Bachelor of Arts in Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Droom je van die succesvolle zakelijke carrière? Heb je de drive om een ​​kleine ondernemer te zijn? De Bachelor of Arts-graad in Business bij Waldorf biedt u een breed scala aan carrièremogelijkheden. U selecteert een specifieke concentratie van cursussen op een van de drie gebieden: Management, Marketing of Finance / Banking. Wij geloven in kleine klassen met persoonlijke aandacht van gekwalificeerde professoren die hands-on, interactief leren gebruiken en een creatieve manier van lesgeven die kritisch denken benadrukt. Een diploma in Business van Waldorf University kan u helpen de vaardigheden te verwerven die u nodig hebt om uzelf te onderscheiden van de gemiddelde afgestudeerde bedrijfskunde!

Zakelijke afdeling

Waldorf biedt een traditionele vierjarige bacheloropleiding aan. De programma's hebben concentraties in management, marketing en financiën / bankieren. Wij geloven in kleine klassen met persoonlijke aandacht van gekwalificeerde professoren, hands-on, interactief leren en een creatieve manier van lesgeven die kritisch denken benadrukt.

Real-World Ervaring Voordelen

Stages bieden studenten kansen om relaties te ontwikkelen en te netwerken met gevestigde zakelijke professionals Studiereizen in het buitenland bieden economische en culturele leerkansen Waldorf-alumni die beschikbaar zijn voor loopbaanplaatsing en / of stagecontacten.

Afstudeerprogramma's voor bedrijfsactiviteiten

  • Bankers Trust Company
  • Onderneming
  • Forest City Economic Development
  • Northwestern Mutual Financial Network
  • Belangrijkste financiële groep
  • Staat van Iowa
  • Surf Ballroom en Museum
  • gezamelijke weg
  • Wells Fargo Financial
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Waldorf University is a friendly, private liberal arts school located centrally in beautiful Forest City, Iowa. For more than 100 years, Waldorf has been the cornerstone in the lives of thousands, set ... Lees meer

Waldorf University is a friendly, private liberal arts school located centrally in beautiful Forest City, Iowa. For more than 100 years, Waldorf has been the cornerstone in the lives of thousands, setting the solid foundation for success among students, their families and the community. Lees Minder