Bachelor of Arts in Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Of het nu uw doel is om een ​​klein bedrijf te starten, een winkelketen te beheren of teams te leiden binnen een multinationaal Fortune 500-bedrijf, St. Ambrose heeft een programma om u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze afgestudeerden werken bij Charles Schwab, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications en vele anderen.

IN EEN OOGOPSLAG

SAU werd 5e geëvalueerd in College Consensus '(2018) overzicht van beste hogescholen en universiteiten in Iowa, en 13e in de categorie Beste regionale universiteiten-Midwest, gebaseerd op een gemiddelde van gepubliceerde ranglijsten en studentrecensies. Geclassificeerd als 38e (gelijkspel) door US News

Ambrose voordelen

  • Uitzonderlijk zakelijk onderwijs
  • Real-World Perspectief
  • Kansen

Onze deskundige faculteit geeft u de opleiding en de mogelijkheden om loopbaanverbeterende managementreputaties op te bouwen, zodat u uw ambitie kunt realiseren.

St Ambrose University is een erkend College of Distinction voor het naleven van succesvolle resultaten, geweldig lesgeven, het creëren van een levendige community en het opleiden van geëngageerde studenten.

St. Ambrose Fall Drone Tour van St. Ambrose University op Vimeo.

Wat zal ik leren?

Funderingscursussen geven u een brede opleiding in boekhouding, macro- en micro-economie, financiën, redenering, marketing en bedrijfsethiek. Gespecialiseerde cursussen omvatten managementstrategieën, planning voor nieuwe ondernemingen, human resources, diversiteit op de werkplek, en gender, en operations en supply chain management.

Business majors kunnen kiezen uit twee concentraties: ondernemerschap voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het starten van een bedrijf en operations en supply chain management voor degenen die op zoek zijn naar een carrière in de productie en levering.

Je kunt ook dual major gebruiken om je vaardigheden en expertise te verdiepen. Ons International Business-programma geeft je de vaardigheden om te slagen in een internationale omgeving en onze Study Abroad-programma's verbreden je culturele begrip. Lees hieronder meer over studeren in het buitenland.

Onze Management Major wordt aangeboden via het SAU College of Business, dat is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP). Slechts ongeveer 1.500 Amerikaanse business schools en hogescholen zijn geaccrediteerd.

Hoe kan ik mijn opleiding aanvullen?

Het SAU College of Business heeft een uitgebreid stageprogramma om u hands-on, verkoopbare ervaring van hoge kwaliteit te bieden. Managementstudenten zijn geïnterneerd bij veel regionale en nationale bedrijven, waaronder het Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy en Deere

Onze studenten kunnen hun leren ook toepassen op echte projecten, waardoor u kunt leren van en bijdragen aan de Quad Cities-community.

Wat zijn enkele potentiële loopbaantrajecten?

Managementprofessionals kunnen vele carrièregebieden betreden, waaronder marketing, financiën, reizen, bankieren, entertainment en meer. Verschillende van onze alumni hebben zich bij hun familiebedrijf aangesloten.

Je vaardigheden worden ook hoog gewaardeerd door bedrijven die zich richten op retail, horeca, bankieren, productie, transport en entertainment.

Onze alumni spreken vaak over de kwaliteit en waarde van een St. Ambrose-opleiding.

Uit een recent onderzoek onder afgestudeerden van het SAU College of Business bleek dat 97% voltijds of deeltijds werkte, afstudeerde, doorging met onderwijs of op dat moment niet op zoek was naar werk.

Wat hebben alumni van dit programma gedaan?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL dacht dat hij de strijdkrachten zou aanvallen, maar vond zijn passie in management en marketing. Hoewel hij in die gebieden minderjarigen bereikte, drong zijn kennis en interesses - evenals mentoring door de favoriete professoren van Wes - hem naar een master in Organisatorisch Leiderschap bij SAU. Als Project Manager bij het Enterprise Program Management Office van UnityPoint Health slaagt Wes in zijn functie met het goed afgeronde en multidisciplinaire onderwijs dat hij bij Ambrose verdiende.
  • Elijah Grant IV '15 is dubbel gemandateerd in management en marketing en runt nu zijn eigen mediabedrijf Grant Media in Davenport. Weten hoe verandering te beïnvloeden en mensen te inspireren, was wat Elia wegnam van St. Ambrose. "De leiderschapskansen op de campus maakten mijn tijd op St. Ambrose de moeite waard." In die leidende rollen als student bereidde me voor om buiten het klaslokaal te leiden en me te helpen groeien als persoon. "
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Lees meer

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Lees Minder