Lees de Officiële Beschrijving

Studeer in het Engels aan de Marbella Design Academy in het zonnige Spanje voor uw BA (Hons) gevalideerd programma in interieurarchitectuur

Bachelor of Arts (Hons) diploma uitgereikt door de University of Bedfordshire, UK.

Deze driejarige Bachelor of Arts (Hons) Validated Interior Architecture

Bachelor of Arts Gevalideerd programma start elk jaar in september en januari.

Duur: 3 jaar Taal: Engels Credits: 360CP in het VK = 180 ECTS Marbella Design Academy is een exclusieve designschool met een familiaire sfeer onder studenten en personeel die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximumaantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en een-op-een lessen van hun leraren. Elk academiejaar wordt gecontroleerd op kwaliteit door externe examinatoren.

Wat een geweldige roeping is het om een ​​professionele interieurarchitect te zijn. Projecten zijn eindeloos en je kunt veel verschillende "deuren" in dit vak openen. Je creatieve expressie wordt alleen beperkt door je eigen verbeeldingskracht. De hoog opgeleide en professionele docenten van Marbella Design Academy koesteren onze studenten als individuen, om out of the box te durven denken. Studenten worden aangemoedigd om hun projecten op innovatieve manieren op te lossen. Bij Marbella Design Academy brainstormen, onderzoeken, bezoeken aan de stad en het gemeentehuis en het professioneel bestuderen van de regels en voorschriften voor het specifieke gebied van een bepaald project een professionele houding die onze studenten krijgen van hun eerste project. Met meer dan 45 verschillende nationaliteiten en verschillende culturele achtergronden wordt de creatieve expressie van elke individuele student zeer gerespecteerd.

Deze cursus Interieurarchitectuur biedt u het beste opleidingsniveau in de interieurbranche. Onze vooruitstrevende, internationale docenten bieden persoonlijke persoonlijke één-op-één-aandacht om u te helpen bij het cultiveren van uw interieurarchitectuur en ontwerpvaardigheden. Je zult ervaring opdoen met behulp van de nieuwste technologieën om je inzetbaarheid te vergroten als je eenmaal bent afgestudeerd. We leren onze studenten zelfvertrouwen te hebben en zichzelf en hun projecten professioneel te presenteren voor een publiek. Vaardigheden die essentieel zijn om hun toekomstige projecten te presenteren als professionele interieurarchitecten. Je krijgt les vanaf het eerste jaar van studies met professionele computertoepassingen en software, zoals Autocad, 3D MAX, Photoshop, Illustrator en InDesign. Geavanceerde vaardigheden in deze programma's zijn een must voor studenten om werk te vinden. Studenten hebben ook de kans om hands-on ervaring op te doen door een stage in de interieurarchitectuurindustrie gedurende 6 weken tijdens hun derde studiejaar.

Marbella Design Academy is erkend als een van de beste designscholen ter wereld, en je studeert af als een uitstekende professionele interieurarchitect. Onze afgestudeerden hebben een werkgelegenheidspercentage van bijna 100% na succesvolle afronding van ons gevalideerde programma. Wanneer u de gevalideerde interieurarchitectuur hebt voltooid

Kosten 10.800 euro per academiejaar voor het gevalideerd programma van de Bachelor of Arts. Inschrijfgeld van 500 euro (eenmalig te betalen) Validaties en erkenning door de staat Marbella Design Academy is een staat erkend door het ministerie van Onderwijs in Spanje.

De 3-jarige Bachelor of Arts-goedgekeurde programma's die worden aangeboden aan de studenten van Marbella Design Academy zijn ontwikkeld via 22 jaar ervaring en worden op zo'n hoog academisch niveau afgeleverd dat ze zijn goedgekeurd en dat de Bachelor of Arts is gevalideerd. Onze afgestudeerden hebben een werkgelegenheidspercentage van bijna 100% na succesvolle afronding van deze cursus. Bij het behalen van je officiële BA (Hons) diploma in Interieurarchitectuur

Solliciteren: https: // www.designschool.com / aanvraagformulier

Om een ​​aanvraag in te dienen: info@marbella-design-academy.com

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Marbella Design Academy »

Laatst bijgewerkt op September 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 3 jaar
Voltijd
Prijs
10,800 EUR
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
The Bachelor of Arts validated programme in Interior Architecture, starts twice per year. In January and in September. Application deadline as soon as possible as we have limited places.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
The Bachelor of Arts validated programme in Interior Architecture, starts twice per year. In January and in September. Application deadline as soon as possible as we have limited places.

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
The Bachelor of Arts validated programme in Interior Architecture, starts twice per year. In January and in September. Application deadline as soon as possible as we have limited places.
Einddatum

Marbella Design Academy Summer Expo and Graduation Party 2018

Marbella Design Academy Interior Architecture Students, class 2018, Expo Video

Robin Ahlgren Karlsson Interior Architecture Presentation / December 2017

Marbella Design Academy Olivia 3rd Year Final Project 2017