Bachelor of Arts grafisch ontwerp

Algemeen

24 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Grafik-Design

De bacheloropleiding alt = "Grafische vormgeving is bedoeld als een deeltijdcursus voor mensen die hun creatieve talent in de toekomst willen gebruiken en die een grote interesse hebben in de professionele visuele voorbereiding van informatie.

De standaardstudieperiode voor de opleiding alt = "Grafisch ontwerp is 7 semesters in afstandsonderwijs en 6 semesters in voltijds studeren . Momenteel wordt voltijds studeren aangeboden in het studiecentrum in Leipzig en in Stein / Neurenberg. Het afstandsonderwijs alt =" Grafisch ontwerp kan in het hele land worden gedaan Locaties van DIPLOMA.

alt = "Bestudeer grafisch ontwerp

De opleiding alt = "Grafische vormgeving met de bachelordiploma is ontworpen zowel in afstandsonderwijs als in face-to-face studie als een praktische opleiding die voldoet aan de echte eisen van bureaus en de verwachtingen van studenten met betrekking tot hun werk.

De cursus is gebaseerd op een goed onderbouwde basisontwerptraining, die is uitgebreid met algemene kennis van bedrijfskunde en marketing.

Tegenwoordig heeft de visuele representatie van informatie invloed op alle gangbare media van het dagelijks leven en is het ontwerp van print, online media en webapplicaties tot mobiele en interactieve applicaties een integraal onderdeel van de cursus. In het hoofdgerecht is er keuze tussen de hoofdgebieden digitale communicatie en bedrijfscommunicatie.

Naast de ontwerpvaardigheden en kennis verwerven de studenten marketingrelevante vaardigheden en bedrijfskennis.

Het beroep van alt = "grafisch ontwerper

De combinatie van ontwerpvaardigheden met bedrijfsbeheer en marketingrelevante knowhow kwalificeert de afgestudeerden, zowel voor managementposities in de ontwerp- en reclamebranche als voor de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Met de succesvolle afronding van de bacheloropleiding hebben de afgestudeerden ook kennis van de wetenschappelijke achtergrond van hun vakgebied en kunnen deze analyseren en toepassen in de beroepspraktijk.

normaal periode

Afstandsonderwijs: 7 semesters / 180 ECTS

De feitelijke studieperiode kan gedurende maximaal vier semesters gedurende de standaard studieperiode kosteloos worden verlengd.

basislijn

Met voldoende deelnemers in het wintersemester (oktober) en het zomersemester (april).

accreditatie

Accreditatie van de opleiding door het accreditatiebureau FIBAA.

collegegeld

Afstandsonderwijs: € 267,00 / maand (totaal € 11.879,00 plus eenmalig examengeld van € 665,00)

studie vorm

Aanwezigheidsstudie of afstandsonderwijs. De cursus op afstand vindt plaats afwisselend tussen zelfstudie met studieboeken en volledige zaterdagseminaries (ongeveer 12 zaterdagen per semester) in een van onze vele landelijke studiecentra of online in de "virtuele collegezaal" van de DIPLOMA Online Campus.

toelatingseisen

Algemene toelating tot het hoger onderwijs, toelating tot de technische hogeschool, slagen voor het masterexamen of door bewezen wetenschappelijk of artistiek talent (getalenteerd examen van de DIPLOMA-universiteit aan het begin van de cursus).

De DIPLOMA Universiteit geeft u op verzoek graag meer informatie over speciale graden. Kandidaten die niet aan de bovenstaande vereisten voldoen, kunnen in eerste instantie deelnemen aan de cursus als gastauditors als de toegangsautorisatie binnen max. 2 semesters is behaald.

Voor buitenlandse graden moet de gelijkwaardigheid voor toelating worden gecontroleerd. Als je wilt, kunnen we een vrijwillig ingezonden portfolio controleren op artistiek en professioneel ontwerpvermogen en je feedback geven in de loop van het eerste semester om je academisch succes te verzekeren.

statements

Bachelor of Arts (BA)

Afgestudeerden ontvangen een bachelor's degree en diploma, evenals een Diploma Supplement geschreven in het Engels en een transcript of records, die hen internationaal identificeren als academici met een bachelor's degree.

toepassingen

De succesvolle bachelor in alt = "Grafisch ontwerp stelt afgestudeerden bloot aan een breed en interessant werkterrein. Alt =" Grafisch ontwerpers vinden werk in de meest uiteenlopende gebieden van consumptiegoederen, kapitaalgoederen, marketing, media, print en Reclame-industrie. De beroepskwalificaties liggen voornamelijk in het creatieve werkgebied, maar ook in het management van reclamebureaus of mediabedrijven. alt = "Grafische ontwerpers kunnen snel problemen begrijpen, analyseren en abstraheren die niet tot hun oorspronkelijke kennisgebied behoren. Om deze reden hebben ze vaak de rol van adviseur, meestal die van een externe adviseur.

Belangrijke vakgebieden

Digitale toepassingen

Het focusgebied digitale toepassingen met 20 ECTS van de cursus alt = "Grafisch ontwerp bestaat uit de 3 cursussen

  1. Informatie / interface-ontwerp
  2. Complex schermontwerp
  3. Project digitale toepassingen

De studiedoelstellingen van de module zijn dat de studenten complexe problemen van het interfaceontwerp oplossen en informatie op een begrijpelijke, snel begrijpelijke en gemakkelijk vindbare manier samenvatten in digitale applicaties, complexe ontwerptaken uitvoeren voor digitale informatiedragers rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen en de wetenschappelijke en ontwerpkennis en -vaardigheden onafhankelijk in één je eigen project toepassen en verdiepen.

Bedrijfscommunicatie - bedrijfscommunicatie

De focusmodule Corporate Communicatie - Corporate Communicatie voor een bedrag van 20 ECTS van de opleiding alt = "Graphic Design omvat de volgende 3 evenementen:

  1. Corporate communicatie
  2. Huisstijl
  3. Toegepast corporate communicatieproject

De studiedoelstellingen van de module zijn om strategische beslissingen op het gebied van bedrijfscommunicatie te begrijpen en conceptueel en / of adviserend op verschillende gebieden uit te voeren, een complexe huisstijl voor verschillende soorten en maten bedrijven en instellingen te ontwerpen en te implementeren, en zelfstandig wetenschappelijke en ontwerpkennis en vaardigheden te ontwikkelen toepassen en verdiepen in je eigen project.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lees meer

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Lees Minder
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlijn , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Neurenberg , Wiesbaden , Wuppertal , Duitsland online + 23 Meer Minder