Bachelor of Arts in Justice Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De MA in Justice Studies is een tweejarig, interdisciplinair afstudeerprogramma en benadrukt het belang van een collaboratieve en probleemgerichte benadering van rechtvaardigheid. De transseksuele aanpak erkennend de multi-problematische aspecten van complexe sociale kwesties, is essentieel voor het begrijpen van de complexiteit van een probleem en voor het ontwikkelen van effectieve oplossingen die vaak worden gemist onder meer traditionele benaderingen van rechtvaardigheid.

Levering Model

Online leren

Het grootste deel van dit programma wordt ervaren door online leren. Online cursussen stellen u in staat om tijdens het studeren aan de eisen van werk en gezin te voldoen. Met behulp van ons online leerplatform krijgt u toegang tot uw leesmateriaal, individuele en groepsopdrachten en kunt u contact leggen met de rest van uw klasgenoten en instructeurs; online overal. Elke online cursus duurt negen weken, met een pauze van twee weken tussen de cursussen.

residentie

Tijdens je tweejarige opleiding volg je twee, twee weken durende residenties op de campus. Hier kun je face-to-face communiceren met je instructeurs, cohort en team. Je hebt lesuren en huiswerk en vergaderingen buiten de lesuren ingesteld, waardoor dit een intensieve en dankbare tijd is.

Voltooiingsopties

Tijdens het eerste jaar van de studie volgen alle studenten dezelfde reeks cursussen. Tijdens het tweede jaar kunnen studenten kiezen uit de volgende opties:

Thesis track

Studenten die het afstudeervak ​​volgen, moeten een tweede onderzoekscursus volgen tijdens hun tweede verblijf.

Op koers gebaseerd nummer

Studenten die een cursus volgen, zullen hun studie in het tweede jaar online kunnen voortzetten, waarbij ze kiezen uit een reeks keuzevakken die ontworpen zijn om een ​​beroep te doen op studenten in alle graduate programma's van alle drie de humanitaire studies.

Op een cursus gebaseerd traject met stage

Binnen het cursustraject kunnen studenten kiezen voor een stage van 6 studiepunten. Studenten die voor een stage kiezen, krijgen praktijkervaring. Dit ervaringsleren zal studenten helpen hun theoretische kennis toe te passen door hun bekwaamheid in een real-world setting te demonstreren en hun ervaringen te documenteren.

Leerresultaten

Royal Roads University werkt met een op resultaten gebaseerd leermodel. Leerresultaten zijn duidelijke, duidelijke taalbeschrijvingen van kennis- en prestatietaken die studenten demonstreren om een ​​programma succesvol af te ronden.

Binnen de MA in Justice Studies zijn er vijf belangrijke leeruitkomstdomeinen:

1.Kritisch denken

2.Communication

3.Research

4.Knowledge

5. Professionele vaardigheden

Het gebruik van leerresultaten helpt om de focus van een programma te verduidelijken, helpt studenten hun programma op hun werkplek te verbinden, biedt focus voor beoordeling / evaluatie en helpt werkgevers de voordelen van het programma te begrijpen.

Voor wie het is

Ideaal voor mensen die carrière willen maken in een justitiegerelateerde instelling of instantie, zoals overheid, politie, correcties, douane en immigratie, DND en Coast Guard, winstoogmerk / non-profitorganisaties en internationale organisaties, en voor studenten die hun carrière willen voortzetten postsecundair onderwijs in rechtenstudies.

Kandidaten die niet over de formele academische opleiding beschikken om voor toelating in aanmerking te komen, kunnen worden beoordeeld op basis van zowel hun formele opleiding als hun informele kennis, in overeenstemming met het flexibele toelatingsproces. Aanvragen worden per geval beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Lees meer

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Lees Minder