Read the Official Description

Studeer in het Engels aan de Marbella Design Academy in het zonnige Spanje voor uw BA (Hons) gevalideerd programma in grafisch ontwerp

Bachelor of Arts (Hons) diploma uitgereikt door de University of Bedfordshire, UK.

Deze driejarige Bachelor of Arts (Hons) Validated Interior Architecture

Het Validated Bachelor of Arts-programma begint elk jaar in september en januari.

Duur: 3 jaar Taal: Engels Credits: 360CP in het VK = 180 ECTS Marbella Design Academy is een exclusieve designschool met een familiaire sfeer onder studenten en medewerkers die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximumaantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en een-op-een lessen van hun leraren. Elk academiejaar wordt gecontroleerd op kwaliteit door externe examinatoren.

Een grafisch ontwerper zijn is een prachtig vak vol creativiteit en spannende opdrachten. Als een professioneel opgeleide grafische ontwerper, zal je wereld zich openen voor een interessant, lonend en creatief werkleven waar geen twee dagen hetzelfde zijn. Bij Marbella Design Academy studenten 'individualisme en creatieve expressie tot het uiterste gevoed. Studenten hebben baat bij cultureel diverse professionele docenten, die hen een internationaal perspectief bieden, ze krijgen veel individuele les en worden op een zeer hoog academisch niveau onderwezen.

Het gevalideerde programma in Graphic Design

Marbella Design Academy is erkend als een van de beste designscholen ter wereld en je zult een diploma behalen als een zeer bekwame professionele grafisch ontwerper. Wanneer u het grafisch ontwerp hebt voltooid

Kosten 10.800 euro per academiejaar voor het gevalideerd programma van de Bachelor of Arts. Inschrijfgeld van 500 euro (slechts eenmalig te betalen) Validaties en erkenning door de staat Marbella Design Academy is de staat die door het ministerie van onderwijs in Spanje wordt erkend. Bachelor of Arts gevalideerde programma's. De 3-jarige gevalideerde programma's die worden aangeboden aan de studenten van Marbella Design Academy zijn uitgewerkt via 20 jaar ervaring en worden op zo'n hoog academisch niveau afgeleverd dat ze zijn goedgekeurd en dat de Bachelor of Arts is gevalideerd. Na het behalen van je BA (Hons) diploma kun je een Master's Degree aanvragen aan een andere universiteit van jouw keuze. Onze afgestudeerden hebben een werkgelegenheidspercentage van bijna 100% na succesvolle afronding van deze cursus.

Solliciteren: www.designschool.com / aanvraagformulier Om een ​​aanvraag in te dienen: info@marbella-design-academy.com

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Marbella Design Academy »

Last updated September 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 3 jaar
Voltijd
Prijs
10,800 EUR
per jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Marbella Design Academy Summer Expo and Graduation Party 2018

Marbella Design Academy Graphic Design "Dr. Matt Black" student project.

Marbella Design Academy Graphic Animation by Christophe Siel

Marbella Design Academy Graffiti Project Nissan Car Race Track