Read the Official Description

De laptop in je rugzak. De telefoon in je zak. De gameconsole in je slaapkamer. Voor jou zijn het niet alleen apparaten die werken als bij toverslag. Ze zijn begrijpelijk en controleerbaar en u wilt helpen die magie te laten plaatsvinden. Een computerwetenschappen diploma in Manhattanville begint je op die weg. Cursussen in toegepaste en theoretische informatica geven je de vaardigheden die nodig zijn om de bedrijfswereld te betreden of om een ​​graduate studie in de informatica te volgen. De verscheidenheid aan cursusaanbiedingen biedt ook ruime mogelijkheden voor niet-majors om hun computervaardigheden te vergroten.


Overzicht/>

Of je nu de volgende Candy Crush aan het bouwen bent, een bedrijf helpt om de poorten te blokkeren van hackers die klantinformatie proberen te stelen of de overheid helpen om veel gegevens te analyseren om internationale bedreigingen te bestrijden, de computerwetenschap zal de kern van je inspanningen zijn. Enerzijds is informatica een toegepaste wetenschap - je gebruikt je kennis om specifieke problemen op te lossen. Aan de andere kant is het echter theoretisch; je zult niet alleen de mogelijkheden en beperkingen van computerwetenschap begrijpen, maar ook algoritmen en talen ontwerpen die anderen zullen toepassen.

In Manhattanville overbrug je zowel theorie als toegepaste wetenschap. Meer informatie over programma-ontwerp, Java-programmering, gegevensstructuren, sequentiële en willekeurige toegang bestanden, databaseontwerp, programmeertalen, computerarchitectuur en low-level programmering en andere geavanceerde informatica onderwerpen.


Computerwetenschappen Belangrijke vereisten/>

Geen enkele cursus met een cijfer lager dan C- wordt geaccepteerd voor een major of minor in de informatica. Bovendien moet een C-gemiddelde (berekend als het College GPA berekent) worden bijgehouden over alle cursussen die vereist zijn voor een major of minor.

Benodigde cursussen

MATH 1031


Mate/>

Bachelor of Arts


Carrière-ideeën/>

Computer

Program taught in:
Engels

See 5 more programs offered by Manhattanville College »

Last updated March 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
18,230 USD
$ 18.230 voltijd collegegeld per semester.
Deadline
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
Einddatum

Manhattanville College – Bridge to YOUR Future