Bachelor of Arts in Game en Interactive Media Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Van uw eerste videogameconsole tot uw nieuwste online app, games hebben uw verbeelding aangewakkerd, uw hart aangewakkerd en uw concurrentiegeest gestimuleerd. Nu is het tijd om game- en interactief mediaontwerp in jouw carrière om te zetten.

Spel

Game- en interactief mediaontwerp is een industrie van meerdere miljarden dollars die leidt tot veeleisende carrières voor out-of-the-box denkers die hun dromen kunnen veranderen in spannende, meeslepende ervaringen.

De impact gaat veel verder dan entertainment. Bedrijven, onderwijs, financiën, gezondheidszorg en overheid gebruiken de kracht van deze technologie om te instrueren, te informeren, ondersteuning op te bouwen en perspectieven te veranderen.

Ontwerp van games en interactieve media is afhankelijk van de creativiteit, samenwerking en vaardigheden van veel professionals - van ontwerpers, schrijvers en beeldend kunstenaars tot ingenieurs, programmeurs en programmeurs - om een aantrekkelijk eindproduct te maken.

Rider's Bachelor of Arts in Game

Ons programma met 120 credits wordt aangeboden via Rider's School of Fine and Performing Arts en combineert cursussen op het gebied van design, communicatie, informatica en andere disciplines. Je werkt als lid van een team samen met studenten informatica en andere majors om CV-waardige projecten te creëren als onderdeel van het curriculum.129552_rider_student_ba-gamedesign.jpg

Is dit de juiste majoor voor u?

Spel en interactief mediaontwerp zijn enorm creatieve en opwindende velden met een behoefte aan diverse professionals met een passie voor creëren en communiceren. Als je van design, kunst of verhalen vertellen houdt, is deze major iets voor jou. Je werkt samen aan teams om boeiende verhalen te creëren, personages te ontwikkelen, aan gameplay en missie te werken, muziek en geluid te integreren en samenhangende en meeslepende interactieve ervaringen te ontwerpen. Je krijgt ook een fundamenteel technologisch inzicht (maar geen beheersing) van basiscoderingsfuncties en geavanceerde game-engines.

Over het programma

Je ontwikkelt een groot beeld van het creatieve proces

Je studies omvatten gebieden zoals kunstgeschiedenis, communicatie, gamestudies en een progressie van cursussen en workshops voor game-ontwikkeling die je werk meer diepgang en begrip zullen geven.

Je leert videogames te conceptualiseren, maken en analyseren via mediatheorie en -analyse. Je zult een begrip ontwikkelen van hoe informatie circuleert in de hedendaagse samenleving en de rol van macht in die circulatie.

Je leert door te doen, beginnend in je eerstejaarsjaar

Je begint met het ontwerpen van games in je eerste studiejaar, met behulp van standaardsoftware en ontwerpsuites in de ultramoderne game-designlaboratoria van Rider.

Je leert belangrijke elementen van interactieve media en videogames, inclusief de basisprincipes van codering en videoproductie. En de gemakkelijke toegang van Rider tot stages in Philadelphia en New York City - twee bloeiende centra van gevestigde en startende gamingbedrijven - zullen uw visie en talenten naar de markt brengen, waar u praktijkervaring op zult doen en zult netwerken met professionals uit de industrie.

Je stemt je studies af op jouw interesses

Door uw keuze van keuzevakken kunt u uw spel- en interactieve media-ontwerpvaardigheden verbeteren op gebieden zoals tekenen en animatie, songwriting en compositie en scenarioschrijven. U kunt uw verkoopbaarheid vergroten door een minderjarige toe te voegen op gebieden als informatica, popmuziek, communicatiestudies, film- en mediastudies, film / tv / radio, gender- en seksualiteitsstudies of multiculturele studies. Je kunt ook een certificaat behalen voor leiderschapsontwikkeling als onderdeel van je studie.

Programma Hoogtepunten

  • Profiteer van een breed scala aan cursussen - van animatie en game-ontwikkeling tot popmuziek en digitaal mixen tot scenarioschrijven en filmmaken.
  • Werk samen in multidisciplinaire teams om speelbare prototypes te maken.
  • Analyseer games en interactieve media in sociale en politieke contexten.
  • Bouw een indrukwekkend portfolio van samenwerkingswerk.
  • Doe praktijkervaring op via stages.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum a ... Lees meer

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum and an environment to satisfy their intellectual curiosity. Lees Minder
Lawrence Township