Bachelor of Arts in International Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ons International Management BA-programma

Ons Management BA voltijds programma wordt aangeboden in het Engels. Het programma duurt 3 jaar (6 semesters) en is gericht aan afgestudeerden van het secundair onderwijs van over de hele wereld die op zijn minst een gemiddeld niveau van Engelse vaardigheden hebben opgedaan, zowel mondeling als schriftelijk. De studies zijn georganiseerd volgens de normen die nodig zijn voor het behalen van de Poolse (Europese) bachelor titel in de faculteit management. Ze worden gedomineerd door professioneel geprofileerde onderwerpen in een van de specialisaties: Reclame, Multimedia Design, Social Media en Human Resources Management.

De kandidaten moeten deelnemen aan een online interview in het Engels. De datum en het tijdstip van het interview zijn voor elke kandidaat afzonderlijk geregeld.

Ons opvoedingsidee

Het academische programma wordt uitgevoerd vanuit de meer algemene kwesties en concentreert zich geleidelijk op de details.

In de eerste twee semesters van het onderwijs richten we ons vooral op facultaire vakken van het algemeen management, die een stevige basis leggen voor toekomstig beroepsonderwijs. De volgende twee semesters bieden kennis en vaardigheden gericht op het communicatieprofiel van de universiteit. De laatste twee semesters zijn de gespecialiseerde opleidingen binnen de loop van de specialisatie gekozen door de student.

Hoe gespecialiseerder de cursussen zijn, hoe praktischer de lessen worden. De meest gespecialiseerde klassen en seminars zijn beschikbaar in de laatste twee semesters, zodra de studenten hebben besloten over hun specialisaties.

Een goed samengesteld programma, een groot aantal praktische specialisatiecursussen, onze hooggekwalificeerde medewerkers met praktische ervaring op het gebied van reclame, multimediadesignering, sociale media en personeelsbeheer dragen bij aan het bereiken van dit doel. Onze afgestudeerden zijn daarom goed voorbereid op het aannemen van een baan in hun beroep.

Ze zullen ook de vaardigheden hebben verworven die nodig zijn om te veranderen naar een ander beroep in verwante branches. We zorgen er ook voor dat onze studenten voorwaarden hebben die essentieel zijn voor het proces van kennisverwerving, inclusief motivatie voor diegenen die extra stimuli nodig hebben om effectief te leren.

betalingen

De betaling voor de onderzoeken in Promotie, Media

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Promotion, Media & Show Business University in Warsaw was established in 2000 and provides academic education on the first (BA studies) and second (MA studies) level in the faculty of management. ... Lees meer

Promotion, Media & Show Business University in Warsaw was established in 2000 and provides academic education on the first (BA studies) and second (MA studies) level in the faculty of management. The University aims to educate highly qualified specialists, give them sound theoretical knowledge and advanced, professional skills, corresponding to expectations of the labor market. We create mobile and flexible professionals, suitable for new possibilities for employment. Our educational goal is best described by the University's Latin motto “Consilio Manuque” (with prudence and adroitness). Lees Minder