Doelstellingen van het programma

Dit programma is bedoeld om studenten in staat te stellen zich te ontwikkelen tot Public Relations-specialisten met een solide basis in public relations en reputatiebeheer, aangevuld met competenties op het gebied van marketing en managementvaardigheden, om de mankrachtbehoeften van de lokale en regionale Public Relations-industrie te dienen.


Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden kunnen hun loopbaan in public relations, zakelijke communicatie, massamediale reclame en marketing voor profit- en non-profitorganisaties voortzetten. Werkgelegenheidskansen omvatten leidinggevende functies in, maar niet beperkt tot, public relations, reclame, bedrijfscommunicatie, marketing, mediaplanning en -aankopen, mediaverkoop en marketing, investor relations, publicisten, klantenrelaties, gemeenschapsrelaties, copywriting, vertalers en corporate brand management.


Professionele erkenning

Studenten kunnen worden toegelaten tot de Public Relations Professionals Association van Hong Kong en het Hong Kong Institute of Marketing als studentleden.


Algemene ingangseisen

Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 6.0 of gelijkwaardig.

De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Technological and Higher Education Institute of Hong Kong »

Laatst bijgewerkt op January 28, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
321,420 HKD
voor het hele programma
Op locaties
Op datum