Bachelor Of Arts / Bachelor In Het Onderwijs (lager / Secundair)

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts / Bachelor In Het Onderwijs (lager / Secundair)

Southern Cross University

Vraag de meeste leraren waarom zij van hun baan houden en het zal niet de beloning zijn; of de feestdagen (die ze moeten besteden aan markeren terwijl iedereen denkt dat ze ontspannend zijn). Veel leraren zullen je vertellen dat ze hun beroep hebben gekozen en ze houden het bij vanwege de kinderen - de studenten met wie ze elke dag contact hebben.

Het verschil maken in de opvoeding en opvoeding van de volgende generatie jonge Australiërs is een voorrecht, een verantwoordelijkheid en ook een bron van - althans zo nu en dan - vreugde voor leraren. Southern Cross biedt gecombineerde studieprogramma's waarmee je kunt afstuderen met gespecialiseerde vaardigheden, kennis en ervaring, ongeacht de leeftijdsgroep van studenten die je kiest.

Er zijn vier Bachelor of Arts, Bachelor of Education-programma's om uit te kiezen:

• Eerstelijns / Vroege kinderjaren - gekwalificeerd om te werken met kinderen van zes weken oud tot en met het basisonderwijs (12 jaar oud).
• Primair - gekwalificeerd om te werken met kinderen gedurende de basisschool
Primair / secundair - gekwalificeerd om met kinderen in de lagere en middelbare school te werken en les te geven
• Secundair - gekwalificeerd om met kinderen te werken gedurende de middelbare school

Met deskundige opvoeders die je begeleiden bij lesmethoden, beoordeling en educatief leiderschap, zul je sterke praktische en theoretische vaardigheden ontwikkelen, waarbij je je lespraktijk tijdens een reeks stages doorheen de cursus scherper maakt.

Elke stream biedt mogelijkheden om ook gespecialiseerde kennis en vaardigheden te ontwikkelen met betrekking tot de leeftijdsgroep die u kiest om les te geven - zodat u bent voorbereid op een bevredigende leerloopbaan.

Carrièremogelijkheden

Duale kwalificatie: afgestudeerden kunnen zowel als leraar in een basisschool als leraar in het voortgezet onderwijs werken (in het Engels, wiskunde, moderne geschiedenis of geografie).

Professionele erkenning

Cursussen zijn geaccrediteerd door de NSW Education Standards Authority (NESA) en het Queensland College of Teachers (QCT). Cursussen hebben nationale accreditatie via het Australian Institute for Teaching and School Leadership (AITSL).

Gewoonlijk worden Australische lerarenkwalificaties internationaal erkend, maar studenten moeten bij potentiële werkgevers en lerarenregistratie-autoriteiten in andere landen navraag doen over accreditatievereisten.

De Australische overheid heeft een alfabetiserings- en cijfertest voor studenten voor initiële lerarenopleiding (LANTITE) geïntroduceerd, die van kracht is vanaf juli 2016. Alle studenten voor initiële lerarenopleiding in Australië moeten de nationale taal- en rekenvaardigheidstest (LANTITE) met succes voltooien voordat ze hun cursus voltooien. In overeenstemming met de accreditatievereisten moet de test bij Southern Cross University met succes worden afgerond voordat de laatste stageplaats voor professionele ervaring wordt uitgevoerd.

Professionele plaatsing

Studenten maken tijdens de cursus een programma met professionele schoolervaringservaringen op school, uitmondend in een uitgebreide schoolervaring op school, om hun capaciteiten als leraren in het basis- en voortgezet onderwijs aan te tonen.

Grote studiegebieden

Om les te kunnen geven op middelbare scholen, moet de student acht units maken, waaronder twee vakken voor secundaire curriculumspecialisaties en zes eenheden uit een van de volgende gebieden:

  • Engels
  • Wiskunde
  • Moderne geschiedenis
  • Aardrijkskunde

Sommige eenheden in deze cursus worden alleen online afgeleverd. Sommige online units bevatten workshops op de campus.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden die in deze cursus worden gebruikt, variëren van eenheid tot eenheid. De meeste eenheden hebben een progressieve beoordeling met cijfers die doorgaans worden toegewezen over een combinatie van evaluatietaken die op verschillende tijdstippen tijdens de onderzoeksperiode moeten worden uitgevoerd. Sommige eenheden kunnen ook een formeel examen aan het einde van de studieperiode bevatten. Beoordelingsvereisten voor elke eenheid worden schriftelijk aan studenten geadviseerd bij het begin van elke studieperiode met duidelijke richtlijnen, vervaldatums en de weging voor elke assessmenttaak.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Coffs Harbour, New South Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Lismore, New South Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Bilinga, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan