Bachelor of Arts in bedrijfskunde en management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma is geaccrediteerd door ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

De BAU Bachelor of Arts-programma in Business Administration and Management is niet alleen ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het bedrijfsleven, administratie en management gerelateerde gebieden, maar ook om goed afgeronde wereldburgers te produceren.

Onze faculteit Bedrijfskunde en Management zijn ervaren professionals die de vaardigheden die ze in het veld hebben ontwikkeld, zullen gebruiken om BAU-studenten te onderwijzen. Onze faculteit heeft onder meer gewerkt voor organisaties zoals Bechtel, het Amerikaanse ministerie van Transport en USAID.

Waarom bedrijfskunde studeren

 • Veel vacatures
 • Verbeter uw communicatievaardigheden
 • Ontwikkel zakelijke en klantmanagementvaardigheden
 • Follow-up met een MBA
 • Maak gebruik van je creatieve kant

Leuk weetje: BAU biedt verschillende vacatures op de campus om u te helpen uw zakelijke en managementvaardigheden te laten groeien.

Leerdoelen programmeren

 • Begrip en toepassing van concepten van de functionele gebieden met betrekking tot lokale en wereldwijde bedrijven.
 • Regulerende en ethische praktijken begrijpen, bespreken en toepassen.
 • Verbetering van de vaardigheid in het gebruik van basisinformatiesystemen en kwantitatieve technieken.
 • Verbeter onderzoeks-, communicatie- en presentatievaardigheden met behulp van professionele literatuur.
 • Aantonen van de integratie van kennis en professionele vaardigheden in specifieke concentratiegebieden.

Toekomst carrières

Advertising Director, Advertising Manager, Classified Advertising Manager, Promotion Manager, Promotions Director, Budget Analyst, Budget Coordinator, Budget Examiner, Budget Officer, Cost Analyst, Business Analyst, Business Management Analyst, Business Process Consultant, Clerical Methods Analyst, Commercial Specialist, Industrial Analist, Management Analyst en Management Consultant.

119412_12.jpeg

Algemene onderwijsvereisten

De breedte van kennis is een fundamenteel element van de Amerikaanse traditie van hoger onderwijs. Als zodanig wordt van BAU-studenten verwacht dat ze naast hun kernvereisten ook de volgende algemene onderwijsvereisten invullen. Deze kunnen worden onderverdeeld in drie brede gebieden: geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en wiskunde

Vereisten voor bedrijfsbeheer en managementprogramma's

Bedrijfskunde en management majors moeten 40 cursussen (120 studiepunten) voltooien: 13 algemene onderwijscursussen (39 studiepunten), 21 kerncursussen (63 studiepunten) en 6 zuivere keuzevakken. Kerncursussen omvatten 15 verplichte cursussen (45 studiepunten) en 6 keuzevakken (18 studiepunten). Door deze eisen bereiden studenten zich voor op een loopbaan op het gebied van economie. Bovendien moeten studenten voldoen aan de algemene onderwijsvereisten van BAU, die de nadruk leggen op de liberale kunsten, mondiale culturen en diverse perspectieven. Studenten zullen hun kritische schrijf- en denkvermogen aanscherpen; kwantitatieve en wetenschappelijke redeneervaardigheden; spreekvaardigheid in het openbaar; vaardigheden in vreemde talen; en informatie en computervaardigheden.

Om af te studeren, moeten studenten aan de volgende criteria voldoen:

 1. Studenten die deelnamen aan de undergraduate-programma moeten een cumulatieve Grade Point Average (CGPA) van ten minste 2,0 van 4,0 handhaven om in aanmerking te komen voor de BA-graad, om een ​​goede reputatie te behouden en om te studeren.
 2. Het Maximum Time Frame (MTF) voor het behalen van het BA-programma is 180 credits.
 3. Een niet-gegradueerde student kan tot 60 studiepunten overdragen die zijn behaald bij geaccrediteerde instellingen.
 4. Er wordt geen graadtegoed ontvangen door een niet-gegradueerde voor een onvoldoende cijfer (een cijfer lager dan D, of 1,00 van 4,00-cijferpunten).

Studenten hebben een breed scala aan cursussen om uit te kiezen gedurende hun vier jaar studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Lees meer

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Lees Minder