Algemeen
Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van het programma
Dit programma heeft tot doel een nieuwe generatie professionals te creëren voor de zich snel ontwikkelende hotelsector in Hong Kong en in de regio. Om studenten uit te rusten met sterke theorie en praktische kennis en vaardigheden in hotel operations management, een breed scala aan hotelonderwerpen, waaronder eten
Carriere vooruitzichten
Na het hebben van relevante operationele ervaring in de hotel- / horecabranche, zullen afgestudeerden in staat zijn leidinggevende functies aan te nemen, zoals restaurantmanager, cateringmanager, frontofficemanager, huishoudmanager of omzetmanager in lokale, regionale of wereldwijde hotel / horeca-bedrijven (bijv. hotel- en resortbedrijven, conferentie- en tentoonstellingscentra, privé- en countryclubs en themaparken).
Professionele erkenning
Dit programma is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality (UK).
Het programma behaalde waarnemer van het International Centre of Excellence in Toerisme en Hospitality Education (THE-ICE).
Algemene ingangseisen
Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 6.0 of gelijkwaardig.
De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.
Over de school
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong (THEi) is Hong Kong’s higher education institution with a difference. Founded in 2012, THEi is a member of the Vocational Training Council. W ... Lees meer