Bachelor Of Arts / Bachelor Of Education (Primary)

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts / Bachelor Of Education (Primary)

Southern Cross University

Vraag de meeste leraren waarom zij van hun baan houden en het zal niet de beloning zijn; of de feestdagen (die ze moeten besteden aan markeren terwijl iedereen denkt dat ze ontspannend zijn). Veel leraren zullen je vertellen dat ze hun beroep hebben gekozen en ze houden het bij vanwege de kinderen - de studenten met wie ze elke dag contact hebben.

Het verschil maken in de opvoeding en opvoeding van de volgende generatie jonge Australiërs is een voorrecht, een verantwoordelijkheid en ook een bron van - althans zo nu en dan - vreugde voor leraren. Southern Cross biedt gecombineerde studieprogramma's waarmee je kunt afstuderen met gespecialiseerde vaardigheden, kennis en ervaring, ongeacht de leeftijdsgroep van studenten die je kiest.

Er zijn vier Bachelor of Arts, Bachelor of Education- programma's om uit te kiezen:

• Eerstelijns / Vroege kinderjaren - gekwalificeerd om te werken met kinderen van zes weken oud tot en met het basisonderwijs (12 jaar oud).
• Primair - gekwalificeerd om te werken met kinderen gedurende de basisschool
• Primair / secundair - gekwalificeerd om met kinderen in de lagere en middelbare school te werken en les te geven
• Secundair - gekwalificeerd om met kinderen te werken gedurende de middelbare school

Met deskundige opvoeders die je begeleiden bij lesmethoden, beoordeling en educatief leiderschap, zul je sterke praktische en theoretische vaardigheden ontwikkelen, waarbij je je lespraktijk tijdens een reeks stages doorheen de cursus scherper maakt.

Elke stream biedt mogelijkheden om ook gespecialiseerde kennis en vaardigheden te ontwikkelen met betrekking tot de leeftijdsgroep die u kiest om les te geven - zodat u bent voorbereid op een bevredigende leerloopbaan.

Carrièremogelijkheden

Lagere schoolleraar met de mogelijkheid zich te specialiseren.

Professionele erkenning

Cursussen hebben accreditatie bij de NSW Education Standards Authority (NESA) en het Queensland College of Teachers (QCT). Cursussen hebben nationale accreditatie via het Australian Institute for Teaching and School Leadership (AITSL).

Gewoonlijk worden Australische lerarenkwalificaties internationaal erkend, maar studenten moeten bij potentiële werkgevers en lerarenregistratie-autoriteiten in andere landen navraag doen over accreditatievereisten.

De Australische overheid heeft een alfabetiserings- en cijfertest voor studenten voor initiële lerarenopleiding (LANTITE) geïntroduceerd, die van kracht is vanaf juli 2016. Alle studenten voor initiële lerarenopleiding in heel Australië moeten de nationale taal- en rekenvaardigheidstest (LANTITE) met succes voltooien voordat ze hun cursus voltooien . In overeenstemming met de accreditatievereisten moet de test bij Southern Cross University met succes worden afgerond voordat de laatste stageplaats voor professionele ervaring wordt uitgevoerd.

Professionele plaatsing

Studenten maken tijdens de cursus een programma met interne professionele leerervaringen op school, uitmondend in een uitgebreide schoolervaring op school, om hun capaciteiten als leraren in het basisonderwijs aan te tonen.

Grote studiegebieden

Studenten kunnen een acht-eenheden, werk-klaar specialisatie, of een kern onderwijsgebied voltooien, of kiezen uit een reeks van keuzevakken. Elk biedt een mogelijkheid voor studenten om hun studie vorm te geven in de richting van hun favoriete baan.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden variëren van eenheid tot eenheid. De meeste eenheden maken gebruik van een progressieve beoordeling met cijfers die doorgaans worden toegewezen in een combinatie van taken die op verschillende tijdstippen tijdens de studieperiode moeten worden behaald en soms een einde van het periodetest bevatten. Studenten worden geadviseerd over de beoordelingsvereisten voor elke eenheid, inclusief duidelijke richtlijnen, vervaldatums en de weging voor elke beoordeling, aan het begin van elke onderzoeksperiode.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van de podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Coffs Harbour, New South Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Lismore, New South Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Bilinga, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan