Bachelor of Arts in Accounting

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma is geaccrediteerd door ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Het BAU BA-programma in Accounting is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan op het gebied van accounting, maar ook om goed afgeronde wereldburgers te produceren.

Onze boekhoudfaculteit zijn ervaren professionals die de vaardigheden die ze in het veld hebben ontwikkeld, zullen gebruiken om BAU-studenten te onderwijzen. Onze faculteit heeft onder meer gewerkt voor organisaties zoals Bechtel, het Amerikaanse ministerie van Transport en USAID.

Waarom Accounting studeren?

 • Word een uitstekende afgestudeerde prospect
 • Accounting is een groeiend carrière veld
 • Elk bedrijf heeft accountants nodig
 • Een stabiel carrièrepad hebben
 • Vaardigheden hebben een echte toepassing

Leuk weetje: in 2019 was Washington, DC de 5e best betalende stad voor accountants in de VS.

Leerdoelen programmeren

 • Beschrijf, verklaar en integreer fundamentele concepten die ten grondslag liggen aan accounting, finance, management, marketing en economie.
 • Gebruik informatie om bedrijfsprocessen en -praktijken te ondersteunen, zoals probleemanalyse en besluitvorming.
 • Pas kwantitatieve vaardigheden toe om zakelijke problemen te analyseren en op te lossen en om te profiteren van zakelijke kansen.
 • Mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden toepassen.
 • Beschrijf en verklaar de ethische en sociale verantwoordelijkheden van accountants bij het waarborgen van de integriteit van financiële informatie.
 • Ontwikkel een goed begrip van interne controlekwesties en de effecten van de regelgeving op de financiële rapportage.
 • Kennis van algemeen aanvaarde boekhoudprincipes (GAAP) en management accounting theorieën toepassen op bedrijfsorganisaties, nationale en lokale overheden en non-profitorganisaties.
 • Kennis van federale belastingwetten en -procedures toepassen op particulieren en bedrijven.

Toekomst carrières

Accountant, accountant, accountant, verantwoordelijke accountant, gecertificeerde accountant, kostenaccountant, veldaccountant, financiële accountant, financiële accountant, fondsaccountant, interne accountant, salarisaccountant, belastingaccountant, assistent-accountants en boekhouder.

119411_11.jpeg

Algemene onderwijsvereisten

De breedte van kennis is een fundamenteel element van de Amerikaanse traditie van het hoger onderwijs. Als zodanig wordt van BAU-studenten verwacht dat ze naast hun kernvereisten ook de volgende algemene onderwijsvereisten invullen. Deze kunnen worden onderverdeeld in drie brede gebieden: menswetenschappen, sociale wetenschappen en wiskunde

Eisen voor boekhoudprogramma's

Boekhoudkundige majors moeten 40 cursussen (120 studiepunten) voltooien: 13 algemene onderwijscursussen (39 studiepunten), 21 kerncursussen (63 studiepunten) en 6 zuivere keuzevakken. Kerncursussen omvatten 15 verplichte cursussen (45 studiepunten) en 6 keuzevakken (18 studiepunten). Door deze vereisten bereiden studenten zich voor op een loopbaan op het gebied van boekhouding. Studenten komen in aanmerking voor banen, waaronder. Bovendien moeten studenten voldoen aan de algemene onderwijsvereisten van BAU, die de nadruk leggen op de liberale kunsten, mondiale culturen en diverse perspectieven. Studenten zullen hun kritische schrijf- en denkvermogen aanscherpen; kwantitatieve en wetenschappelijke redeneervaardigheden; spreekvaardigheid in het openbaar; vaardigheden in vreemde talen; en informatie en computervaardigheden.

Om af te studeren, moeten studenten aan de volgende criteria voldoen:

 1. Studenten die deelnamen aan de undergraduate-programma moeten een cumulatieve Grade Point Average (CGPA) van ten minste 2,0 van 4,0 handhaven om in aanmerking te komen voor de BA-graad, om een ​​goede reputatie te behouden en om te studeren.
 2. Het Maximum Time Frame (MTF) voor het behalen van het BA-programma is 180 credits.
 3. Een niet-gegradueerde student kan tot 60 studiepunten overdragen die zijn behaald bij geaccrediteerde instellingen.
 4. Er wordt geen graadtegoed ontvangen door een niet-gegradueerde voor een onvoldoende cijfer (een cijfer lager dan D, of 1,00 van 4,00-cijferpunten).

Studenten hebben een breed scala aan cursussen om uit te kiezen gedurende hun vier jaar studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Lees meer

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Lees Minder