Bachelor of Agricommerce

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Van het runnen van grote landbouwgebaseerde agribusiness tot internationale voedselhandel, u zult de vaardigheden en degelijke bedrijfskennis verwerven om de toekomst van de primaire productiesector in Nieuw-Zeeland vooruit te helpen.

Praktische ervaring

Tijdens je studie krijg je meer dan 300 uur betaalde werkervaring. Dat geeft je een voordeel bij potentiële werkgevers.

Sluit je aan bij de industrie op een hoger niveau

De economie van Nieuw-Zeeland wordt gedomineerd door landbouw en voedsel - het genereert bijna $ 37 miljard aan exportopbrengsten per jaar en de verwachting is dat de internationale vraag zal blijven groeien. Sluit je aan bij de grote groep Massey-studenten die een baan hebben gevonden voordat ze afstuderen. Ze zijn uitgegroeid tot leiders in de industrie.

Word lid van een toonaangevende universiteit

Massey is wereldranglijst en Nieuw-Zeeland's nr. 1 universiteit in de landbouw volgens de QS (Quacquarelli Symonds) ranglijst. We staan ook gerangschikt in de top 150 van universiteiten over de hele wereld voor landbouw door de Global Ranking of Academic Subjects van ShanghaiRanking.

Ons trotse record dateert van 1927 toen we de eerste graden van Nieuw-Zeeland in de land- en tuinbouw aanboden. We hebben de grootste Young Farmer's Club in Nieuw-Zeeland.

Onze Massey Business School is ook wereld gerangschikt - het behoort wereldwijd tot de top twee procent van bedrijfsscholen en is AACSB geaccrediteerd met internationaal geprezen economieën en financiële specialisten.

Relevante internationale kennis

U zult profiteren van de expertise van onze toonaangevende docenten en docenten. Onze programma's in de agribusiness combineren onze toonaangevende expertise in zowel bedrijfs- als landbouwgerelateerde gebieden. Afgestudeerden en personeel van Massey helpen de toekomst van de landbouw- en voedselbedrijven in onze natie te bepalen.

Het AgriCommerce-programma van Massey sluit aan bij de agrobusiness-industrie over de hele wereld - zodat onze afgestudeerden over de vaardigheden en branchekennis beschikken die werkgevers nodig hebben.

Wat ga je leren?

Dit drie jaar durende programma van wereldklasse zal:

 • Leer je over boerderijproductiesystemen, supply chain management, marketing, voedseleconomieën en internationale agribusiness
 • Geef u een goed begrip van wat er nodig is om duurzaam en concurrerend te zijn in de voedselwaardeketen en op de wereldwijde voedsel- en vezelmarkten.
 • Bied u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te leveren op toekomstige werkplekken
 • Geef je een gedegen kennis van land-gebaseerde systemen en agribusiness samen met specialistische kennis op een gebied van de agribusiness
 • Leer je om wetenschappelijke, technologische en zakelijke kennis toe te passen en te integreren om aan de marktvraag te voldoen
 • Zorg dat u een goed analytisch denker bent die in staat is om informatie te synthetiseren bij de ontwikkeling van degelijke en innovatieve oplossingen.
 • Geef je inzicht in ethiek, multiculturele en internationale omgevingen
 • Help je te ontwikkelen tot een effectieve communicator en een zelfgestuurde, onafhankelijke leerling
 • Geef je managementvaardigheden die van toepassing zijn in de primaire industrieën

U zult nieuwe wetenschappelijke, technologische en zakelijke kennis integreren om een betere toekomst te creëren voor een gebied van ondernemen dat ons allen ondersteunt.

getuigenis

Cameron Walker
Bachelor in de AgriCommerce, major major

"Na het behalen van mijn diploma vond ik het heel gemakkelijk om een baan te vinden. Er is veel vraag naar landbouwstudenten in het algemeen, maar meer voor studenten op het gebied van waardevaststellingen ... "

Op Massey University vond ik mezelf uitgedaagd door zowel mijn collega's en mentoren om naar mijn beste vermogen te bereiken.

Rurale waardering sprak me aan omdat ik een carrière in de landbouwsector wilde die een breed scala aan werk bood en me toestond om een groot aantal mensen te ontmoeten en te netwerken, zowel op kantoor als op het veld.

Mijn diploma was uitdagend, maar uiterst lonend. Elke cursus die er deel van uitmaakte, was een aspect van de landbouw dat ik onder de knie wilde krijgen, ik kan zeker de waarde zien in het voltooien ervan.

Mijn tijd in Massey was onvergetelijk. Het beste deel zijn de mensen die ik heb ontmoet, zowel studenten als docenten. Het is geweldig om omringd te zijn door gelijkgestemde mensen die ook een passie hebben voor landbouw.

Een van de meest lonende ervaringen die ik had was ondervoorzitter van de Massey Young Farmers Club, het stelde me in staat mijn leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. De tweede was onderdeel van het Red Meat Network; het gaf me een onschatbaar inzicht in de landbouwbedrijven in Nieuw-Zeeland en de toegang tot een aantal mensen in de voorhoede van de industrie.

Het meest waardevolle advies dat ik zou kunnen geven, is elke gelegenheid aangrijpen die op je pad komt. Word lid van een club, word betrokken bij een initiatief en, het allerbelangrijkste, netwerk met medestudenten en alle professionals uit de sector die voor u beschikbaar worden gesteld.

Careers

De agribusiness in Nieuw-Zeeland bloeit en er is een grote vraag naar afgestudeerden, van het runnen van grote boerderijbedrijven tot internationale handel. Onze medewerkers zijn actieve onderzoekers. Daarom integreert het AgriCommerce-programma van Massey de meest recente ontwikkelingen en denkwijzen in uw leren.

Je komt te voorschijn met de kennis en basisvaardigheden voor verschillende carrièrepaden.

 • Internationale marketing
 • Economie
 • Rural banking
 • Landelijke waardering
 • Regering
 • Bedrijf
 • verkoop
 • inkoop
 • Consultancy
 • Bedrijfsbeheer
 • Boerderijbezit
 • Inkoopmanager

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Lees meer

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Lees Minder
Palmerston North , Auckland , Wellington + 2 Meer Minder