Bachelor of Arts in Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma en doel

De Bachelor of Arts (BA) in bedrijfskunde (BA) programma is ontworpen om te voldoen aan de educatieve behoeften van werkende volwassenen in een steeds groter wordende wereldeconomie. De BA-programma legt de nadruk op de studie van de boekhouding, management, marketing en economie, die een basis legt voor latere studie in BA op het niveau van de afgestudeerde MBA. De voltooiing van de BA-opleidingsvereisten zorgt ervoor dat studenten de relaties tussen marketing, kwantitatieve theorie, accountancy, economische principes, financieel en menselijk en organisatorisch management begrijpen. Bovendien past dit programma, in overeenstemming met de verklaring van de instelling, de studenten toe om academische disciplines, een christelijke levensstijl en een verrijkte culturele ervaring te integreren door de cursussen aan te bieden die volledig voorbereide christelijke bedrijfsleiders produceren.

Toelatingseisen

De volgende materialen zijn vereist voordat een beslissing over toelating kan worden genomen door de toelatingscommissie:

  1. Een officieel transcript dat aangeeft dat het diploma van de middelbare school is verleend, moet rechtstreeks worden ingediend bij het Admission of Records van de Stanton University . Als het diploma van de middelbare school niet is verleend op het moment dat de student toelating tot het BA-programma aanvraagt, moet de student - na ontvangst van het middelbareschooldiploma - onmiddellijk regelingen treffen om een officieel transcript te laten verzenden naar SU waaruit blijkt dat de middelbare school diploma is verleend.
  2. Aanmeldingsformulier: een aanvraag is een jaar geldig.

Credit overschrijven

SU aanvaardt alleen overdrachtskredieten van instellingen voor hoger onderwijs die zijn goedgekeurd door het Bureau voor het particuliere postsecundaire onderwijs (Bureau), openbare of particuliere instellingen voor hoger onderwijs geaccrediteerd door een accreditatieorganisatie of -organisatie die is erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, of een instelling voor hoger onderwijs leren, inclusief buitenlandse instellingen, als de instelling die het niet-gegradueerde programma aanbiedt, documenteert dat de instelling voor hoger onderwijs waaraan de eenheden zijn verdiend opleidingen aanbiedt die gelijkwaardig zijn aan opleidingen die zijn goedgekeurd door het bureau of zijn geaccrediteerd door een accreditatieorganisatie / -organisatie die is erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

Algemene educatie:

Graad Vereisten

  1. Voltooi met succes een minimum van 180 kwarteenheden in BA-cursussen met een minimum cumulatief Grade Point Average (GPA) van 2,00 op een schaal van 4,0.
  2. Voltooi de graadvereisten binnen de tijdslimiet (zes jaar) voor het behalen van de BA-graad.
  3. De totale cursussen voor de BA-graad kunnen een combinatie zijn van overdrachtskredieten en cursussen voltooid bij SU. In totaal moet een minimum van 45 eenheden van de totale eenheidsvereiste van 180 eenheden bij SU worden voltooid, de resterende 135 kwarteenheden kunnen worden vervuld door overdrachtskredieten die voldoen aan het overdrachtskredietbeleid van SU.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Stanton University (SU) was founded in 1996 as an academic institution of higher learning which focuses those approaches of higher education that lead to student success. To meet the needs of its stud ... Lees meer

Stanton University (SU) was founded in 1996 as an academic institution of higher learning which focuses those approaches of higher education that lead to student success. To meet the needs of its students, the University is organized into an educational delivery system based on the democratic process in which the student is the prime concern. In the quest for academic quality, the University has a commitment to increase and strengthen the quality of teaching in the classroom by trying varied teaching models, careful evaluation and feedback. Lees Minder