Lees de Officiële Beschrijving

New York City: een treinrit verwijderd. Als je een student bent in ons dans- en theaterprogramma, studeer je met een faculteit die professionele choreografen, regisseurs, toneelschrijvers, dansers, danstherapeuten, theateropvoeders en acteurs zijn met jarenlange ervaring op en naast Broadway. Ons danscurriculum richt zich op een sequentiële studie van de hedendaagse danstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een verscheidenheid aan actuele en traditionele stijlen en methoden, met de nadruk op compositie en choreografie. Theateropleiding omvat een sequentiële studie van acteren, stem en spraak, dramatische literatuur, evenals regisseren en ontwerpen.

Overzicht

Je dans- en theatrainingen gaan verder dan de studio en het podium. De vrije kunsten vormen de kern van elke opleiding in Manhattan en ons programma is niet anders. Tegelijkertijd ontwikkel je praktische vaardigheden op het gebied van techniek en prestaties. Je kernklassen in de geesteswetenschappen en wiskunde en wetenschappen zullen je helpen ontwikkelen tot een uitgesproken, geletterde en sociaal bewuste burger. Het doel van onze afdeling is om de geest te verlevendigen en uitdrukking te geven aan de creatieve geest die in ons allemaal aanwezig is. Je studie combineert kennis met ervaring, verkenning van techniek met studie van de uitvoeringsgeschiedenis, theorie en kritisch onderzoek. Deze manier van studeren is vergelijkbaar met de relatie tussen het college en het laboratorium in cursussen voor vrije kunsten, zoals de biologie.

Je ontdekt de grensgebieden waar dans en theater samenkomen.

Majors in onze concentratiegebieden - dans, theater en danstherapie worden geaccepteerd door auditie. De cursus culmineert in een project met een begeleide scriptie van je afstudeerproject, waarin je invloeden en interesses worden weerspiegeld.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om stage te lopen bij een van de verschillende studio's, theaters en andere winkels in New York City.


Belangrijke eisen voor dans en theater/>

Opmerking: studenten volgen een BA in Dance

Naast de vereisten voor de majoropleiding, moeten algemene onderwijs Core-cursussen worden voltooid. Voor een BA moet een minimum van 90 vrije kunstenkredieten worden opgenomen in cursussen die in de vier jaar worden gevolgd. Cursussen gevolgd door een dubbele asterisk (**) ontvangen geen credit van de Liberal Arts.

Dans en theater majors kunnen tot 21 studiepunten per semester duren. Dans- en danstherapie Concentratie-studenten volgen gewoonlijk een complimentendans van technieken in Ballet, Tap, Hip Hop, Jazz, verder dan het vereiste minimum. Studenten Theaterconcentratie doen ook studiekeuze en meer uitvoeringen dan het vereiste minimum.


Majors en minderjarigen moeten een cijfer C of beter ontvangen in alle dans- en theatercursussen die voor de major worden gebruikt. Een cursus voor de major die onder een C wordt ontvangen, moet worden herhaald en een cijfer lager dan een C plaatst de student in een voorlopige status binnen de afdeling./>

Studenten die onder een C voor een DTH-cursus krijgen, moeten een ontmoeting hebben met afdelingsadviseurs.


Core Courses (All Students)/>

DTH 1000

DTH 1440, DTH 1500, DTH 1502, DTH 2002, DTH 4114, DTH 2535, DTH 3542, DTH 4101, DTH 4112, DTH 4500A: ontvang geen credit van Liberal Arts

DTH 2319: Lente

DTH 3320, DTH 3321: herfst

DTH 4500A: 2 producties, elk 1 credit

DTH 4500B: 1 credit

Total Core Credits: 44 (Liberal Arts: 23-25)


Mate/>

Bachelor of Arts. Studenten kunnen ook kiezen voor minor in Dance of Theater. Majors kunnen zich concentreren op de volgende gebieden: dans, theater of danstherapie.


Carrière-ideeën/>

Acteur / actrice, Kunstenadministratie, choreograaf, kostuumontwerper, dans- of toneelleraar, danstherapeut, danser, regisseur, dramaturge, ondernemer, evenementenplanner, lichtontwerper, toneelschrijver, producent, productieassistent, public relationsbehandelaar, recreatietherapeut, decorontwerper , Somatic Body Therapist, Stage Crew, Stage Manager, technisch directeur, tv of radio-omroep.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Manhattanville College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
18,230 USD
$ 18.230 voltijd collegegeld per semester.
Deadline
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
Einddatum

Manhattanville College - Dance and Theatre

Manhattanville College Dance & Theatre Department