Bachelor of Arts in Communicatiewetenschappen

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

cursussen

Niet-gegradueerde cursussen zijn verdeeld in kerncursussen en specialisatiecursussen (relevant voor een major of minor). Keuzevakken kunnen worden gekozen uit elk van de geplande cursussen die worden aangeboden op het bachelorniveau. Specialisatiecursussen zijn gepland op basis van inschrijvingen en zijn mogelijk niet op alle campussen beschikbaar. Geplande specialisatiecursussen zijn voor alle studenten ook beschikbaar als keuzevakken. Studenten worden aanbevolen om cursussen te voltooien en credits te verdienen op het hoogst mogelijke niveau.

Programma-eisen

  • Totaal van 180 studiepunten
  • Cursussen (kern) 60 studiepunten / 12 cursussen
  • Cursussen (major) 40 studiepunten / 8 cursussen (inclusief Capstone Project)
  • Cursussen (minor) 20 studiepunten / 4 cursussen (in het geval van een optionele minor)
  • Stage 30 studiepunten
  • Keuzevakken 50 studiepunten / 10 cursussen
  • Keuzevakken 30 studiepunten / 6 cursussen (in het geval van een optionele minor)

Overschakelen naar een ander programma nadat de studies zijn gestart, is mogelijk zolang aan het einde van de onderzoeken aan de programma-eisen wordt voldaan. Daarom moet de beslissing om over te schakelen zo vroeg mogelijk worden genomen om te voorkomen dat niet wordt voldaan aan de programmavereisten binnen de beoogde programmaduur.

Toelatingseisen

  • Vaardigheid in de Engelse taal (raadpleeg het gedeelte over toelating voor meer informatie).
  • Middelbare school diploma dat toegang geeft tot hoger onderwijs in het land van herkomst.

Studenten die 17 jaar of ouder zijn, die minder dan 12 jaar formeel onderwijs hebben voltooid en die niet in het bezit zijn van een middelbare schooldiploma dat toegang geeft tot hoger onderwijs in het land van herkomst, moeten maximaal 60 credits verdienen in het Undergraduate Foundation-programma.

Carrièreperspectieven

Onze opleidingen en cursussen zijn loopbaangericht van aard en bieden studenten een hoge mate van flexibiliteit tijdens hun bachelorstudie. Door zich te concentreren op een breed scala aan gespecialiseerde onderwerpen, zijn studenten uitgerust met de nodige vaardigheden en kennis om succesvol te zijn in de hedendaagse mondiale economie, en zijn ze voorbereid op een breed scala aan professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Niet-gegradueerde programma's zijn een uitstekende keuze voor recent afgestudeerden van de middelbare school, evenals voor hogeschool- en universiteitsoverdrachtsstudenten die hun inzetbaarheid op de huidige arbeidsmarkt willen zien toenemen door deel te nemen aan rigoureuze en academisch uitdagende niet-gegradueerde studies om een relevante academische kwalificatie in het veld te verkrijgen van vrije kunsten.

Na hun afstuderen beginnen of ontplooien studenten voornamelijk hun loopbaan met instapposities bij nationale en multinationale bedrijven en organisaties in verschillende economische sectoren. Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun studie zonder onderbreking voort te zetten in bijna al onze andere bachelor- en masterprogramma's om hun loopbaanperspectieven verder te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Lees meer

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Lees Minder
Barcelona , Brussel , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Meer Minder