Bachelor of Arts in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Management en Marketing faculteit helpt je ook om de theorie in de praktijk te brengen met stage- en carrièremogelijkheden op maat van je interesses. Het eindresultaat? Je verlaat Carthage klaar en vol vertrouwen om te slagen in zaken.

Via de marketing- en managementprogramma's van Carthage vergroot u uw vermogen om te werken in de dynamische mondiale omstandigheden van de 21e eeuw.

Kies de major of minor die bij je interesses past, terwijl je je voorbereidt op verschillende carrières in zowel de private als de publieke sector. Leer van deskundige faculteit met geavanceerde graden van top business schools en tientallen jaren ervaring in uitvoerende kantoren van toonaangevende bedrijven.

Deskundige, toegankelijke faculteit

Onze management- en marketingprofessoren hebben praktische ervaring die voortkomt uit werk bij CNH, Miller Brewing, SC Johnson, Snap-On Tools en Motorola. De meeste faculteitsbureaus bevinden zich midden in het Clausen Center, met een open uitnodiging voor studenten om langs te komen voor een gesprek.

"Mijn favoriete klas in Carthage is waarschijnlijk Marketing Principles geweest. ... Onze professor had een echt gezelschap naar onze klas en heden. Aan het einde van het semester kwamen de CEO en de vice-president binnen en luisterden naar ons om onze marketingplannen voor hun bedrijf te presenteren. Het was een geweldige ervaring om feedback te krijgen en praktische ervaring op te doen. "
- Nate Smith '16

Innovatief curriculum

De studie READY ™ Curriculum Design, de eigen studentgeoriënteerde filosofie van Carthage, helpt je om de best voorbereide zakelijke studenten te ontwikkelen. Om de READY ™ -belofte (Real-world Experience And Developing You) te implementeren, brengt elke professor bedrijfservaring in de klas door middel van meerdere real-world projecten en simulaties en curriculum ingebed in industriestandaard software. Je wordt vloeiend in programma's als SalesForce.com, SPSS Statistics, Microsoft Project en Google AdWords.

Real-world ervaring

STAGES

Gelegen in het hart van de zakenwijk van Chicago-Milwaukee, heb je genoeg opties voor stages en banen. Bedrijven in de buurt van Carthage zijn Abbott Laboratories, Allstate Insurance Company, Briggs

VELOCITY CONSULTING

Je hoeft niet eens de campus te verlaten om je zakelijke vaardigheden te oefenen. Velocity Consulting is de enige 100 procent student-run, het full-service adviesbureau in het land. Studenten bouwen sterke portfolio's en bieden marketing, branding, grafisch ontwerp, webontwikkeling, accounting, financiën en redactionele services voor gebiedsbedrijven en non-profitorganisaties. Klanten in het verleden waren Johnson Outdoors, Snap-on Inc., Kenosha County en de Urban League of Racine.

Uitstekende kansen

BEURZEN

Tijdens ons jaarlijkse beursprogramma leer je rechtstreeks over de verschillende zakelijke graden en potentiële carrièrekansen van onze professoren en strijden we om meer dan $ 350.000 aan beurzen.

J TERMIJN

Ontmoet leidinggevenden en zie met eigen ogen hoe internationale bedrijven werken. Bedrijfsprofessoren hebben tijdens J-Term studiereizen naar China, Engeland, Ierland en Zweden geleid. In J-Term 2016 leidden professoren Cassie Lau en Michael Phegley studenten naar Hong Kong. In J-Term 2017 leidde professor JJ Shields studenten naar Zweden.

Eersteklas leercentrum

Het AW Clausen Center for World Business bereidt studenten voor op zakelijk leiderschap in een wereldeconomie. Je zult geen grote collegezalen vinden; Clausen Center-klaslokalen stimuleren groepsdiscussie. Je ontwikkelt presentatievaardigheden tijdens het gebruik van de multimedia-apparatuur van het gebouw. Het middelpunt is de Troha Boardroom, met alle accouvertaties van corporate executive offices en regisseursuites. Daar kun je een presentatie geven, een debat aangaan met medestudenten en professoren, of een ontmoeting hebben met bedrijfsleiders die op bezoek zijn. Daarna, zet het gesprek voort via een latte in de Starbucks op de eerste verdieping.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a cultu ... Lees meer

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a culture of high expectation so our students uncover and ignite their true potential. Lees Minder