Bachelor of Arts (film

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overveiw

BA Film- en televisieproductie ontwikkelt creatieve vaardigheden en verbetert conceptueel begrip om studenten te helpen de kunst van het vertellen te leren. Het programma wordt gekoesterd door hands-on oefeningen en biedt praktische ervaring met scripting, schieten, regisseren, belichten, bewerken, audiodesign, postproductie en schrijfvoorstellen en pitching-ideeën die nodig zijn om je carrière in de bloeiende sector van creatieve sectoren te starten. De cursus is ontworpen om creatieve projecten na te streven in verschillende formaten en genres, waarbij de studenten technische knowhow integreren met de kracht van de verbeelding. Met state-of-art faciliteiten en een op ervaring gebaseerde aanpak van het leren ontwikkelen studenten filmopnamen en documentaires als onderdeel van hun studie. Het driejarige programma wordt uitgevoerd in samenwerking met de industrie. Het leren vindt plaats via een reeks workshops en masterclasses van interne en gastmedewerkers, waaronder veelgeprezen filmmakers en televisieproducenten.

verkiesbaarheid

Minimaal 50% verzameld in klas X

Looptijd

3 jaar fulltime

Carrière

De driejarige bacheloropleiding Film en televisieproductie heeft Pathways in de creatieve industrieën in de VAE getest, waaronder Dubai Studio City, Dubai Media City, Dubai Media Production Free Zone en Dubai Film en TV commissie voor zinvolle stages, stages en carrièremogelijkheden voor de afgestudeerden. De studenten nemen deel aan lokale, nationale en internationale film- en tv-festivals, wedstrijden en workshops, waaronder het Dubai International Film Festival (DIFF), het Midden-Oosten Film en Comic Con, het Sharjah International Children's Film Festival, enz. Dubai, opkomend als een centrum van creatieve industrieën in de regio, biedt lucratieve carrièremogelijkheden in een reeks van creatieve gebieden zoals het maken van films, reclame, televisie-uitzendingen, zakelijke en sociale media als scriptschrijvers, producenten, regisseurs, cinematografen, cameramensen, geluidstechnici, filmpromotors, stafmedewerkers van sociale media, enz. .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established more than twenty five years ago, the Amity Education Group is a leading education group today, offering globally benchmarked education right from pre-schools to Ph.D. level.

Established more than twenty five years ago, the Amity Education Group is a leading education group today, offering globally benchmarked education right from pre-schools to Ph.D. level. Lees Minder