Bachelor of Arts (Honours) in professionele boekhouding

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Honours) in professionele boekhouding

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

Doelstellingen van het programma

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met een solide basis van kennis en vaardigheden in professionele boekhouding die hen zal voorbereiden om bekwame accountants te worden na hun afstuderen, en om uiteindelijk leidinggevende rollen in professionele boekhouding en aanverwante praktijken te kunnen aannemen. Studenten worden getraind op het gebied van boekhouding, financiën of corporate governance in een lokale, nationale of mondiale context. Het programma ontwikkelt ook studenten met professionele kennis in de boekhouding en het beheer van financiële middelen van bedrijven om aan de opkomende behoeften in Hong Kong en het vasteland van China te voldoen.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden kunnen verwachten dat ze juniorposities opnemen in professionele accountantskantoren en in bedrijfs- of overheidsactiviteiten, zoals stagiairs voor audits en fiscaliteit, managementtrainees en executive officers. Ze kunnen presteren met korte leercurven op de werkplek en begrijpen de strategische rollen van het bedrijfsleven met managementperspectieven. Nadat ze voldoende werkervaring hebben opgedaan, zijn ze klaar om door te groeien naar leidinggevende functies in hun vakgebied als accountants of afdelingsmanagers.

Professionele erkenning

Het programma is geaccrediteerd door het Hong Kong Institute of Certified Public Accountants (HKICPA) en CPA Australia. Na afronding van het programma krijgen afgestudeerden gedeeltelijke vrijstellingen van de Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA), het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) en het Hong Kong Institute of Chartered Secretaries (HKICS).

Algemene ingangseisen

Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 6.0 of gelijkwaardig.

De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
297,200 HKD
HKD 297.200 volledig programma
Locations
Hongkong - Hongkong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hongkong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan