Bachelor of Art in Entertainment Industry

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Department of Entertainment Industry is onderdeel van het College of Arts and Sciences en wil studenten voorbereiden op een professionele loopbaan in de steeds diverser wordende entertainmentindustrie. De missie van de afdeling is om studenten voor te bereiden op professionele loopbanen in de entertainmentindustrie door middel van kwaliteitsinstructie, ontwikkeling en mentoring. Een hoeksteen in deze missie is om studenten een brede achtergrond te geven om de gevarieerde, wereldwijde werkplek van de particuliere sector, ondernemerschap en onafhankelijke contracten te betreden.

De afdeling waardeert praktijkgericht leren, en het ontwikkelen van goed opgeleide vakmensen uit de industrie, naast bredere conceptuele benaderingen die leiden tot professionele of graduate school. De afdeling bevindt zich in het centrum van Florence aan de Tombigbee Street. Deze faciliteit bevat afdelings- en faculteitskantoren, twee opnamestudio's, een MIDI-lab, klaslokalen en een volledig uitgeruste prestatieruimte met 450 plaatsen.


Doelstellingen van het programma

  • Kwaliteitsonderwijs in de amusementsindustrie ondersteunen en afleveren door studenten een brede achtergrond te geven om toegang te krijgen tot de diverse werkplekken van de particuliere industrie, ondernemerschap en onafhankelijke contracten.
  • Om studenten voor te bereiden om effectief te communiceren als een professional uit de entertainmentindustrie.
  • Studenten voorbereiden op leiderschap in de entertainmentindustrie en het vermogen om effectief in teams te werken.
  • Om studenten te voorzien van een goed begrip van wet en ethiek zoals ze van toepassing zijn op de entertainmentindustrie.
  • Ontwikkelen van kansen voor openbare dienstverlening ter ondersteuning van de lokale en regionale gemeenschap en regionaal cultureel erfgoed.


Graad Vereisten

Algemene onderwijscomponent

1 Zes uur van een vereiste vreemde taal op het introductieniveau

2 Het exit-examen maakt deel uit van deze cursus.


onderwijs

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lees meer

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Lees Minder