Bachelor Of Arts In Policy Science - Communautaire En Regionale Beleidsstudies Major (CRPS)

Ritsumeikan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Policy Science - Communautaire En Regionale Beleidsstudies Major (CRPS)

Ritsumeikan University

Het College of Policy Science werd in 1994 opgericht als antwoord op de groeiende behoefte aan een interdisciplinaire aanpak van het oplossen van de steeds complexere vraagstukken in de samenleving en is nu een van de leidende centra in de studie van het beleid in Japan.

academici

Zorgvuldig geformuleerd, goed geïmplementeerd beleid heeft de kracht om het leven van mensen te transformeren. Studenten van de beleidswetenschap leren hoe ze die kracht kunnen ontketenen door geavanceerde academische kennis in verschillende disciplines te combineren met een focus op het oplossen van echte problemen. Kwesties als armoede, demografische verschuivingen, verstedelijking en veranderingen in het milieu worden erkend als mondiale uitdagingen, maar ze vragen allemaal om lokaal gelegen antwoorden. Beleidswetenschap verbindt de wereld en de lokale, cultiveren van geavanceerde beoefenaars om creatieve oplossingen te leveren die voldoen aan alle belanghebbenden.

Diploma: Bachelor of Arts in Policy Science
Major: communautaire en regionale beleidsstudies
Taal Engels
Lengte: 4 jaar
Inschrijfperiode: september

5

Kernprogramma's

Duurzaam stedelijk beleid

Sleutelwoorden: Stedelijke planning voor duurzame steden, communautaire veiligheid, huisvesting en beleid

Regionale economie en ontwikkeling

Sleutelwoorden: Ontwikkelingseconomie, Regionale ontwikkeling, Economische instellingen, Public Economics, International Trade and Finance

Multi-level governance

Sleutelwoorden: Interreligieuze relaties en samenwerking, Wereldwijd openbaar beleid, Openbaar bestuur, Constitutioneel recht, Sociaal beleid

Voor meer informatie over CRPS-curriculum, kijk op de website van het programma:
http://en.ritsumei.ac.jp/ps/

priscilla-du-preez-105714

Goede redenen om voor het College of Policy Science te kiezen

Reden1: faculteitsleden met verschillende achtergronden

Sommige van onze faculteitsleden zijn wetenschapsgeoriënteerde sociale ingenieurs die gespecialiseerd zijn in stedenbouw, architectuur en milieustudies, terwijl anderen sociale wetenschappers zijn die gespecialiseerd zijn in politicologie, economie, juridische wetenschappen en management. De diversiteit van docenten stelt u in staat niet alleen gespecialiseerde kennis te leren op verschillende gebieden die nauw verband houden met beleidskwesties, maar ook een wetenschappelijke benadering te gebruiken voor het uitvoeren van beleidsanalyses.

Reden 2: Praktijkervaring bij het uitvoeren van sociale enquêtes

Het curriculum van het College van Beleidswetenschappen geeft je praktische training voor het uitvoeren van sociale enquêtes en veldonderzoek. U voert een sociale enquête uit als onderdeel van een seminarproject en gebruikt de enquête om de uitdagingen van een externe organisatie op te lossen. Dit zijn de soorten vaardigheden waar verschillende organisaties naar op zoek zijn bij het aannemen van werknemers voor belangrijke onderzoeks- en planningsfuncties. Je hebt zelfs de mogelijkheid om gekwalificeerd te worden als een gecertificeerde sociale onderzoeker door de Japanse Associatie voor Sociaal Onderzoek.

Reden 3: veldwerk in het buitenland

Het College of Policy Science biedt veldwerkprogramma's in de zomer aan in het buitenland. In de afgelopen jaren zijn programma's aangeboden in een reeks landen zoals Canada, Groot-Brittannië, Thailand, Korea, China, Cambodja, Vietnam en Frankrijk. Sommige programma's worden alleen in het Japans aangeboden en studenten met voldoende kennis van de Japanse taal worden aangemoedigd om zich aan te melden. Studenten van de Thammasat Universiteit in Thailand bezoeken ons College voor een gezamenlijke workshop elke voorjaarsvakantie. Deze gezamenlijke workshop heeft steun gekregen van het Japanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie.

Reden 4: Kleine klassen, actieve participatie

We accepteren elk jaar 40 studenten voor de Engelse major. Studenten kunnen gedetailleerde begeleiding krijgen van de instructeurs en worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de les, met de nadruk op activiteiten zoals discussies en presentaties.

Reden 5: uitwisseling met Japanse studenten

We bieden cursussen die zowel Engelstalige als Japanse studenten kunnen volgen. Via deze brugcursussen kun je niet alleen studeren samen met andere studenten in de Engelse taalschool, maar ook met studenten van de in Japan gevestigde major. Brugcursussen worden in het Engels gegeven.

Reden 6: Japanse taalstudies

Door het Japans gedurende 6 jaar 6 uur per week te studeren, kun je een gemiddeld of zelfs een gevorderd niveau Japans bereiken. Dit zal een groot voordeel zijn in je carrière, aangezien grote Japanse bedrijven actief internationale studenten aannemen die zowel Engels als Japans kunnen spreken voor belangrijke functies.

study-1502877_1280

Toelatingseisen

Raadpleeg de onderstaande website voor toegangseisen en andere toepassingsinformatie:
http://en.ritsumei.ac.jp/e-ug/apply/crps/crps_apply.html/

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Japan - Kyoto
Startdatum: Apr. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Japan - Osaka
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2018
Japan - Kyoto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2018
Japan - Osaka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan