Bachelor of Arts in communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Word een expert in communicatie- en communicatietechnologie.

Geïnteresseerd in het rijke communicatieveld? Bij Bellarmine combineren onze cursussen groepswerk met hands-on toepassingen en veldervaringen om nieuwe communicatietechnologieën te leren, evenals de vele facetten van menselijke communicatie: interpersoonlijk, intercultureel, gemedieerd en groep.

De School of Communication biedt niet alleen een rijk en opwindend lesprogramma in de klas, maar ook Bellarmine Radio, de krant The Concord, NEXU Student Agency, een mediaproductiesuite en een levendig YouTube-kanaal voor sportuitzendingen dat BU-atletiek omvat.

Waarom communicatie bij Bellarmine studeren?

Bellarmine-communicatie studenten maken gebruik van Louisville's business, journalistiek en communicatielandschap voor netwerken, gastsprekers en stages van over de hele industrie. Onze studenten genieten van veel mogelijkheden voor actief leren, of het nu gaat om een Mac-lab, een productiesuite of op locatie op een van de vele topstagesites. Als je wilt studeren in een sector die nooit slaapt, vind je passie in Bellarmine's School of Communication!

Kies uit deze niet-gegradueerde studiegebieden:

  • Grafisch en digitaal ontwerp
  • Sportuitzendingen en televisie / radio-productie
  • Journalistiek en nieuw schrijven van media
  • Reclame, public relations en marketing

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van onze communicatie major gaan naar carrières in een breed scala aan beroepen, waaronder business, human resources, public relations, marketing, reclame, mediaproductie, digitale content en meer.

Het goede nieuws over communicatie met hoofdlijnen is dat vrijwel elk veld uitstekende communicatoren nodig heeft. Alles is mogelijk! En bij Bellarmine koppelen we u aan geweldige stages bij de beste communicatie-, media-, reclamebureaus, PR- en HR-kantoren van de stad.

On-Campus Ervaringen

Bij Bellarmine zijn er tal van mogelijkheden om je opleiding te verbeteren met praktijkervaringen, waaronder:

  • Bellarmine Radio
  • De krant Concord
  • NEXU Student Agency
  • Onze mediaproductiesuite
  • BU Athletics YouTube-kanaal

Naast deze opwindende communicatiemogelijkheden zijn er tientallen clubs en studentenorganisaties, waaronder de Student Government Association, met een behoefte aan communicatiestudentenleiders.

Vijfjarige programma's

Dankzij Bellarmine's Early Entry Dual Enrollment-programma's kun je binnen vijf jaar je bachelordiploma en een masterdiploma behalen. Een masterdiploma bovenop een Bellarmine bachelordiploma kan je positioneren om je carrière vroeg op de versnelling te brengen. Zo werkt het: als je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, werk je samen met je adviseur om je vijfjarenplan te ontwikkelen. De meeste studenten beginnen met mastervakken in hun laatste jaar. Masterniveau cursussen vervangen meestal gratis keuzevakken credits. Master-niveau programma's in communicatie omvatten de Master of Arts in Communication en de Master of Science in Digital Media.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bellarmine University is een levendige gemeenschap van educatieve excellentie en ethisch bewustzijn die consequent tot de beste hogescholen en universiteiten van het land behoort. Onze studenten volge ... Lees meer

Bellarmine University is een levendige gemeenschap van educatieve excellentie en ethisch bewustzijn die consequent tot de beste hogescholen en universiteiten van het land behoort. Onze studenten volgen een opleiding gebaseerd op de vrije kunsten - en in de voorname, inclusieve katholieke traditie van educatieve excellentie, de oudste en meest lonende in de westerse wereld. Lees Minder