Bachelor of Arts in Art History / Art Studio

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kunstgeschiedenis, kunststudio (BA)

Bloomsburg University 's kunstatelier en kunsthistorische undergraduate programma's vormen een solide basis voor toekomstige activiteiten in de discipline, of het nu gaat om werk of geavanceerde studie op graduate niveau.

Art Studio (BA)

Art Studio-majors voeren interdisciplinaire cursussen en ook een geconcentreerde studie uit op een of meer van de volgende gebieden: tekenen, schilderen, beeldhouwkunst, textielontwerp, grafische vormgeving, fotografie, grafische print / boekontwerpen en grafisch web / interactief ontwerp. Majors kunnen verschillende loopbaantrajecten volgen, zoals grafisch ontwerp, kunsttherapie, afstudeeronderzoek en onderwijs.

Kunstgeschiedenis (BA)

Art History majors verkennen artistieke productie door de tijd en door verschillende culturen heen. Majors kunnen kiezen uit gevarieerde kunsthistorische cursussen die bedoeld zijn om een ​​diepgaand inzicht in wetenschappelijke interessegebieden mogelijk te maken. Majors kunnen een carrière als geleerde, opvoeder, curator of conservator van musea of ​​galerijen nastreven.

Minor in Art Studio, Kunstgeschiedenis

Open voor alle studenten geïnteresseerd in kunst, de flexibiliteit van beide grote kunst stelt studenten in staat om minder te worden in het tegenovergestelde en een gebalanceerd portfolio van vaardigheden te ontwikkelen. Kunst majors kunnen ook minor in een breed scala van andere academische programma's, afhankelijk van de individuele neiging.

Tentoonstellingsruimten

De afdeling beheert de Haas Gallery of Art op de campus in het Haas Center for Performing Arts en de Gallery op Greenly Center in het centrum van Bloomsburg. Deze galerijen bieden regelmatige tentoonstellingen van diverse kunstvormen en galerielezingen door nationaal erkende bezoekende kunstenaars, evenals tentoonstellingen van studentenwerk en tentoonstellingsprojecten gedurende het hele jaar.

Permanente kunstcollectie

Het Departement voor Kunst en Kunstgeschiedenis onderhoudt een gevarieerde permanente kunstcollectie met werken verspreid over de campus in veel van de academische, administratieve en verblijfsfaciliteiten. De collectie vertegenwoordigt een vitale hulpbron die het esthetische en culturele klimaat van Bloomsburg University verrijkt. Sinds het begin van deze verzameling in 1962 zijn meer dan 500 werken verworven, toegetreden en publiekelijk geplaatst. Kunstwerken in de permanente collectie zijn verkregen van individuen, legaten en subsidies van de National Endowment for the Arts, de Pennsylvania Council on the Arts en The Childe Hassam Fund van The American Academy of Arts and Letters.

uitrusting

Ruime faciliteiten met hoge plafonds, goed natuurlijk licht, veel ventilatie en open vloerontwerpen zorgen ervoor dat u kunt werken aan grote en kleine projecten, met ruimte voor grote groepsdiscussies of individuele kritiek. Het ondersteunen van de verschillende studio's is up-to-date apparatuur en benodigdheden, evenals traditionele tools om de individuele kunstenaar het maximale bereik van expressie te geven.

Afdeling Faculteit

Naast expertise in hun vakgebied, delen faculteit Vakgroep Kunst en Kunstgeschiedenis een passie voor lesgeven en het faciliteren van prestaties van studenten. Alle faculteit is actief op het gebied van studiebeurzen, onderwijs en dienstverlening aan de gemeenschap.

Studentenactiviteiten

Studenten kunnen deelnemen aan gevarieerde activiteiten om de ervaringen in de klas te verrijken en uit te breiden. Naast door vakgroepen gesponsorde excursies naar New York City en andere belangrijke kunstbestemmingen, worden er elk semester tal van kunstenaars naar de campus gebracht om hun werk te tonen en om met studenten te praten.

Studenten kunnen deelnemen aan de jaarlijkse Personal Adornment Day Extravaganza met een workshop en juried runway show. Het jaarlijkse studentensymposium in de kunstgeschiedenis bereidt studenten voor op een academische carrière door de presentatie van originele onderzoekspapers in professionele omgevingen.

Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... Lees meer

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Lees Minder