Bachelor of Administration, International Management Concentration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze Bachelor of Business Administration-programma biedt studenten met de kennis, vaardigheden en managementvaardigheden.

Deze training stelt hen in staat om effectieve analyses, syntheses en interventies in organisaties uit te voeren. Een eerste blok van de bachelordiploma in administratie, gemeenschappelijk voor iedereen, zal hen in staat stellen om het managen van mensen, marketing, operaties evenals strategisch, boekhoudkundig en financieel management goed uit te voeren. Om trainingen in hedendaagse kwesties te verankeren, zullen verschillende hoofdthema's in de klas worden behandeld, zoals het fenomeen van globalisering en concurrentie in samenlevingen, technologieën en organisaties met de behoefte aan innovatie in duurzaamheid, evenals de ethische, media en politieke uitdagingen waar geen enkele hedendaagse leider aan kan ontsnappen. Naast generieke vaardigheden hebben studenten ook de mogelijkheid zich te specialiseren in een veld door een concentratie te kiezen.

Profielen aangeboden

Regelmatig pad

Het reguliere pad omvat 30 cursussen, gelijk aan zes semesters van een volledige studie.


Samenwerkend pad

Het coöperatieve pad maakt drie betaalde stages voor werkstudenten mogelijk. Naast de 30 aangeboden cursussen, omvat dit pad ook drie fulltime betaalde stages van 12 tot 17 weken. Toelating tot dit traject gebeurt op selectieve basis na het voltooien van drie voltijdse onderzoeken.


Concentraties en profiel

Ondernemerschapsconcentratie

Deze concentratie stelt studenten in staat om de kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) gemeenschap te begrijpen en ondernemerschapsvaardigheden te ontwikkelen die in toenemende mate worden gezocht door alle soorten organisaties. Zodra ze deze concentratie hebben voltooid, kunnen ze bedrijven adviseren, een kmo beheren en een eigen bedrijf starten.

Aangeboden in Gatineau en Saint-Jérôme.


Financiële concentratie

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die willen optreden als financieel adviseur voor bedrijven en particulieren. Aan het einde van hun studie zullen ze in staat zijn om de portefeuille te selecteren en te beheren die het best is aangepast aan de behoeften van hun klanten, om de meest rendabele investeringskeuzes te maken, om de beste financieringsvormen te kiezen, om te kiezen voor vormen van investering die het beste rendement opleveren en de voordeligste oplossing bieden in het geval van een lening.

Aangeboden in Gatineau en Saint-Jérôme.


Beheer van onroerend goed en concentratie van waarde

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die basiskennis willen assimileren op het gebied van onroerend goed. Ze verwerven concepten, kennis, vaardigheden en vaardigheden op het gebied van vastgoedbeheer en waardering die hen toelaten om effectieve analyses, samenvattingen en interventies uit te voeren met betrekking tot de waarde van een onroerend goed of een recht.

Alleen beschikbaar in Gatineau.


Internationale managementconcentratie

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in internationaal management en internationale ontwikkeling. Ze zullen kennis opdoen van globalisering, internationale handel, intercultureel management, economie en internationale financiën, evenals internationale samenwerking en internationale ontwikkeling.

Alleen beschikbaar in Gatineau.


Concentratiebeheer en people management

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de menselijke aspecten van organisaties en meer specifiek in personeelsbeheer. Zodra ze deze concentratie hebben voltooid, kunnen ze de personeelsbehoeften van een bedrijf of organisatie beoordelen en plannen, zorgen voor de werving, selectie en inhuur van werknemers, werkgelegenheidsbeleid opstellen en compensatie, om opleidingsactiviteiten te coördineren en om assistentieprogramma's voor medewerkers te beheren.

Aangeboden in Gatineau en Saint-Jérôme.


Marketingfocus

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het proces van marketing van een product of dienst. Na afronding van hun studies kunnen ze de behoeften, het profiel en het gedrag van consumenten analyseren, een strategie voor reclame en verkooppromotie ontwikkelen en zorgen voor de relatie tussen het bedrijf en zijn markten.

Aangeboden in Gatineau en Saint-Jérôme.


Profiel met opties

Studenten die meerdere concentraties willen onderzoeken, kunnen zich aanmelden voor het profiel met opties.


Alles over dit programma

voordelen

 • Gelegenheid om in het buitenland te studeren voor studenten in Gatineau.
 • Mogelijkheid voor houders van een DEC in administratieve technieken om tot tien cursussen te worden erkend, dus om de BAC in 2 jaar af te ronden.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan de Commerce Games and Happening Marketing .
 • $ 2000 beurzen automatisch toegekend aan studenten met een R-score van 31 of hoger en toegelaten tot de full-time valstermijn.
 • Beurzen speciaal ontworpen voor toekomstige studenten in administratie.


Een programma voor jou als

 • Je houdt van analyseren, problemen oplossen en beslissingen nemen
 • Je bent dynamisch, veelzijdig en hebt een uitstekend aanpassingsvermogen
 • Je hebt het gemak om te communiceren en je kunt overtuigen
 • Je bent geïnteresseerd in cijfers en computergebruik
 • Je geniet van teamwerk


Alles over dit gebied

Vooruitzichten op de arbeidsmarkt

 • Adviseur Internationale Zaken
 • Marketing Adviseur
 • Human Resources Advisor
 • Chartered taxateur
 • Information System Manager
 • Property Manager
 • Financiële planner
 • Eigenaar of manager van een bedrijf


Werkgelegenheidssectoren

 • Reclamebureaus
 • Particuliere bedrijven
 • adviesbureaus
 • Gemeentelijke, provinciale en federale overheden
 • Financiële instellingen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Considérée comme une université dont la dimension humaine facilite l'apprentissage et la réflexion, l'Université du Québec en Outaouais (UQO) a su grandir, évoluer et adapter ses programmes au rythme ... Lees meer

Considérée comme une université dont la dimension humaine facilite l'apprentissage et la réflexion, l'Université du Québec en Outaouais (UQO) a su grandir, évoluer et adapter ses programmes au rythme des besoins de sa clientèle tout en tenant compte des caractéristiques de la région. Lees Minder
Gatineau , Saint-Jérôme + 1 Meer Minder