Bachelor of Arts (Honours) in de geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

117273_DSC01508edit.jpg

Beschrijving van het programma

Gehoopt wordt dat studenten na het voltooien van het programma in staat zullen zijn:

 1. De ontwikkeling van de menselijke samenleving onderzoeken vanuit een historisch perspectief;
 2. De kracht demonstreren van kritisch denken en analytisch vermogen bij het begrijpen van historische gebeurtenissen;
 3. Om een grondige kennis van het erfgoed van China en andere grote beschavingen te tonen;
 4. Om afgestudeerde studies in de geschiedenis of een verwante discipline na te streven; en
 5. Om verschillende velden buiten de geschiedenis in te voeren, zoals het ambtenarenapparaat, het bedrijfsleven, de uitgeverij en het onderwijs.

Dit programma is een van de breed opgezette toelatingsprogramma's in de Faculteit der Sociale Wetenschappen, HKBU. Na voltooiing van het eerste studiejaar kunnen studenten geschiedenis, aardrijkskunde en overheid aanvragen

110237_History_AcademicExchangetoJapanchuantongyulishizhijianjingbanxueshujiaoliutuan.jpg

110255_6.JPG

Geplande leerresultaten programmeren (PILO)

Studenten die het vierjarige programma met succes hebben afgerond, zullen in staat zijn om:

 1. een goed begrip krijgen van belangrijke historische factoren en bewegingen die de groei van de menselijke gemeenschap bepalen.
 2. een grondige en actuele kennis van ten minste een van de volgende gebieden aantonen: (a) Chinese geschiedenis, (b) Wereldgeschiedenis, of (c) Oost-West-studies.
 3. geavanceerde historische methoden en innovatieve verklaringsmodellen toepassen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren voor het nastreven van originele en creatieve vragen.
 4. traceer de historische wortels van hedendaagse kwesties en analyseer de wereldwijde impact van individuele historische gebeurtenissen.
 5. effectief communiceren van historische kennis in competente taal- en IT-vaardigheden.
 6. waarderen de aard, waarden, toepassingen en beperkingen van de geschiedenis als een academische discipline en de betekenis van historische kennis.
 7. een kritische en ruimdenkende houding ontwikkelen ten opzichte van tradities en cultureel erfgoed van verschillende beschavingen om studenten te helpen zoeken naar de waarde en betekenissen van burgerschap met een internationale kijk en een gevoel van beleefdheid.

117364_IMG_8058.JPG

Toelating

Aanvragers moeten voldoen aan zowel de algemene universitaire vereisten als de speciale vereisten van het programma. Ga voor meer informatie naar http://admissions.hkbu.edu.hk/en/.

honorarium

Het collegegeld van voltijdse bacheloropleidingen voor 2019-20 is respectievelijk HK $ 42,100 voor lokale studenten en HK $ 140.000 voor niet-lokale studenten *. De vergoedingen moeten in twee gelijke termijnen worden betaald. (Valutaconversieratio: US $ 1 = HK $ 7,8)

Redenen om Hong Kong als studiebestemming te kiezen

1.Maak deel uit van het 'Chinese avontuur' met een westers erfgoed

2. Chinese taal en cultuur leren

3. Spannende en levendige stad met veel te doen

4. Veel multinationale ondernemingen gevestigd in Hong Kong

5. Venster naar China

6. Poort naar Zuidoost-Azië

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport & Physical Education, ... Lees meer

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport & Physical Education, Social Work, and Sociology. Lees Minder