Bachelor of Arts (Honours) (toeristische studies)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursusinformatie

 • Cursus titel: Bachelor of Arts (Honours) (toeristische studies)
 • Cursuscode: UBAHTRS9
 • Postnominal: BA (Hons) (Tourism Studies) (Melit.)
 • Kwalificatieniveau: Eerste cyclus
 • Niveau nationaal kwalificatiekader: niveau 6
 • Duur: 3 jaar
 • Aanwezigheidsmodus: voltijds
 • Totaal aantal ECTS-credits: 180
 • Coördinator: Noel Buttigieg
 • Geleverd door: Instituut voor Toerisme, Reizen en Cultuur

Cursus overzicht

De belangrijkste doelstellingen van het Tourism Studies-programma zijn om een uitgebreide achtergrond te bieden voor de lokale en internationale dimensies van de toeristenindustrie en om studenten vaardigheden aan te leren om de toeristische sector kritisch te analyseren en de impact ervan op de maatschappij, het milieu en de economie. Het is een interdisciplinair programma dat een breed scala van onderwerpen bestrijkt.

Van studenten wordt ook verwacht dat ze twee begeleide sectorstages uitvoeren, waar ze waardevolle inzichten en vaardigheden op het werk zullen opdoen. In jaar II worden studenten aangemoedigd om uitwisselingsprogramma's voor studenten aan te vragen voor één of twee semesters aan een van de universiteiten die banden hebben met het Instituut voor Toerisme, Reizen en Cultuur.

Het Instituut voor Toerisme, Reizen en Cultuur werkt nauw samen met lokale belanghebbenden uit het toerisme, zoals overheidsinstanties en ministeries, hotels, restaurants, erfgoedbureaus en is een actief lid van verschillende Europese en internationale netwerken. Deze links zorgen ervoor dat de door het Instituut aangeboden studieprogramma's relevant en nuttig zijn voor iedereen die een interesse of carrière in de toeristische sector wil ontwikkelen.

Toelatingseisen en voortgangsvereisten

Aanvragers moeten voldoen aan de algemene toelatingsvoorwaarden voor toelating, namelijk de toelatingsexamen en het getuigschrift van het secundair onderwijs in groep 5 of beter in het Maltees, Engels en wiskunde.

Kandidaten die in het bezit zijn van het Higher National Diploma in Hospitality Management of het Higher National Diploma in Tourism Studies uitgereikt door het Institute of Tourism Studies (Malta), of vergelijkbare kwalificaties, kunnen worden toegelaten tot het tweede jaar van de Cursus onder die voorwaarden als de Bestuur kan opleggen.

Info voor aanvragers met internationale kwalificaties

UM huisvest momenteel meer dan 1.000 voltijdse internationale studenten en meer dan 450 gaststudenten. De steeds toenemende internationale studenten uit verschillende landen, in de afgelopen jaren, hebben deze 400 jaar oude instelling getransformeerd in een internationale campus.

Onze internationale studenten beschrijven Malta over het algemeen als een veilige plaats, genietend van uitstekend weer en een gevarieerd cultureel programma gedurende het hele jaar. Malta wordt beschouwd als de ideale plek voor studenten om te studeren.

Het International Office aan de UM geeft informatie over toelating, Engelse taalvereisten en vergelijkbaarheid van kwalificaties. Toegewijd personeel staat internationale studenten bij met visa, gezondheidstests, accommodatie en andere aanverwante zaken.

Honoraria en financiering

Lokale / EU / EER-aanvragers:

 • Geen kosten van toepassing

Niet-EU / niet-EER-aanvragers:

 • Prijs per academiejaar: Euro 8.500

Dit collegegeld wordt slechts voor indicatieve doeleinden aangehaald omdat ze gebaseerd zijn op het studieprogramma van 2018/9.

Mobiliteitsperiode

Studenten die willen deelnemen aan een ERASMUS-uitwisseling, worden aangemoedigd om dit tijdens het tweede jaar van de cursus te doen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and abou ... Lees meer

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and about twelve per cent of the student population is international. Lees Minder