Bachelor of Arts (Hons) in theater en sociale verandering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Duur: 3 jaar
 • Termijn begin: september 2020
 • Toelatingseisen: 64 UCAS-punten
 • Wijze van studeren: leren op de campus

Dit programma is bedoeld voor creatieve individuen die zich inzetten voor een innovatieve professionele theaterpraktijk - als performer, maker of producent - die tot doel heeft levens te veranderen en verandering in gemeenschappen te inspireren vanuit alle achtergronden en lagen van het leven.

Het programma combineert praktische vaardigheden om theater te maken met projectontwerp en -implementatie, begrip van culturele, sociale en creatieve context, het schrijven van voorstellen, fondsenwerving, marketing en communicatie. Plaatsingen in de industrie, casestudy's en voortdurende input van beroepsbeoefenaren en culturele activisten spelen een belangrijke rol in het programma.

119781_5.jpg

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Dit is een onderscheidende bacheloropleiding die een geïntegreerd toegepast theaterprogramma biedt voor degenen die theater willen creëren voor sociale verandering als uitvoerder / facilitator en / of producent.
 • Lopende sessies met culturele activisten die werken in verschillende kunst-, sociale en andere niet-traditionele omgevingen.
 • Neem deel aan een uitgebreide plaatsing die een meeslepende ervaring in een werkomgeving mogelijk maakt en mogelijk maakt.
 • Bouw een nationaal en internationaal netwerk van industriële contacten en veranderaars.
 • De essentiële vaardigheden verwerven die nodig zijn voor het ontwerpen, maken, implementeren en evalueren van projecten voor theater- en sociale verandering.

Kosten en aanvraaginformatie

accreditatie

Wijze van studie: Fulltime

Hoe aan te vragen

Aanvragers VK / EU

 • Solliciteer via UCAS voor september 2020-inschrijving
 • Instellingscode: R51
 • Programmacode: W412

Geselecteerde aanvragers worden uitgenodigd voor audities in Londen of waar Rose Bruford College andere audities houdt in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Azië en Noord-Amerika.

Internationale aanvragers

Stuur een e-mail naar international@bruford.ac.uk

Deze cursus komt in aanmerking voor studieleningen. Amerikaanse studenten kunnen een federale lening en Tier 4-visum aanvragen

2019/2020 Kosten

 • VK / EU-studenten - £ 9.250
 • Internationale studenten - £ 18.000

Accommodatie / behuizing

We zullen je adviseren over de verschillende opties die voor jou beschikbaar zijn, waaronder onze eigen studentenaccommodatie aan Christopher Court.

Cursusinhoud

Jaar 1 (niveau 4):

Het eerste jaar zal focussen op je eigen identiteit als theatermaker en het leren van de basisprincipes van theater maken als artiesten, producenten en regisseurs, leren maken en onderzoek oefenen naast essentiële kunstmanagement- en productievaardigheden, waaronder financiën, fondsenwerving, het schrijven van subsidies, basis contractenrecht, marketing en communicatie en digitale en sociale media. Inzicht in sociale en historische bewegingen en interactie met individuen en bedrijven die actief bezig zijn met sociale verandering is een belangrijk onderdeel van het jaar. Dit eerste jaar zorgt u er ook voor dat u praktijkbeoefenaars ontmoet en bezoeken organiseert aan culturele organisaties en sociale ondernemingen en gesprekken van een reeks professionals die op het gebied van cultureel activisme werken.

Jaar 2 (niveau 5):

Het tweede jaar zal zich concentreren op hoe u een bijdrage kunt leveren door begrip van de principes van projectmanagement als uitvoerder, maker of producent. Dit omvat faciliterende vaardigheden, case studies, professionele input van individuen en bedrijven die werken als culturele activisten in het veld, bezoeken aan de industrie en stages binnen een kunstorganisatie (bijv. Battersea Arts Centre, Slunglow in Holbeck, Good Chance Theatre, Crossing Borders, Unlimited) of grote festivals, culturele seizoenen, culturele hoofdsteden van Europa. UNESCO wereld cultuursteden. Door samen te werken met culturele activisten bouw je voort op het werk van het eerste jaar, waarbij je management-, bestuurlijke en culturele leiderschapsvaardigheden ontwikkelt en het scala aan vaardigheden onderzoekt dat nodig is om de rol van cultureel activist (als uitvoerder, maker of producent) in een context van sociale verandering te vervullen.

Jaar 3 (niveau 6):

Het derde jaar richt zich op je vaardigheden als leider en je ontwikkelt een project in samenwerking met een culturele / sociale organisatie met mentorschap. Dit zal de vorm aannemen van een gearticuleerde rol in een sociaal impactproject in een organisatie of groep.

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with ... Lees meer

Welcome to Rose Bruford College of Theatre and Performance. Our goal is to inspire, excite and train you as a creative artist and practitioner who can use reflective practice and research, along with the world-class teaching we provide, as tools to become an independent thinker and a fulfilled and successful working professional. Lees Minder
Sidcup , Londen , Waterford , Moskou + 3 Meer Minder