Bachelor of Arts Early Education

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Frühpädagogik

De bacheloropleiding alt = "Early Education - Management en Management in Early Childhood Education is bedoeld als een cursus op afstand leren voor opvoeders en voor iedereen die werkt in het professionele veld van alt =" Early Childhood Education.

In 5 semesters bereidt de bacheloropleiding studenten voor op de aanname van management- en managementtaken in kinderdagverblijven en andere instellingen voor voorschools onderwijs.

Het programma is geaccrediteerd door het accreditatiebureau AHPGS.

Doelstellingen en inhoud in afstandsonderwijs alt = "Vroege educatie

Het doel van dit programma is om professionals in de voorschoolse educatie te professionaliseren en zo het Europese opleidingsniveau te integreren door middel van academisering. De focus van het programma is om de studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hen in staat te stellen management- en managementverantwoordelijkheden te vervullen in instellingen voor kinderopvang en kinderopvang. De studie alt = "Frühpädagogik omvat ook de analyse van ontwikkelings- en onderwijsprocessen voor kinderen van kinderen tot 10 jaar.

Bovendien verwerven ze het vermogen van wetenschappelijk werk en onderzoek op het gebied van vroeg- en kinderopvoeding.

Grote studiegebieden en modules

De opleiding omvat in totaal 16 modules bestaande uit een bachelorscriptie

  • 5 modules van tevoren: beroepsschool / beroepspraktijk
  • 11 modules Studeren aan de DIPLOMA-universiteit.

Het programma "alt =" Early Education - Management en Management in Early Childhood Education "breidt de kennis en kerncompetenties van studenten uit op het vakgebied

  • Organisatie en beheer van instellingen voor kinderopvang, met name kinderdagverblijven,
  • Kwaliteitsbeheer, integratie en wetgeving,
  • Onderwijspartnerschap en communicatie,
  • Beroepspraktijk en voorschools onderwijs.

Afstandsonderwijs met echte of virtuele aanwezigheidsgebeurtenissen

De opleiding wordt aangeboden als afstandsonderwijs met aanwezigheidsfasen, die plaatsvinden op ca. 12 zaterdagen per semester, en kan daarom zeer goed verbonden zijn met de beroepsactiviteit of familieverplichtingen.

Het onderzoeksformulier is ontworpen als "blended learning" en vormt zo een gecoördineerde combinatie van de studie-elementen "het bewerken van de studieboeken", "interactief studeren in een echte of virtuele collegezaal" en het afleggen van examens in studiecentra dicht bij huis.

De kennis opgedaan aan de hogescholen of universiteiten wordt gecrediteerd met 60 ECTS; Daarom zijn de eerste twee semesters voor de volledig opgeleide professionals uit het veld van onderwijs, pedagogiek en sociaal onderwijs (opvoeders en andere toegangsberoepen op aanvraag) en blijven er de facto vijf studiesemesters.

Carrièreperspectieven voor jeugdopvoeders

Na het succesvol afronden van een bachelordiploma in afstandsonderwijs, alt = "Early Education - Leiderschap en Management in de Early Childhood Education en de aanvullende kwalificatie als een door de staat erkende kindereducator, zullen de afgestudeerden verschillende professionele perspectieven hebben. Kinderdagverblijven voor kinderen, hamsteren, scholen of gezinscentra, maar ook in centra voor voorlichting of vroegtijdige educatie, in de sector van permanente educatie, in inclusief en intercultureel onderwijs, als consulent of bij universiteiten en onderzoeksinstituten.

De uiteenlopende toepassingsgebieden en de voorspelde vraag naar gekwalificeerde specialisten evenals het aanhoudende tekort aan geschoolde werknemers bieden de afgestudeerden zeer goede carrièrekansen.

Na het behalen van je eerste academische graad heb je verschillende opties: je kunt beginnen aan je verdere professionele carrière, dan meteen aan een masterdiploma beginnen, of tijdens je werk een masteropleiding (bijv. MBA) volgen.

normaal periode

5 semesters buiten het beroep / 180 ECTS (gratis verlenging tot 4 semesters mogelijk)

basislijn

Winter Semester (oktober), Zomer Semester (april)

accreditatie

Accreditatie van de opleiding door het accreditatiebureau AHPGS.

collegegeld

Afstandsonderwijs: € 207,00 / maand (totaalbedrag € 6.985,00 plus eenmalige examenkosten van € 775,00 - inclusief de afgifte van het certificaat voor staatserkenning als pedagoog in het onderwijs (voor- en vroegschoolse educatie).

studie vorm

Afstandsonderwijs met echte of online klassensessies: Afstandsonderwijs vindt plaats tussen zelfstudie met studieprogramma's en volledige zaterdagseminaries (ongeveer 12 zaterdagen per semester) in een van onze vele landelijke studiecentra of online in de "virtuele collegezaal" van de DIPLOMA Online Campus.

toelatingseisen

Toegangsbevoegdheid voor hoger onderwijs of ingangstitel van het hoger onderwijs (HZB) volgens het Hessische universitaire recht, evenals bewijs van voltooide beroepsopleiding als door de staat erkende docent of gelijkwaardige beroepskwalificatie uit de domeinen onderwijs, pedagogiek en sociale pedagogiek (bijv. Curatieve opvoeder / curatieve opvoeder; Leraar in het basisonderwijs) en bewijs van ten minste 12 maanden professionele ervaring op dit gebied.

Neem voor meer informatie over speciale kwalificaties of toelatingseisen zonder HZB contact op met DIPLOMA Hochschule op aanvraag en info@diploma.de.

Voor buitenlandse graden moet gelijkwaardigheid voor toelating worden aangetoond.

statements

Bachelor of Arts (BA) en staatsbekendheid als jeugd opvoeder / jeugd opvoeder. Naast het bachelordiploma en de staatsbekendheid, ontvangen de afgestudeerden ook een zogenaamd "diplomasupplement" in het Engels en een "transcript of records", waarmee ze internationaal worden erkend als academici met een bachelordiploma identificatie.

inhoud cursus

  1. Organisatie en beheer van instellingen voor jonge kinderen, met name kleuterscholen
  2. Kwaliteitsmanagement, inclusie en recht
  3. Onderwijspartnerschap en communicatie
  4. Beroepspraktijk en voorschools onderwijs

toepassingen

Met deze DIPLOMA-cursus worden de reeds verworven praktische vaardigheden aangevuld en uitgebreid door (academische) theoretische achtergrondkennis. Hiermee kunt u complexere relaties detecteren en een multidisciplinair netwerk beter integreren. De opleiding "alt =" Early Education - Management en Management in Early Childhood Education "(BA) leidt tot een wetenschappelijke benadering van het werkveld. De mate vormt dus de basis voor verdere specialisaties en is daarom de voorwaarde voor uw onbeperkte carrièremogelijkheden.

Als houder van een BA alt = "Early Education - Management en Management in Early Childhood Education, hebt u alle mogelijkheden op het gebied van permanente educatie, bedrijfsbeheer en organisatie in hamsteren, scholen, familiecentra, kinderdagverblijven en crèches, evenals voor academisch werk. Verdere velden van activiteit zijn te vinden in de bijgevoegde PDF "Occupational Profile Childhood Education".

Een succesvolle bacheloropleiding vormt de basis voor een masteropleiding, die op zijn beurt kan leiden tot een doctoraat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lees meer

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Lees Minder
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlijn , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Neurenberg , Wiesbaden , Wuppertal , Duitsland online + 23 Meer Minder