Introductie
Bachelor: een driejarig overzichtOns bachelorprogramma koppelt praktische vaardigheden aan academische kennis, zodat je de ondernemerskennis opdoet die je nodig hebt om je toekomstige carrière te starten. Ontdek trends in de branche, verwerf zakelijk inzicht, ontwikkel uw leiderschaps- en managementvaardigheden en ontwikkel in uw laatste jaar een voedingsconcept dat klaar is voor gebruik in de professionele arena.
Neem contact met ons op voor onze brochure met volledige cursusdetails of voor meer informatie.Jaar 1 - Le Bouveret CampusVerwerf de vaardigheid StageTermijn 1 (11 weken)
Termijn 2 (11 weken)
Termijn 3 op de Bouveret-campus (11 weken)Wereldwijde stage (lokale voorwaarden van toepassing) of betaald in Zwitserland * (4-6 maanden)Swiss Advanced Certificate in Culinary ArtsJaar 2 - Le Bouveret CampusBeheers de kunst StageTermijn 4 (11 weken)
Termijn 5 (11 weken)Wereldwijde stage (lokale voorwaarden van toepassing) of betaald in Zwitserland * (4-6 maanden)Zwitsers hoger diploma in culinaire studiesJaar 3 - Le Bouveret CampusHet voortouw nemenTermijn 6 (11 weken)
Termijn 7 (11 weken)
Bachelor of International Business in Culinary Arts uitgereikt door César Ritz Colleges Switzerland Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts uitgereikt door University of Derby, UK
Minimum bruto maandsalaris in Zwitserland: CHF 2.212, -
Beschrijving van de cursusJaar 1 Verwerf de vaardigheidTermijn 1 (11 weken)Basisprincipes van klassiek koken
Voedselveiligheid en hygiëne
Inleiding tot branche-ervaring
Frans of Duits
Termijn 2 (11 weken)Basisprincipes van klassiek koken
Inleiding tot bakken en gebak
Keukenmanagement en leiderschap
Zakelijke communicatie
Frans of Duits
Termijn 3 (11 weken)Keukens van Europa
The World of Garde Manger
Voeding, gezondheid en speciale diëten
Frans of Duits
StageJaar 2 Beheers de kunstTermijn 4 (11 weken)Keukens van de wereld
Restaurant service en management
Wine, Beverage and Mixology (in samenwerking met Ritz Paris)
Marketing voor de voedingsindustrie
Termijn 5 (11 weken)Fine-dining keuken
Advanced Baking and Pastry (in samenwerking met Ritz Paris)
Beheer en leiderschap van voedsel en dranken
Toegepast onderzoek
StageJaar 3 Neem de leidingTermijn 6 (11 weken)Businessplan voor de ondernemer
De wereld van chocoladekunsten
Culinair toerisme
Ontwikkeling van voedselproducten
Voedsel in de media
Termijn 7 (11 weken)Businessplan voor de ondernemer (in samenwerking met Ritz Paris)
Beheer van culinaire evenementen
Voedseltrends
Voedselfilosofie
Internationale eten en wijn matchingToelatingseisenAfgeronde middelbare schoolopleiding (IB Diploma, IBCP Diploma , Maturité, Abitur, French Bac, 2 A-levels, middelbare schooldiploma of gelijkwaardig)
Engelse taalvaardigheid van TOEFL iBT 55 of IELTS 5.5 of gelijkwaardig
Aanbevolen minimumleeftijd van 18 jaar * Directe invoer-opties zijn mogelijk beschikbaar voor IBCP-kandidaten. Voor meer informatie of een individuele beoordeling kunt u contact opnemen met ibcp@swisseducation.com. ** Houd er rekening mee dat studenten 18 jaar moeten zijn om aan een industriële stage te beginnen.Hoe te solliciterenAanvraagprocedure in drie stappenOnline aanmelden
Ontvang een voorlopige oplevering
Ontvang een bevestiging van acceptatie en vraag uw visum aan.Ons opnameteam helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. De school behoudt zich het recht voor om de aanvraagprocedures indien nodig te wijzigen. Aanvragers worden onmiddellijk op de hoogte gebracht als er wijzigingen plaatsvinden.
Deadline van de aanvraag
U wordt geadviseerd om uw online aanvraag zo snel mogelijk in te dienen, aangezien het aantal plaatsen op de school beperkt is.
Voor studenten die een visum nodig hebben om Zwitserland binnen te komen, is het belangrijk dat u contact opneemt met de Zwitserse ambassade in uw thuisland om erachter te komen hoe lang het duurt voor uw visumaanvraag. In bepaalde landen kan het tot 12 weken duren voordat een visum wordt goedgekeurd.Beurzen en betalingsplannenBij de Swiss Education Group zetten we ons in om kwaliteitsvol hospitality-onderwijs toegankelijk te maken voor studenten, onafhankelijk van hun financiële achtergrond. Hoewel de Swiss Education Group, als particuliere instelling, momenteel geen volledige beurzen kan verstrekken, bieden we een reeks financiële hulpoplossingen voor gekwalificeerde en gemotiveerde studenten.
Elke beurs heeft specifieke criteria en aanvragen worden geval per geval bekeken.
Alle beurzen worden alleen berekend op het collegegeld en zijn niet cumuleerbaar met andere vergoedingen. Er zijn elk jaar beperkte beurzen beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.
Beschikbare optiesBeurzen voor Zwitserse staatsburgers (of Zwitserse vergunninghouders)
Partnerbeurzen
Op verdienste gebaseerde beurzen
Financiële beurzen
Betalingsplannen