Bachelor of Arts in International Hotel Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het BA in International Hotel Management is een toonaangevend programma dat professionele referenties opbouwt en carrières in de hotelbranche bevordert. Het programma is ontworpen en bijgewerkt met voortdurende input van marktleiders, in antwoord op de huidige trends en de marktvereisten van het veld. Dit dynamische programma ontwikkelt een breed scala aan leiderschaps-, analytische en interpersoonlijke vaardigheden terwijl studenten worden voorbereid op succes in het management van hospitality. Studenten bestuderen internationaal hotelmanagement, de gedeelde economie, technologie, ondernemerschap, globalisering, multiculturele communicatie en toonaangevende gastvrijheid, allemaal tijdens de interactie met en het leren van een internationaal cohort.

Dit programma wordt aangeboden met twee toegangspunten:

 1. Als een undergraduate degree completion , het aanbieden van jaar drie en vier in een 20-maanden full-time on-campus-programma, 60 studiepunten. Ontworpen voor studenten die al twee jaar postsecundair onderwijs hebben voltooid.
 2. Als een undergraduate vierjarige opleiding uitsluitend ontworpen voor studenten die nog niet Engels vloeiend zijn. In het eerste jaar zullen studenten Academisch Schrijven, Engels voor academische doeleinden, Global Citizenship, Civic Engagement en Business Administration studeren. In het tweede jaar, Financial Accounting, Organizational Behavior, Global Studies, Marketing, Environment and Justice, Economics, Human Resources Management and Statistics. Tijdens het derde en vierde jaar, binnenlandse studenten gaan naar het programma om de hieronder vermelde cursussen, 120 credits te studeren.

Engelstalige upgradeprogramma's zijn beschikbaar via het International Study Centre voor studenten die de Engelse taalvaardigheden willen verbeteren in lezen, schrijven, spreken en luisteren om aan de toelatingseisen van een gekozen programma te voldoen.

De wereld is je klaslokaal

Het BA in International Hotel Management-programma zet studenten klaar voor een succesvolle carrière in hotelmanagement. Het cohort is echt internationaal en studenten komen van over de hele wereld om het nieuwste in gastvrijheidsdenken en -praktijken te bestuderen. Ervaringsleren is een belangrijk onderdeel van het programma, waar meerdere, on-site hotelbezoeken in Victoria, een toptoeristische bestemming in Canada, in het programma zijn opgenomen. Evenzo nemen studenten deel aan veldscholen in plaatsen zoals Vancouver en Whistler, om meer te leren over en te communiceren met multinationale hotelmerken en innovatieve boetieks. In het derde en vierde jaar van het programma hebben studenten de mogelijkheid om te profiteren van een perspectiefverschuivende ervaring van het studeren van een of twee semesters in het buitenland aan een van onze partneruniversiteiten in Korea, India, Oostenrijk, Duitsland of Chili. In jaar vier passen studenten hun vaardigheden toe via een verplichte stage van drie maanden. Studenten werken met een toegewijd team van docenten en stafleden om hun stageplaats te vinden, die overal ter wereld kan plaatsvinden, en ze profiteren van één-op-één begeleiding en ondersteuning door de faculteit tijdens hun stage. In het verleden hebben studenten zich verzekerd van stages op locaties in Canada, China, Dubai, Korea, Australië en meer. Posities varieerden van de frontlinie tot heart-of-the-house, tot management-stagiairs. Stages stellen studenten in staat om hun loopbaan te starten en uitzonderlijke kansen te vinden voor werkgelegenheid over de hele wereld bij het uitbreiden van hun netwerk. Bijkomende kansen voor studenten zijn onder meer studiebeurzen, het bijwonen van branchegerelateerde conferenties en het vertegenwoordigen van de School of Tourism and Hospitality Management bij evenementen zoals de jaarlijkse Young Hoteliers Summit in Lausanne, Zwitserland en spraakmakende toerisme case-wedstrijden rond British Columbia.

Cursussen voor de voltooiing van cursussen (Jaren 3

 • IHMN300: industrieanalyse
 • IHMN305: schrijven, kritisch denken en onderzoeksliteratuur
 • IHMN310: Beheer van toeristische operaties
 • IHMN320: Hospitality Finance
 • IHMN330: International Hotel Management
 • IHMN354: The Leadership Experience
 • IHMN360: multicultureel management en communicatie
 • IHMN388: Hotelfaciliteiten Management
 • IHMN416: waardecreatie en marketing van ervaringen
 • IHMN420: beheer van opbrengsten en rendement
 • IHMN430: duurzaamheid in toerisme en gastvrijheid
 • IHMN440: Gastvrijheid Ondernemerschap
 • IHMN455: Human Resource-problemen en -praktijken
 • IHMN465: Leading Edge Hospitality
 • IHMN475: ethische kwesties in gastvrijheid
 • IHMN476: Strategie in actie
 • IHMN485: globalisering en de horeca
 • IHMN490A: loopbaanontwikkeling
 • IHMN490B: Career Development Internship
 • ITAI: Inleiding tot wetenschappelijke integriteit

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Lees meer

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Lees Minder