Bachelor of Arts in Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biologie is de studie van het leven. Zo breed als dat klinkt, het is een wetenschap die kan leiden tot een even breed scala aan carrières: kennis van biologie is een toegangspoort tot het genezen van ziekten en het begrijpen van ziekte, en meer te leren over de miljoenen soorten waarmee we de planeet delen. In de kern gaat biologie over de studie van cellen, de basisbouwstenen van het leven; genen die erfelijkheid beheersen; en evolutie, die onderzoekt hoe soorten veranderen en nieuwe soorten worden gemaakt. Als biologiestudent in Manhattanville ga je dieper in op al deze onderwerpen. Je zult ook echte ervaring opdoen door te werken aan projecten in onderzoekslaboratoria op de campus, een senior onderzoeksproject af te ronden en in veel gevallen stages buiten de campus te volgen - allemaal van onschatbare waarde voor de voorbereiding op een grad school of carrière in de veld. In het verleden hebben Manhattanville-studenten een medische school, een tandheelkundige school en andere geavanceerde programma's afgerond en banen gevonden in onderzoekslaboratoria, aquaria en musea.


Overzicht/>

Als biologiestudent in Manhattanville, bouw je een fundament in de discipline door kernthema's te bestuderen, zoals anatomie en fysiologie, microbiologie, biochemie en moleculaire en evolutionaire biologie. Je hebt ook de mogelijkheid om meer gespecialiseerde cursussen te volgen, zoals:

  • Bioethics
  • Milieu-ecologie
  • Wereldwijd milieubewustzijn
  • Immunologie
  • Moleculaire celbiologie
  • Vertebrate Biology
  • Invertebrate Zoology
  • Voeding in gezondheid en ziekte

Je kunt major zijn in biologie, biochemie of milieustudies. Minderjarigen zijn beschikbaar in biologie of milieustudies. Als u geïnteresseerd bent in een medische, tandheelkundige of veterinaire school, kunt u ook de pre-health-concentratie volgen binnen de major of minor in de gezondheid van vóór de gezondheid of de gezondheid.

Je werkt nauw samen met je facultaire adviseur - en later een onderzoeksmotor - om je vaardigheden en laboratoriumervaringen te helpen ontwikkelen. Naast de faculteit van de faculteit, ontwikkel je nauwe banden met je mede-biologieklasgenoten die lang na je afstuderen bij je blijven.

De afdeling Biologie heeft een strikte Honour Code voor studenten, die betrekking heeft op academisch en persoonlijk gedrag in klassen, laboratoria en afdelingsactiviteiten.


Biologie Belangrijke vereisten/>

Instapvereisten en co-requisites:

BIO 1001

BIO 1001, BIO 1002: zijn voorwaarden voor alle biologiecursussen boven het niveau van 2000. OPMERKING: Als een C - of lager wordt ontvangen in een van deze basisklassen, moet deze worden hernomen en worden behaald met een minimumcijfer C voordat studenten kunnen doorgaan naar 3000-niveau keuzevakken.

CHM 1001, CHM 1003, CHM 1002, CHM 1004: voltooid met een minimumgraad van C-. Opmerking: deze lessen zijn een vereiste voor sommige biologiecursussen boven het niveau van 2000.

Toekomstige majors en studenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan Principles of Biology I of II moeten het Biology Placement-examen afleggen, een online examen op Blackboard.

Studenten die zich aanmelden voor BIO 1001, moeten de biologie-plaatsentest afleggen om de plaatsing in BIO 1001 of BIO 1000 te bepalen. Studenten die zich aanmelden voor BIO 1002 die geen BIO 1001 of BIO 1000 hebben gebruikt, moeten ook een plaatsingstest doen voordat ze zich mogen registreren.


Het wordt ten zeerste aanbevolen dat studenten de beginselen van biologie en beginselen van de chemie in het eerste jaar volgen. Studenten die het programma beginnen als General Biology majors en van plan zijn om een ​​graduate studie of een carrière in de gezondheidsberoepen na te streven, moeten de juiste kernonderzoeken voltooien voordat ze zich aanmelden (zie pre-health en graduate school-voorbereiding (p.107)). Voorbeeldschema's voor advies zijn beschikbaar op de afdeling biologie./>


Biologievereisten op hoger niveau:/>

Zeven keuzevakken boven het 1000-niveau. Vier daarvan moeten practica zijn (4 studiepunten), en een keuzevak van 3 studiepunten kan een zelfstandige studie of stage zijn.

Voor het General Biology-programma mogen er niet meer dan twee van de belangrijkste cursussen op het niveau van 2000 zijn. Studenten die zich voorbereiden op de gezondheidsberoepen of graduate school (zie hieronder) mogen niet meer dan één cursus van 2000 volgen als onderdeel van hun zeven-cursus keuzevakken. Biologie majors moeten een adviseur van de afdeling Biologie aan het begin van hun tweede jaar vragen om hun keuze van programma en keuzevakken te begeleiden.


Senior onderzoeksequentie:/>

BIO 3099

Opmerking: Alle grote vakken op hoofdniveau moeten worden afgesloten met een minimumcijfer van C-.


Biology Senior Research Program/>

Elke undergraduate major moet een onderzoeksproject voltooien dat begint in het najaarssemester van hun derde jaar.

Elke senior werkt nauw samen met een mentor op de afdeling biologie om een ​​onafhankelijk en origineel onderzoeksthema te ontwikkelen dat culmineert in een senior paper en presentatie aan het einde van het laatste jaar.

Naast de instapvereisten en kernverzoeken en de zeven keuzevakken, zoals hierboven uiteengezet, moeten biologieminor's de volgende drieklaire onderzoeksreeks voltooien (zie de cursusbeschrijvingen hieronder voor meer informatie):

BIO 3099

Alle leden van de faculteit biologie hebben lopende en kortlopende onderzoeksprojecten, en deze vereiste onderzoeksequentie maakt studiebeursontwikkeling voor zowel docenten als studenten mogelijk. Studenten hebben vaak de mogelijkheid om hun undergraduate onderzoeksproject te presenteren op lokale, regionale en nationale conferenties, en sommige projecten worden uiteindelijk gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften.

Alle studenten in onderzoeksseminars en senioronderzoek zijn verplicht om de seniorpresentaties bij te wonen, en alle majors worden aangemoedigd om deel te nemen.


Pre-Health/>

Manhattanville biedt veel routes voor studenten die naar gezondheidsprofessionele scholen willen gaan in gebieden als geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, physician assistant, diergeneeskunde, apotheek, fysiotherapie en andere gezondheidsgerelateerde gebieden. Meer informatie vindt u door op de volgende links te klikken:

Pre-Health

Post-Baccalaureate Pre-Health


Mate/>

Bachelor of Arts. Naast het afstuderen in de biologie, kunnen studenten kiezen voor een minor in biologie of milieustudies.


Carrière-ideeën/>

Landbouwingenieur, Dierwetenschapper, Aquariumcurator, Biochemicus, Bioloog, Botanicus, Tandarts, Milieuingenieur, Forensische wetenschapsmonteur, General Internist, Geneticus, Tuinbouwkundige, Microbioloog, Oceanograaf, Apotheker, Bodemwetenschapper, Zoöloog.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by ... Lees meer

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by checking out some of our exciting Fall campus events and programs. We believe higher education elevates students' knowledge both academically and practically. That's why we offer 50+ undergraduate areas of study and 70+ graduate programs, degrees, and certificates reinforced by internships, career counseling, mentors, and networking opportunities. We call it outcomes-based learning. Lees Minder