Bachelor of Arts in Liberal Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Liberal Arts major van Peru State bouwt voort op de brede General Studies Foundation aan het college of op een vergelijkbare basis in de eerdere ervaring van transferstudenten. De major is toegewijd aan het ontwikkelen van intellectueel goed afgeronde individuen die een brede undergraduate opleiding willen bereiken. Het biedt flexibiliteit bij het selecteren van concentratievelden en maakt het verkennen van meerdere interessegebieden mogelijk. Kandidaten voor de major Liberal Arts moeten voldoen aan alle vereisten voor de BA-graad.

Vereisten

Literatuur van de bovenste afdeling (3 credit-uren)

Selecteer een (1) cursus uit de volgende twee (2) opties)

Upper Division Art (3 credit-uren)

OF

Upper Division Music (3 credit uren)

Upper Division History (3 credit uren)

Upper Division Political Science (3 credit uren)

Selecteer een (1) cursus uit de volgende twee (2) opties

PHIL 201 | Inleiding tot de wijsbegeerte (3 credit-uren)
Deze cursus is een inleiding tot de hoofdgebieden van de filosofie, met speciale aandacht voor theorie van kennis, ethiek, politieke theorie en esthetiek. Grote denkers in de westerse traditie zullen worden besproken.
Componenten: Lezing
Attributen: Perspectieven op waarden, Gedachte,

OF

MATH 230 | Foundations of Mathematical Thought (3 credit-uren)
Deze cursus is een inleiding tot de theoretische aspecten van de wiskunde. Studenten zullen axiomatische fundamenten van sets, functies en logica verkennen. Verschillende methoden en stijlen van bewijzen zullen worden besproken. Studenten zullen leren bewijzen van verschillende typen te gebruiken met de juiste wiskundige stijl en de juiste schrijfstijl.
Componenten: Lezing
Vereiste vereiste: MATH 225

Concentratiegebieden

Selecteer eenentwintig (21) uur uit elk van de twee (2) van de volgende concentratiegebieden hieronder

  • KUNST
  • MUZIEK
  • GESCHIEDENIS / POLITIEKE WETENSCHAP
  • ENGELS / JOURNALISM
  • Science / math
  • Sociologie / psychologie / ANTHROPOLOGY
Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innova ... Lees meer

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innovative online and traditional classroom undergraduate and graduate programs, including online graduate degrees in education and organizational management. Lees Minder
Peru , VS Online + 1 Meer Minder