Bachelor of Arts Bedrijfskunde

Algemeen

24 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

ba

De door de staat erkende bacheloropleiding Business Administration kan worden gevolgd als een deeltijdcursus afstandsonderwijs met seminars ter plaatse of als een virtuele cursus op afstand met online colleges in alle studiecentra van de DIPLOMA-universiteit. Op het hoofdkantoor van de hogeschool in Bad Sooden-Allendorf heeft u ook de mogelijkheid om de BWL-studiecursus te voltooien als een voltijdstudent in de klas .

De succesvolle graad leidt tot de door de staat erkende academische titel Bachelor of Arts (BA) Bedrijfskunde en geeft recht op een volgende Master's degree, bijvoorbeeld de opeenvolgende Master of Arts (MA) in Economie en Recht - hoofdvak Management of Business Law aan de DIPLOMA University. In het geval van een beroepsactiviteit kan een masteropleiding voor verdere studies, bijvoorbeeld de MBA bij de DIPLOMA FH Nordhessen, worden voltooid.

Grote vakgebieden van afstandsonderwijs Bedrijfskunde

In de eerste semesters van bedrijfskunde staat in de eerste plaats de verwerving van generalistische kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfskunde en recht op de voorgrond. Het doel van het programma is om een algemeen inzicht in de economie van de studenten te creëren en om uitgebreide kennis bij te dragen in het management van het bedrijf.

Met de keuze voor een belangrijk studiegebied in de latere studie, vindt een gespecialiseerde verdere opleiding in een van de bedrijfsspecialisaties plaats:

 • Marketing en verkoop
 • Human Resources Management
 • Internationale bedrijfsadministratie
 • financiën

Bedrijfskunde in de praktijk: toepassingsgebieden voor gekwalificeerde specialisten

Na het afronden van een opleiding in Business Administration op afstand, zijn onze afgestudeerden gekwalificeerde kandidaten voor de aanname van gespecialiseerde en managementtaken in bedrijven. Ze beheersen de belangrijke grondslagen van zelf, sociale en methodologische competentie, overtuigen door middel van ondernemerschap en genetwerkt denken en handelen, interdisciplinaire communicatie en werkmethoden, evenals interdisciplinaire projectmanagementvaardigheden.

De bacheloropleiding Business Administration in de klas of afstandsonderwijs zorgt voor een snelle loopbaanstart bij het beheer van een breed scala aan sectoren en bedrijfsdivisies, zoals: Automotive, bankieren, commercie, gezondheidszorg en consulting. De succesvolle academische graad van studie stelt u als bedrijfseconoom in staat om het management op verschillende bedrijfsgebieden te ondersteunen en toekomstige leiderschapsopdrachten over te nemen of zelfstandig ondernemer te worden.

normaal periode

Afstandsonderwijs Bedrijfskunde: 7 semesters / 180 ECTS

De feitelijke studieperiode kan gedurende maximaal vier semesters gedurende de standaard studieperiode kosteloos worden verlengd.

basislijn

Met voldoende deelnemers in het wintersemester (oktober) en het zomersemester (april).

accreditatie

Accreditatie van de opleiding door het accreditatiebureau AHPGS.

collegegeld

Bedrijfskunde afstandsonderwijs: € 247,00 / maand (totaalbedrag € 11.039 plus eenmalig examengeld € 665,00)

studie vorm

Aanwezigheidsstudie of afstandsonderwijs. De zakelijke afstandskunde vindt plaats afwisselend tussen zelfstudie met studieboeken en volledige zaterdagseminaries (ongeveer 12 zaterdagen per semester) in een van onze vele landelijke studiecentra of online in de "virtuele collegezaal" van de online campus.

toelatingseisen

Bedrijfskunde Studenten worden toegelaten met een van de volgende voorwaarden:

 • Algemene universitaire toegangskwalificatie,
 • college entree,
 • geslaagd masterexamen,
 • Voltooiing van een professionele ontwikkelingstraining van minstens 400 lessen, een technische school of een beroeps- of administratieacademie *
 • Afrondend examen in een door de staat erkend leerbedrijf gevolgd door minstens 2 jaar beroepservaring met betrekking tot de opleiding en het slagen voor een afzonderlijk toelatingsexamen voor de universiteit *
  * in overeenstemming met de verordening betreffende de toegang van bevoegde personen tot de Hesse-universiteiten

Voor meer informatie over speciale deals, bieden wij u graag op aanvraag. Kandidaten die niet voldoen aan de hierboven genoemde vereisten, kunnen de cursus aanvankelijk als gastrevisoren bijwonen.

Voor buitenlandse graden moet gelijkwaardigheid voor toelating worden aangetoond.

statements

Bachelor of Arts (BA)

Afgestudeerden ontvangen een bachelor's degree en diploma, evenals een Diploma Supplement geschreven in het Engels en een transcript of records, die hen internationaal identificeren als academici met een bachelor's degree.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lees meer

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Lees Minder
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlijn , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Neurenberg , Wiesbaden , Wuppertal , Duitsland online + 23 Meer Minder