Bachelor of Arts in Communicatiewetenschappen (BACS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Het programma Communicatie Studies stelt studenten in staat om een ​​verscheidenheid aan communicatieve vaardigheden te beheersen die nodig zijn voor succes in een breed scala aan spannende carrières en om een ​​actief en verantwoordelijk burgerschap op te bouwen. Het programma leidt studenten op in academische en professionele en toegepaste communicatie met de nadruk op creatieve en kritische vaardigheden. Studenten verwerven theoretische, technische en toegepaste expertise op gebieden zoals public relations en adverteren voor organisatie en internationale communicatie, schrijven, productie en media-onderzoek.

Beoogde leerresultaten

Afgestudeerden zullen (1) inzicht krijgen in de rol van media in het vormgeven van hedendaagse samenlevingen en culturen; (2) de dynamiek begrijpen van wereldwijde mediastreams en hun impact op de sociaal-politieke en culturele aangelegenheden van moderne samenlevingen; (3) een waardering op te bouwen voor de rol van mediasystemen bij het bevorderen van democratie en geïnformeerd burgerschap; (4) verkrijgen van theoretische, technische en toegepaste kennis op het gebied van public relations, reclame, internationale communicatie, organisatiecommunicatie, drukwerk en audiovisuele productie, en media-onderzoek; en (5) leren hoe verschillende onderzoeksmethoden kunnen worden toegepast op de academische (maar ook administratieve) studie van media en communicatie.

Wat zit er in het programma?

Studenten krijgen theoretische en toegepaste kennis aangeboden in public relations, reclame, print en online productie, internationale communicatie, visuele communicatie, video- en filmproductie en meer. Ze zijn gespecialiseerd in mediaproductie of in professionele communicatie en ze kunnen hun horizon verbreden door een minor te kiezen in de Arabische taal en cultuur, Afrikaanse studies, ontwikkeling van human resources, internationale studies, vrouwen en ontwikkeling of bedrijfskunde. Alle studenten lopen een of meer stages in de branche. Bovendien heeft de universiteit een sterk Liberal Arts-curriculum dat studenten een interdisciplinaire achtergrond biedt op gebieden zoals wetenschap, wiskunde, geschiedenis, politieke wetenschappen, literatuur en filosofie.

Voor wie is het programma?

Het programma is bedoeld voor studenten met een middelbare schooldiploma (Baccalauréat of gelijkwaardig).

Beurzen | Financiële hulp

Financiële ondersteuning is beschikbaar voor studenten die academische verdiensten en / of financiële behoeften aantonen. Deze hulp kan beurzen, beurzen, leningen of werkstudiehulp omvatten.

Carrièremogelijkheden

Het programma bereidt studenten voor op een breed scala aan loopbanen. Kansen bestaan ​​in de communicatie- en informatieafdelingen van ministeries en particuliere bedrijven, reclame- en marketingbureaus, media-instellingen, ngo's en internationale organisaties. Het opent ook de weg naar geavanceerde onderzoeken in het veld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Inaugurated in 1995 by His Majesty King Hassan II and Crown Prince Abdallah bin Abdel-Aziz of Saudi Arabia, Al Akhawayn University redefines the classic American liberal arts educational experience at ... Lees meer

Inaugurated in 1995 by His Majesty King Hassan II and Crown Prince Abdallah bin Abdel-Aziz of Saudi Arabia, Al Akhawayn University redefines the classic American liberal arts educational experience at an affordable price on an architecturally stunning modern campus amidst the beauty of Morocco's Middle Atlas Mountains. Lees Minder