Bachelor of Arts (Honours)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een van de meest populaire cursussen aan de University of Malta is de BA (Hons) die wordt aangeboden door een van de grootste faculteiten met een studentenpopulatie van in totaal ongeveer 1.300. Er zijn zestien verschillende onderzoeksgebieden, namelijk:


Antropologische wetenschappen, klassiekers en archeologie, Engels, Frans, aardrijkskunde, Duits, geschiedenis, kunstgeschiedenis, internationale betrekkingen, Italiaans, Maltees, oriëntaalse studies, filosofie, sociologie, Spaans en Latijns-Amerikaanse studies en vertalen en tolken - vormen de faculteit van Arts. Bijkomende studiegebieden, beheerd door OC's, omvatten Communicatiewetenschappen, Hedendaagse Mediterrane Studies, Bibliotheekinformatie en Archiefstudies, Linguïstiek, Muziekwetenschappen, Psychologie en Theaterwetenschap.


De Faculteit der Letteren biedt full-time en part-time cursussen die leiden tot BA, BA (Hons), MA en Ph.D., evenals een aantal certificaten en diploma-niveau cursussen.


De duur van de cursus is drie jaar en bestaat uit een combinatie van verplichte studie-eenheden en keuzevakken, waardoor er ruimte is voor studenten om hun individuele interesses en voorkeuren na te streven. Dit heeft het de afgelopen jaren mogelijk gemaakt voor de niet-gegradueerden van de faculteit om deel te nemen aan mobiliteitsprogramma's voor studenten, zowel in Europa als daarbuiten. De faculteit doet haar best om flexibel te zijn om dergelijke studentenervaringen te bevorderen.


De Faculteit der Letteren beschikt over een uitstekende staf-studentrelatie, die studenten van andere universiteiten soms indrukwekkend vinden. Hoewel de studentenaantallen de afgelopen jaren zijn gegroeid, is de staf-studentratio nog steeds hoog. Hoewel sommige algemene lessen groot kunnen zijn, zijn de meeste klassen klein genoeg om meer persoonlijke en participatieve leer- / onderwijspraktijken mogelijk te maken, zoals zelfstudies, seminars en workshops.


Studenten aan de Faculteit der Letteren behoren tot de meest actieve studenten en nemen gemakkelijk deel aan uitwisselingsprogramma's. De aanwezigheid van een aanzienlijk aantal buitenlandse studenten, bij reguliere inschrijving of bij uitwisselingsbezoeken, verrijkt de ervaring van studenten en academisch personeel.


Duur: 3 jaar

Collegegeld: voor niet-EU - 8500 Euro per jaar / EU - geen kosten

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and abou ... Lees meer

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and about twelve per cent of the student population is international. Lees Minder