Doelstellingen van het programma

Dit programma heeft tot doel een nieuwe generatie professionals te creëren voor de zich snel ontwikkelende hotelsector in Hong Kong en in de regio. Om studenten uit te rusten met sterke theorie en praktische kennis en vaardigheden in hotel operations management, een breed scala aan hotelonderwerpen, waaronder eten


Carriere vooruitzichten

Na het hebben van relevante operationele ervaring in de hotel- / horecabranche, zullen afgestudeerden in staat zijn leidinggevende functies aan te nemen, zoals restaurantmanager, cateringmanager, frontofficemanager, huishoudmanager of omzetmanager in lokale, regionale of wereldwijde hotel / horeca-bedrijven (bijv. hotel- en resortbedrijven, conferentie- en tentoonstellingscentra, privé- en countryclubs en themaparken).


Professionele erkenning

Dit programma is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality (UK).

Het programma behaalde waarnemer van het International Centre of Excellence in Toerisme en Hospitality Education (THE-ICE).


Algemene ingangseisen

Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 6.0 of gelijkwaardig.

De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Technological and Higher Education Institute of Hong Kong »

Laatst bijgewerkt op January 28, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
385,440 HKD
voor het hele programma
Op locaties
Op datum