Studenten die geïnteresseerd zijn in dit programma zullen worden toegelaten via de brede toegangsregeling. Studenten zullen worden voorzien van een brede sociale wetenschappen opleiding, en theoretische en praktische kennis van educatieve praktijken in hun eerste jaar van studie. Vóór de overgang naar jaar 2, zullen studenten worden toegewezen aan een van de majors door interne toepassing en zich inschrijven voor een van de volgende programma's dienovereenkomstig:

  • Bachelor of Arts (Hons) in de geschiedenis en Bachelor of Education (Hons) in Liberal Studies Teaching
  • Bachelor in de sociale wetenschappen (Hons) in de geografie en Bachelor in het onderwijs (Hons) in de leer van de Liberale Studies
  • Bachelor in de sociale wetenschappen (Hons) in de sociologie en Bachelor in het onderwijs (Hons) in de leer van de Liberalistiek

Beschrijving van het programma

Dit is een vijfjarig full-time Double Degree-programma, dat studenten voorziet van kennis en vaardigheden in de academische discipline van Onderwijs en Geografie / Geschiedenis / Sociologie. Afgestudeerden ontvangen een erkende onderwijskwalificatie. Naast twee academische disciplines, zullen studenten ook worden blootgesteld aan kennis en vaardigheden van vele andere gebieden via de algemene onderwijs- en keuzedelen van de programma's.

De meeste cursussen op de campus worden gegeven door een combinatie van lezingen en seminars. Sommige cursussen worden in de late namiddag en zaterdagochtend gehouden. Blended learning wordt ook vaak gebruikt. Voor veldoefeningen op scholen, zullen studenten on-site worden begeleid door schoolmentoren en worden beoordeeld door supervisors van het Department of Education Studies. Studenten worden ook waargenomen door leeftijdsgenoten.

Tijdens het 5e jaar van de studie voltooien de studenten hun Honours Projecten onder begeleiding van de Afdeling Geografie / Geschiedenis / Sociologie.

Unieke kenmerken

Studenten met een dubbele graad hebben 'dubbele identiteiten', aangezien ze afstuderen in zowel het onderwijs als een andere discipline op het gebied van sociale wetenschappen. Ze volgen cursussen aardrijkskunde / geschiedenis / sociologie samen met degenen die afstuderen in deze "afzonderlijke graden". Voor onderwijscursussen zullen studenten van verschillende majors (aardrijkskunde / geschiedenis / sociologie) samenwerken en hen veel kansen bieden om hun kennis en inzichten van de Majors te delen.

Leerervaringen van studenten
De universiteit biedt volop mogelijkheden voor lokale en buitenlandse stages, studiereizen en buitenlandse uitwisselingen. Praktijk op het veld in lokale scholen is een essentieel onderdeel van de BEd-graad binnen het programma en studenten moeten deze op bevredigende wijze afronden. Field Practice bestaat uit twee componenten: Schoolervaring en Begeleide onderwijspraktijk. Raadpleeg de website van het programma voor meer informatie.

Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden krijgen een erkende onderwijskwalificatie. Ze gaan niet alleen naar de onderwijssector, maar kunnen ook een carrière beginnen in het bedrijfsleven, het overheidsapparaat of andere maatschappelijke organisaties.

Toelating

Aanvragers moeten voldoen aan zowel de algemene universitaire vereisten als de speciale vereisten van het programma. Ga voor meer informatie naar http://admissions.hkbu.edu.hk/en/.

Opleiding te volgen in:
Engels
Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences

Zie 9 andere vakken van Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences »

Laatst bijgewerkt op July 1, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
140,000 HKD
Onder voorbehoud van jaarlijkse beoordeling en goedkeuring door de universiteit.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum