Bachelor of Arts gevalideerd programma in Fashion Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer in het Engels aan de Marbella Design Academy in het zonnige Spanje voor uw BA (Hons) gevalideerd programma in Fashion Design

Bachelor of Arts (Hons) diploma uitgereikt door de University of Bedfordshire, UK.

Dit driejarige Bachelor of Arts (Hons) gevalideerde modeontwerp

Het door de Bachelor of Arts goedgekeurde programma start elk jaar in september en januari.

Intakes september (3 jaar studie): Drie academische jaren beginnend in september eindigend in juni.

Intakes januari (2,5 jaar studie): Drie academiejaren: het eerste academiejaar begint in januari en eindigt in begin augustus. Het 2e en 3e academiejaar beginnen in september en eindigen in juni.

Duur: 3 jaar Taal: Engels Credits: 360CP in het VK = 180 ECTS Marbella Design Academy is een exclusieve designschool met een familiaire sfeer onder studenten en medewerkers die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximumaantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en een-op-een lessen van hun leraren. Elk academiejaar wordt gecontroleerd op kwaliteit door externe examinatoren.

Marbella Design Academy is een van de beste en meest betaalbare plaatsen ter wereld om te studeren voor een graad in Fashion Design. Spanje is een mekka voor mode en enkele van 's werelds beroemdste modeontwerpers zijn Spaans.

Modeontwerp is big business. Professioneel Fashion Designer zijn is een geweldige carrière met veel kansen. Afgestudeerden van deze innovatieve cursus gaan naar spannende carrières die hun eigen label creëren, of via tewerkstelling in wereldwijde modehuizen over de hele wereld. Onze Fashion Design-cursus biedt een ongeëvenaard niveau van onderwijs in de mode-industrie en is ontworpen voor diegenen die gepassioneerd zijn over mode en kunst uitdrukken door de kleding die we dragen. Door deze cursus leren onze aankomende modeontwerpers hoe ze ontwerp en marketing kunnen combineren, als voorbereiding op een heldere en lonende toekomst. Onze docenten hechten veel waarde aan het garanderen dat onze studenten elk aspect van de carrière en de branche kennen. U volgt uw ontwerpen vanaf de eerste schetsen tot de afgewerkte resultaten. Marketing en bedrijfsbeheer zijn ook erg belangrijk en u zult ook zeer bekwaam zijn in deze discipline. Naast het creëren van je eigen collecties, leer je hoe je je eigen bedrijf kunt opstarten en laten groeien en hoe je je creaties op de markt kunt verkopen. Bij Marbella Design Academy leer je alles wat je moet weten binnen de mode-industrie, in een prachtige en inspirerende sfeer. De Academie biedt de ideale locatie voor internationale mode en design. Naast vele anderen is Spanje de thuisbasis van het beroemde "Zara" Fashion Empire, met honderden winkels wereldwijd. Su-Shi handtassen, Dolfie schoenen, Mayoral en Charanga kinderkleding, Pepa Loves, Oltimara damesmode zijn allemaal in de regio. Je staat letterlijk in het middelpunt van de Europese mode! Onze modeontwerpers nemen ook regelmatig deel aan vele competities en shows en hebben vele prijzen gewonnen. Deze gevalideerde cursus Fashion Design biedt u het hoogste opleidingsniveau in de modeontwerpindustrie. De nadruk ligt op het snijden van patronen en het maken van kleding voor uw eigen ontwerpen. Vanaf het eerste studiejaar, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign, leer je professionele computertoepassingen en software. In het laatste jaar doe je hands-on ervaring op via een stageplaats, om je voor te bereiden op je levensechte ervaring in de mode-industrie.

Marbella Design Academy is erkend als een van de beste designscholen ter wereld en je zult afstuderen als een zeer bekwame professionele Fashion Designer.

Wanneer je het BA-gevalideerde Fashion Design-programma aan de Marbella Design Academy hebt afgerond, ontvang je van onze partnerinstelling een officiële Bachelor of Arts-graad in Fashion Design. Kosten 11.500 euro per academisch jaar voor het gevalideerde programma van de Bachelor of Arts. 500 Euro registratiekosten (eenmalig te betalen).

Marbella Design Academy is erkend door het ministerie van Onderwijs in Spanje. De 3-jarige Bachelor of Arts-gevalideerde programma's die worden aangeboden aan de studenten van Marbella Design Academy zijn ontwikkeld door 24 jaar ervaring en worden op een zodanig hoog academisch niveau geleverd dat ze zijn goedgekeurd en Bachelor of Arts zijn gevalideerd. Onze afgestudeerden hebben een werkgelegenheidsgraad van bijna 100% na succesvolle afronding van deze cursus. Bij het behalen van je officiële BA (Hons) diploma in Fashion Design

Solliciteren: www.designschool.com / aanvraagformulier Om een ​​aanvraag in te dienen: info@marbella-design-academy.com

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Study in English at Marbella Design Academy in sunny Spain. BA (Hons) Validated programmes: • Interior Architecture & Design • Graphic Design & Media • Fashion Design & Manufacture Bachelo ... Lees meer

Study in English at Marbella Design Academy in sunny Spain. BA (Hons) Validated programmes: • Interior Architecture & Design • Graphic Design & Media • Fashion Design & Manufacture Bachelor of Arts (Hons) degree awarded by the University of Bedfordshire, UK. With over 24 years of experience, a young dynamic and professional team of tutors with a progressive attitude, Marbella Design Academy has an academic level that competes with the best design schools in the World. Lees Minder