Bachelor of Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

architectuur

Opgericht afdeling architectuur, vanaf het begin van het tweede semester van het academisch jaar 2008/2009, en werkt in de afdeling gekozen voor een full-time docenten van de afgestudeerden van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld en uit een verscheidenheid van academische scholen in de architectuur en creatieve architecten die wetenschappelijke expertise en wereldwijde efficiency, capaciteit bezitten en know-how om studenten te voorzien moderne wetenschappelijke Eaviac uitstekend, evenals assistenten, technici en laboranten toezichthouders met een hoge wetenschappelijke disciplines en competenties. Waar het onderwijs en de rehabilitatie van de studenten over de belangrijkste theorieën van de architectuur en moderne Tarafehm lokale en internationale architectuurwedstrijd scholen die gelijke tred houden met de technische en technologische ontwikkelingen op het gebied van architectuur en bouw harmoniseert tijdperk behoeften van de lokale markt.

bericht

Voorbereiding van de creatieve architecten in staat zijn om traditie en moderniteit te harmoniseren.

doelstellingen

  • Om studenten te voorzien van de opleiding van een architect van kennis en praktijkervaring.
  • De ontwikkeling van de capaciteiten van de studenten om problemen op te lossen en bij te houden met de eisen van stedelijke ontwikkeling en monumentenzorg.
  • De ontwikkeling van de technologische vaardigheden van studenten op het gebied van de architectuur en de beroepspraktijk.
  • Moedig communicatie en communicatie met de lokale gemeenschap instanties en instellingen.
  • Voorbereiding van de gespecialiseerde kaders wetenschappelijk en professioneel gekoppeld aan de behoeften van de markt en de gemeenschap.
  • Opzetten van beroepsethiek onder studenten en de praktijk van de principes van hoge professionaliteit.
  • Motiveren van het onderwijzend personeel en studenten op wetenschappelijk onderzoek en permanente educatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder