Bachelor of Arts Sociology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Beurzen tot 25.000 dollar

Moravian College biedt een International Student Merit Award aan die voornamelijk is gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de sterkte van je academische programma, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.

Met een sterke basis in sociologisch onderzoek en theorie, leer je over jezelf en de samenleving, sociale interactie, de rol van cultuur en sociale instellingen, en het belang van gestructureerde ongelijkheid (ras, klasse en geslacht) in het sociale leven. De afdeling heeft een bijzondere sterkte in de analyse van juridische instellingen. Je hebt twee tracks om uit te kiezen:

Sociologie

Ontworpen om studenten voor te bereiden op een breed scala aan professionele carrières en geavanceerde studie. Deze track is een bijzonder nuttige achtergrond voor loopbanen in het onderwijs, menselijke dienstverlening, sociaal beleid, het bedrijfsleven of de media.

Sociologie (strafrecht en recht)

Ontworpen voor studenten met interesse in een loopbaan in de advocatuur of andere aspecten van het rechtssysteem, evenals voor de soorten vervolgstudie die van professionals op die gebieden worden verwacht.

Toelatingseisen

Eerstejaars internationale studenten moeten het volgende indienen:

 1. Moravian College online applicatie of de Common Application. (U kunt gratis een online aanvraag indienen)
 2. Officiële secundaire academische records. (originele en beëdigde vertalingen)
 3. Officiële testscores (SAT of ACT.) Als Engels niet uw moedertaal is, moet u TOEFL- (Test of English as a Foreign Language) of IELTS (International English Language Testing Scores) scores indienen, en dit is vereist van alle eerstejaarsaanvragers. Van vereisten kan worden afgezien voor transferstudenten die afhankelijk zijn van transcripties van hogescholen of universiteiten. Houd er rekening mee dat Moravian College geen Engels als tweede taal (ESL) programma aanbiedt.
 4. "Certificering van financiën" -formulier dat bevestigt dat u en uw sponsor de totale kosten van onderwijs begrijpen, en dat er voldoende fondsen zijn om uw onderwijskosten onder normale omstandigheden te dekken via het volledige programma.
 5. Een brief van een bankfunctionaris of een bankafschrift moet ter verificatie vergezeld gaan van alle cijfers die op het formulier "Certificering van Financiën" staan vermeld. Alle documenten moeten echter binnen 6 maanden na aanvraag worden gedateerd.
 6. Bewijs van financiële ondersteuning. De student moet bewijzen dat hij ten minste het equivalent van $ 59.664,00 (VS) direct tot zijn beschikking heeft voor educatieve uitgaven. Het geld kan in elk land en in elke valuta zijn. Aanvaardbare bronnen van financiële middelen zijn spaarrekeningen, betaalrekeningen, geldmarktrekeningen en depositocertificaten. Als Moravian u een verdienstenbeurs toekent, kunt u het bedrag van de beurs aftrekken van het totaal van $ 59,664.00 (VS).
 7. Een aanbevelingsbrief van een studieadviseur.
 8. Een persoonlijke verklaring of een essay.

Designer sketching Wireframes

Clubs en organisaties

 • Sociologie Club
 • Pre-Law Club
 • Alpha Kappa Delta: International Sociology Honor Society
 • Moravian College Radio
 • En meer!

stages

De stage van de afdeling Sociologie en Antropologie is beschikbaar als keuzevak voor de major. Studenten die willen deelnemen aan het stageprogramma dienen zich aan te melden voor SOC 375. De cursus vereist 160 uur on-site en wekelijkse klassikale bijeenkomsten. Elke student moet regelingen treffen voor zijn of haar eigen stage, inclusief contact opnemen met het stagebureau en het indienen van alle vereiste sollicitatiematerialen die dat bureau nodig heeft, voordat het semester van de stage begint.

Waarom Moravisch?

Het draait allemaal om de beleving! De kansen hier zijn levensveranderend - sommigen zullen zelfs revolutionair zeggen. Hier is een voorbeeld van wat je zult ervaren als student van Moravian College :

 • Een technisch vriendelijke campus: elke student ontvangt een MacBook Pro en een iPad zodra ze een storting doen.
 • Gepersonaliseerd leren: we hebben een leerling-docentverhouding van 11: 1 en een gemiddelde klasgrootte van 17 leerlingen.
 • Klassieke studentenstad: Moravian is gelegen in het historische centrum van Bethlehem, PA.
 • Levenslange ondersteuning: zeg hallo tegen het Center for Career and Civic Engagement!
 • Wereldwijd onderwijs: kies uit meer dan 20 studieprogramma's in het buitenland.
 • Mogelijkheden buiten het klaslokaal: neem deel aan onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid, beursprogramma's, stages en meer.
 • Een uitgebreid en actief netwerk: er zijn meer dan 17.900 Moravische alumni over de hele wereld, klaar om u te helpen bij het vinden van een baan.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and ... Lees meer

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and explore. Plus, we’re ranked among the “best colleges in the U.S.” and the “best college campuses in PA.” Lees Minder