. Onze gecombineerde cursus Accountancy en financiën bevat inhoud die specifiek is gericht op het betreden van de bank- en beleggingssector.

De ideale weg naar een loopbaan in de accountancy combineert een universitair diploma met erkende professionele kwalificaties. Deze opleiding is gecreëerd met dit in gedachten, en een succesvolle afronding van de cursus zal ervoor zorgen dat veel professionele instanties u aanzienlijke vrijstellingen van hun examens geven.

Van een basiskennis van hoe financiële overzichten te analyseren, tot een grondige kennis van economie, belastingen en rapportage, onze Accountancy en Finance-opleiding omvat alles wat u moet weten om deel te nemen aan de duizenden Stirling-afgestudeerden die met succes zijn overgestapt van deze cursus in de professionele wereld.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Accountancy en financiën bij Stirling staat op de top 5 in Schotland, top 15 in het Verenigd Koninkrijk (Times and Sunday Times Good University Guide 2018)

# 2 5 QS Stars for Teaching, Employability and Internationalization (QS Stars University Ratings)

# 3 Geaccrediteerd door vier grote professionele accountants- en financiële instellingen

Cursus details

Als u een carrière in het accountantsberoep of een bredere financiële sector plant, is onze gecombineerde Accountancy en Finance cursus ontworpen met u in gedachten. Na vier jaar studie heb je een graad en een gerichte kennis van je vakgebied en kwalificaties die je vrijstellen van verschillende professionele examens.

In je eerste drie semesters worden je kernstudies in boekhouden en financiën aangevuld met lesgeven in economie, bedrijfsmanagement en bedrijfsrecht. Semesters 4-8 zullen je helpen om een ​​analytische benadering van relevante onderwerpen te ontwikkelen via negen geavanceerde kernmodules - naast keuzemodules naar keuze.

Onderwijs

Je leert door een combinatie van formele lezingen, seminars, praktische workshops en tutorials. Kleine groep tutorials zullen ook feedback en versterking van de lesstof onderwerpen bieden gedurende elk semester.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens. Voor honoursstudenten tellen alle geavanceerde modules die tijdens de laatste twee jaar zijn ondernomen, evenveel mee voor je algehele graadclassificatie. In tegenstelling tot de enkelvoudige Bachelor in de Accountancy (BAcc) cursus, vereist Accountancy en Finance niet de voltooiing van een proefschrift in Semester 8.

In het buitenland studeren

Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze gevestigde connecties met verschillende internationale universiteiten.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

De heer Christopher Coles, cursusdirecteur

44 (0) 1786 466415 cwcoles@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU) £ 12,140.00
  • Schotse en EU-studenten £ 1.820,00
  • Studenten uit de rest van het VK £ 9.250 per jaar voor een maximum van 4 jaar
Laatst bijgewerkt op May 2018

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder