Read the Official Description

We hebben nooit meer tools tot onze beschikking gehad om met elkaar te communiceren dan we nu doen. Effectief communiceren - en in staat zijn om de aandacht van een publiek te trekken in een tijd dat iedereen probeert zijn eigen boodschap daar te brengen - wordt echter steeds uitdagender. Je zult die vaardigheden opdoen in Manhattanville, waar ons curriculum de nadruk legt op mediastudies, waaronder mediageschiedenis, theorie, kritiek, wetgeving, ethiek en digitale productie. En u bevindt zich op slechts 50 km van New York City, de thuisbasis van talloze print-, uitzend- en online mediakanalen. Leerlingen uit Manhattanville zetten de lessen die ze hier geleerd hebben, routinematig op hun werk: onze studenten zijn recent geïnterneerd of ingehuurd door ABC News, ABC News Radio, CNN America, CNBC, Rolling Stone Magazine, Nickelodeon, The Colbert Report, Sirius XM Radio, The Creative Group, The Creators Project, Seventeen Magazine, Music Choice en Viacom.


Overzicht/>

Als student Communicatiestudies aan Manhattanville, krijg je de tools die je nodig hebt om de verhalen die je vertelt te laten opvallen. Je krijgt een achtergrond in de communicatietheorie en de geschiedenis van het vak, maar onze carrière gerichte aanpak betekent dat veel van je werk hier gaat om naar het veld te gaan en praktische oefeningen te doen via in-class werk, afdelingsprojecten, op - en off-campus internships, en door studenten beheerde campusmedia.

De communicatiestudies major en minor introduceren studenten in het volledige scala van de discipline, inclusief interpersoonlijke, interculturele, kleine groep, publieke en massacommunicatie.

Studenten die major of minor zijn in communicatiewetenschappen zijn niet alleen voorbereid om te evolueren als goed geïnformeerde en betrokken burgers in onze steeds massaler bemiddelde maatschappij, maar ook om te slagen op gebieden zoals reclame, public relations, journalistiek, marketing, film, televisie, radio, en online mediaproductie.


Communicatiewetenschappen Belangrijke vereisten/>

10 Cursussen 1 Credit-Bearing Stage

CAM 1001

Spreken in het openbaar
1 Media Writing Elective
1 Media Production Elective
Keuze 1 (Elke CAM-cursus of goedgekeurde mediacursus in een andere afdeling)
Keuze 2
Keuze 3
Keuze 4

3 CAM 2090 Communicatie

CAM 2090: Junior-status aanbevolen

CAM 3095: Senior status vereist


keuzevakken/>

Schrijven keuzevakken

CAM 3046


Media productie keuzevakken/>

CAM 2046


keuzevakken/>

CAM 2010


Mate/>

Bachelor of Arts Communicatiewetenschappen


Carrière-ideeën/>

Adverteren Executive, Communicatie en Media Consultant, Journalist, Lobbyist, Market Research Analyst, Media Writer, Press Secretary, Public Relations Practitioner, Social Media Manager, Speech Writer, Sports Information Director, Theatre

Program taught in:
Engels

See 5 more programs offered by Manhattanville College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
18,230 USD
$ 18.230 voltijd collegegeld per semester.
Deadline
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
Einddatum

Manhattanville College - Communication Studies

Favorite Class, Kelli-Ann Paterwic