Bachelor of Arts in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De laptop in je rugzak. De telefoon in je zak. De gameconsole in je slaapkamer. Voor jou zijn het niet alleen apparaten die werken als bij toverslag. Ze zijn begrijpelijk en controleerbaar en u wilt helpen die magie te laten plaatsvinden. Een computerwetenschappen diploma in Manhattanville begint je op die weg. Cursussen in toegepaste en theoretische informatica geven je de vaardigheden die nodig zijn om de bedrijfswereld te betreden of om een ​​graduate studie in de informatica te volgen. De verscheidenheid aan cursusaanbiedingen biedt ook ruime mogelijkheden voor niet-majors om hun computervaardigheden te vergroten.


Overzicht/>

Of je nu de volgende Candy Crush aan het bouwen bent, een bedrijf helpt om de poorten te blokkeren van hackers die klantinformatie proberen te stelen of de overheid helpen om veel gegevens te analyseren om internationale bedreigingen te bestrijden, de computerwetenschap zal de kern van je inspanningen zijn. Enerzijds is informatica een toegepaste wetenschap - je gebruikt je kennis om specifieke problemen op te lossen. Aan de andere kant is het echter theoretisch; je zult niet alleen de mogelijkheden en beperkingen van computerwetenschap begrijpen, maar ook algoritmen en talen ontwerpen die anderen zullen toepassen.

In Manhattanville overbrug je zowel theorie als toegepaste wetenschap. Meer informatie over programma-ontwerp, Java-programmering, gegevensstructuren, sequentiële en willekeurige toegang bestanden, databaseontwerp, programmeertalen, computerarchitectuur en low-level programmering en andere geavanceerde informatica onderwerpen.


Computerwetenschappen Belangrijke vereisten/>

Geen enkele cursus met een cijfer lager dan C- wordt geaccepteerd voor een major of minor in de informatica. Bovendien moet een C-gemiddelde (berekend als het College GPA berekent) worden bijgehouden over alle cursussen die vereist zijn voor een major of minor.

Benodigde cursussen

MATH 1031


Mate/>

Bachelor of Arts


Carrière-ideeën/>

Computer

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by ... Lees meer

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by checking out some of our exciting Fall campus events and programs. We believe higher education elevates students' knowledge both academically and practically. That's why we offer 50+ undergraduate areas of study and 70+ graduate programs, degrees, and certificates reinforced by internships, career counseling, mentors, and networking opportunities. We call it outcomes-based learning. Lees Minder